Ladattavat valaisimet ovat nostaneet suosiotaan viime vuosina ja niitä löytyy jo monelta brändiltä. Ovathan ne käteviä ja kauniita! Meillä on niitä kolme ja ajattelin tehdä niistä pienet esittelyt.

Ensimmäisen ladattavan valaisimen hankin melko pian tähän kotiin muuttamisen jälkeen. Täällä on niin monta paikkaa, mihin tarvitaan valaistusta, mutta sähköä ei löydy lähettyviltä, joten joulun alla ostin kaksi ladattavaa valaisinta lisää. Ladattavat valaisimet ovat niin käteviä, kun ne voi sijoittaa mihin vain.

&tradition Flowerpot

&traditionin Flowerpot-valaisin on toinen uusista valaisimistamme. Olen ihastunut syvään tummanpunaiseen väriin, jota meiltä löytyy pieninä tehosteina keittiöstä ja niinpä päädyin tässäkin hankinnassa viininpunaiseen vaihtoehtoon. Tätä valaisinta saa todella monessa eri sävyssä. Valaisimen sävy on niin tumma, että se näyttää joissakin kuvissa lähes mustalta.

Useimmiten tämä valaisin löytyy meidän sohvapöydältä. Pidän siitä, että se tuo korkeutta sisustusasetelmiini ja asetelmat näyttävät kivoilta silloinkin, kun ei ole tuoreita kukkia. Alaspäin suuntautuva lämmin valo luo kaunista tunnelmaa. Valon tehoa voi säätää.

New Works Kizu

New Worksin Kizu-valaisin on toinen uusimmista hankinnoistani. Tämä valaisin taitaa löytyä aika monen sisustusintoilijan kodista. Tämä on viime vuosien todellinen trendihitti! Valaisin on todella kaunis muotoilultaan. Kissakotiin uskalsin hankkia tämän ladattavan version, sillä valaisimen kupu on akryylia, eikä lasia.

Tätäkin valaisinta saa monessa eri sävyssä, eli jalkaosan marmorisävyissä on valinnanvaraa. Tästäkin hankin meille punertavan sävyn ”Rosso levanto”. Sävy on niin syvä, että se tulee parhaiten esiin luonnossa.

Tällä hetkellä valaisin majailee meidän takan päällä, jonne ei muuten valaisinta voisi sijoittaa, sillä lähettyvillä ei ole pistorasioita. Tämä valaisin (kuten nämä kaikki) näyttää ihanalta myös sohvapöydällä. Valon sävyä säädetään kuvun yläosassa olevasta napista.

Louis Poulsen Panthella 250 Portable


Louis Poulsenin Panthella 250 Portable on ensimmäinen ladattava valaisin, jonka hankin. Se olikin siitä lähtien keskeinen elementti olohuoneen pöydän sisustusasetelmassani ja sain valaisimesta todella paljon kyselyitä Instagramissa.

Panthella on tunnettu designklassikko ja meidän kodista se löytyy tällaisena miniversiona. Tällä hetkellä valaisin on sohvapöydällä kirjahyllynurkkauksessa, mutta olen pitänyt sitä myös kirjahyllyssä. Toisin kuin kahta muuta ladattavaa valaisintani, tätä ei säädetä valaisimen kuvussa olevasta nupista, vaan painike on valaisimen jalkaosassa.

Ladattava valaisin on kätevä, kun sen voi sijoittaa mihin vain

Pidän todella paljon kaikista meidän kodin ladattavista valaisimista. On kiva, että niiden avulla saan tuotua valoa myös sellaisiin paikkoihin, missä ei ole pistorasiaa, kuten kirjahyllyyn tai takan päälle.

Pieni valaisin tuo ihanasti tunnelmaa kotiin. Kaikkien valaisimien valon sävyä voi säätää. Yleensä pidän valaisimia päällä himmeimmällä valoasetuksella, sillä se luo minusta juuri sopivaa tunnelmaa. Koenkin, että nämä ovat ennemminkin tunnelmanluojia. Himmein valoasetus myös kuluttaa akkua vähiten, jolloin virtaa riittää pidemmäksi aikaa. Valaisimet ladataan mukana tulevan johdon avulla.

Näistä kolmesta olisi kyllä vaikea valita lempparia, sillä pidän kaikista todella paljon!

Author

3 Comments

  1. Hei,

    Miten noissa valaisimissa on latauksen kesto/päällä olo?
    IItselläni on jokin halpisversio ja sen lautaus kestää huomattavasti kauemmin kuin
    että siinä on valoa? Olipas vaikeaa saada tämä ymmärretysti kirjoitettua 🙂

  2. Kiitos valaisin vinkeistä. Olin miettinyt eteisen osaan missä ei ole pistorasiaa tunnelmallista valaistusta (kirkkaiden spottien lisäksi). Kynttilä ollut kiva tunnelman luoja, mutta se ei valaise varsinaisesti. Tilasin tuon FlowerPotin ja toimii hyvin meillä tuossa tilassa nyt kenkälipaston päällä. Kiitos siis vinkeistä.

  3. Kauniita valaisimia! Voisin kyllä laittaa, tietty akun kesto kiinnostaa ja lataus. Mutta niitähän käytettäisiin tietyn ajan. Kiitti vinkeistä 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.