Kuinka ihanaa onkaan, että saatiin näin upea, kunnon talvi! Olen ollut ihan haltioissani luonnon kauneudesta. Halusin tallentaa mökkirannan maisemia myös blogiin ja tekstiksi ajattelin kirjoitella kuulumisia. Bongasin Sannan ja Charin blogeista tällaisen kivan postausaiheen, joten päätin itsekin tarttua siihen. Mitä siis kuuluu tänne kuvien taakse…

Mitä kuuluu?

Kuuluu ihan hyvää. Arki rullaa mukavasti ja nopeasti. Olemme viettäneet ihania, rentoja viikonloppuja. Etenkin viime viikonloppu mökillä oli tosi kiva ja rentouttava! Välillä meinaa nimittäin vähän väsyttää ja haluan pitää huolen siitä, että pystyn vapaa-ajalla palautumaan työstä ja ehdin levähtää tarpeeksi.

Mitä tapahtuu työrintamalla?

Työrintamalla on aika kiirettä koronatilanteesta johtuen. Viestimme ahkerasti koronarokotuksista ja tietysti koronatilanteen jatkuva seuraaminen kuuluu myös työhöni (työskentelen viestinnässä sote-alalla). Tulossa on myös mielenkiintoisia projekteja ja olen innoissani siitä, että päästään tekemään uusia juttuja – ja muutakin kuin korona-aiheisia sellaisia.

Some-työrintamallakin kevät näyttää sopivan kiireiseltä ja erityisen inspiroivalta! Luvassa on unelmien yhteistöitä lempibrändieni kanssa. Haluan pitää kuitenkin huolen siitä, ettei työkuormaa tule liikaa. Minusta sopiva tahti some-töille kanavissani on n. 2-3 yhteistyötä kuukaudessa. Odotan innolla, että pääsen toteuttamaan ideoitani!

Parisuhde / perhe / ystävät?

Meille kuuluu oikein hyvää. Olemme Mankun kanssa pallotelleet ideoita mahdollisesti tuleviin projekteihin liittyen, mutta samalla täytyy todeta, että näinkin on oikein hyvä. Meinaamme pian viettää yön mökillä kahdestaan.

Lapset kasvavat älyttömän nopeasti, mutta onneksi haluavat teini-ikäisinäkin vielä viettää aikaa meidän kanssa. Etenkin mökillä yhteinen aika korostuu.

Ystäviä on tullut nähtyä aivan liian harvoin. Olimme hiljattain syömässä ystäväpariskunnan kanssa ja haaveilimme yhteisestä lomasta Italiaan. Mitäpä jos vuokrattaisiin huvila ja lähdettäisiin yhteiselle reissulle…? Sitten joskus.

Matkat?

Sitten joskus. Haaveilen Lapista, Pohjois-Norjasta, ranta-lomasta ja New Yorkista. Ja siitä Italiasta.

Harrastukset ja hyvinvointi?

Päätimme Mankun kanssa alkaa lenkkeilemään enemmän. Olemme käyneet kerran sauvakävelemässä. Pitäisi kyllä oikeasti aktivoitua! No, lumitöitä ollaan tehty ja se on oikeastaan ihan mukavaa.

Inspiroi eniten / vähiten?

Nyt inspiroi värit ja karsiminen. Oikein odotan, että pääsisin laittamaan kirppikselle tavaraa! Osa menee lahjoituksina, mutta tarkoitus olisi myös varata kirppispöytä ja myydä etenkin leluja ja sisustustavaraa.

Vähiten inspiroi…hmmm…vaikea kysymys! No, ruuanlaitto.

Tällä hetkellä syön, katson, luen?

Olen yrittänyt syödä terveellisemmin. Syksyllä kokeilin ruokavaliota, jossa karsittiin hiilihydraatteja melko paljon ja totesin etten voi elää ihan niin kurinalaisesti. Pyrin kuitenkin tekemään parempia valintoja ruuan suhteen.

Katsoin juuri Bridgertonin ja Älska Mig on minulla vieläkin kesken. On vähän vaikeaa seurata sarjoja, kun nukahdan aina kesken kaiken. Tällä hetkellä meillä ei ole Mankun kanssa yhteistä sarjaa, mitä katsoa – pitäisi kyllä löytää joku!

Tällä hetkellä luen eniten uutisia.

Mitä odotan?

Odotan kevättä ja kesää! Kuinka ihanaa onkaan, kun päivät ovat alkaneet jo pidentyä, mutta odotan innolla kevään vihreyttä ja sitä, että pääsee mökille touhuamaan pihalle. Odotan linnunlaulua ja sitä, että voisimme pikkuhiljaa palata kohti normaalimpaa elämää koronan suhteen.

Mitä sinulle kuuluu?

 

Author

4 Comments

 1. Hieno kirjoitus ja ihania kuvia!

  Vaikka pakkanen paukkaa, on ihanaa kun on valkoista ja valon määrä lisääntyy. Mukavasti kerrospukeutumista, niin tarkenee ulkona. 🙂

  • Suvi M Reply

   Kiitos! <3

   Nautitaan nyt tästä kunnon talvesta. Ehkäpä se povaa vastapainoksi kunnollista lämmintä kesää. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.