Mökkitontti vetää kovasti puoleensa ja olemmekin piipahtaneet siellä nyt joka viikonloppu sen jälkeen, kun tontin ostimme. Viikko sitten lauantaina oli aivan mahtava aurinkoinen talvipäivä, joten en malttanut olla napsimatta muutamia kuvia sekä videopätkiä. Postauksen lopussa siis pieni videokurkistus meidän mökkimaisemiin, mutta ennen sitä vielä muutama sananen tästä paikasta.

Vapaa-ajan paikkamme sijaitsee aivan ihanassa ympäristössä. Olen romantisoinut mielessäni tämän koko paikan ja minulla on idyllisiä ajatuksia siitä, kuinka haemme lähitiloilta lähiruokaa ja käymme läheisessä kesäkahvilassa kahvilla. Tietysti poimimme marjat ja sienet omalta mökkitontilta. Pienen matkan päässä on myös aivan upeat hiekkarannat sekä Ohtakarin söpö pieni kalastajakylä, johon kulkee kapea tie, jonka molemmin puolin on merta.

Meidän mökkitontti on loiva rinnetontti, joka laskee merenrantaa kohti. Rannassa on melko paljon puita, joita tulemme luonnollisesti karsimaan. Samoin kaisloissa riittää jonkin verran karsimista. Lisäksi tontille pitää rakentaa pieni pätkä tietä.

Itse mökin, tai pienen talon, suunnittelu on jo aloitettu. Ideat sympaattisesta pikkutalosta ovat olleet mielessäni jo pitkään ja niiden pohjalta olemme lähteneet mökkiä suunnittelemaan. En malttaisi odottaa, että pääsen kertomaan teille tästä tarkemmin!

Mutta nyt videokurkistus mökkimaisemiin:

Music in the video: https://www.bensound.com

P.S. Instagram-profiilini ”Kohokohdista” löytyy myös videopätkä tästä viime lauantain mökkitonttireissusta. Siellä pätkiä myös ihanasta Ohtakarista.


Translation: This will be our summer place. We are going to start building a small house in these surroundings.

Author

2 Comments

  1. Asian vierestä: se upea taulutelevisionne, onko siinä itsessään tallennusmahdollisuus? Uusi telkku hankinnassa, ja kun vanha tallentava digiboksikin alkoi takkuilla, tällaisen tekniikasta juurikaan ymmärtämättömän pitäisi nyt löytää kätevin&kaunein uusi vaihtoehto. ?

    • Suvi M Reply

      Kyllä siinä kuulemma on… 😀 En siis ole itse käyttänyt tallennusta ollenkaan, sillä usein katson Katsomosta tms. palvelusta ohjelmia – tv:stä pääsee siis suoraa myös noihin suoratoistopalveluihin.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.