Kaupallinen yhteistyö: HAVUE

Tänä keväänä ja kesänä olemme pikkuhiljaa kalustaneet Villa Fregatin terasseja. Viimeisimpänä täydentyi sivupihan terassi, jonne hankimme uuden tyylikkään ruokapöydän ja penkin. Ajattoman moderni vaihtoehto löytyi kotimaisen HAVUE:n valikoimasta. Yhteistyön myötä saan nyt tarjota teille 30% alennuskoodin HAVUE:n verkkokauppaan.

Mökillä on ihanaa syödä ulkona ja kunnon pöytäryhmä on siihen olennainen edellytys

On sinänsä vähän hassua, että ehkäpä tärkein terassikalustehankinta jäi meillä mökillä viimeiseksi. Mökillä on ihanaa syödä ulkona ja kunnon pöytäryhmä on siihen olennainen edellytys. Kun mökkimme valmistui, toimme tänne kotoa vanhan, kodin raksan jämälaudoista nikkaroidun pöydän ja se on toiminut pöytänä tähän saakka. Pöytä alkoi kuitenkin yli kymmenen vuoden jälkeen olla aika tikkuuntunut ja epätasainen, joten oli selvää, että meidän täytyi hankkia uusi ruokapöytä terassille.

Tässäkin valinnassa minulle tärkeimpiä kriteereitä olivat laatu ja ajattomuus sekä kotimaisuus. Minulle on tärkeää, että huonekalut, joita hankimme ovat sellaisia, jotka kestävät aikaa niin visuaalisesti kuin toiminnallisesta näkökulmasta, eli kestävät. Kotimaisen HAVUE:n mallistosta löysin tyylikkään AARI-pöytäryhmän.

Ihastuin AARI-sarjan selkeään muotokieleen ja rimoitukseen. Rimoitusteema toistuu Villa Fregatin yksityiskohdissa sekä pergolassa ja piharakennuksissa. AARI-sarjan pöydissä ja penkeissä on kaunista loivaa kaarevuutta, joka tuo niille ominaista ilmettä. Myös penkin rimat on aavistuksen verran kaarevat, mikä nostaa istuinmukavuutta.

Valinnassa minulle tärkeimpiä kriteereitä olivat laatu ja ajattomuus sekä kotimaisuus

Valitsin meille Aari-sarjan pöydän ja penkin mustana, sillä valtaosa meillä ennestään olevista terassikalusteista ovat myös mustia. Pöytäryhmässä on vain yksi penkki, sillä halusin säilyttää ryhmässä edelleen vanhat Kartellin Masters-tuolimme. AARI-sarjan tuotteita saa myös valkoisena sekä vaaleassa puunsävyssä, Accoyassa. Accoya on ekologinen, myrkytön ja säänkestävää puumateriaali, jolle valmistaja antaa jopa 50 vuoden lahoamattomuustakuun. Mustat ja valkoiset AARI-sarjan kalusteet on valmistettu kotimaisesta männystä ja ne on maalattu peittävällä maalilla.

Kaikki HAVUE Collection -ulkokalusteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. HAVUE on kotimainen perheyritys, joka sijaitsee täällä aika lähellä meitä: Evijärvellä. HAVUE panostaa moderniin suomalaiseen muotoiluiluun sekä korkeatasoisiin materiaaleihin. Tuotteet suunnitellaan kestämään mahdollisimman pitkään. HAVUE:n pihakalusteita myydään heidän omassa verkkokaupassaan.

Uuden pöytäryhmän myötä oleskelu tällä sivuterassilla on lisääntynyt selkeästi. Sileän pöydän ääreen on miellyttävä istua ruokailemaan ja viettämään aikaa. Tämä puoli talosta jää varjoon illan tullen ja näin kuumilla ilmoilla onkin ollut aivan ihanaa olla varjossa. Lisäksi terassipurje tarjoaa katosta ja varjoa pöytäryhmän ylle aamulla ja keskipäivällä, jolloin tähän kohtaan paistaa aurinko kirkkaimmin.

ETUKOODILLA -30% ALENNUS

Ilokseni saan tarjota teille 30% alennuksen HAVUE Collectionin tuotteisiin 14.7.2021 saakka. Koodilla HARMAJA voit hyödyntää 30% alennuksen HAVUE-verkkokaupassa. Jos terassikalusteiden hankinta on ajankohtaista, suosittelen lämpimästi kotimaista ja laadukasta HAVUE:ta.

Löydät HAVUE:n myös Instagramista! Kannattaa ottaa seurantaan, sillä etuja on luvassa myöhemminkin!

*

Minä keskityn nyt nauttimaan kesästä ja ihanista hetkistä täällä terassilla. Blogi jää pienelle kesätauolle ja palaan tänne viimeistään elokuussa. Instagramiin päivittelen kuulumisia kesälläkin, etenkin Stooreihin, joten nähdään siellä!

Author

10 Comments

 1. Kuinka paljon tuohon pöytään ihastumiseen vaikutti se että sait sen ilmaiseksi? Niinpä.

  • Suvi M Reply

   Höpöhöpö. Ensinnäkin, valitsen erittäin tarkkaan minkä yritysten kanssa teen yhteistyötä, enkä koskaan nostaisi kanavissani esille tuotteita tai palveluita, joista en itse pidä. Toiseksi, ilmaisia tuotteita ei ole. Tämä on työtä, josta maksetaan verot ja muut kulut. Arvostan myös oman aikani korkealle, enkä senkään vuoksi soisi aikaani asioille, joista en pidä. Joten sinun olettamuksesi on aivan älytön. Yleensä poistan ilkeät kommentit, koska en myöskään siedä minkäänlaista huonoa käytöstä kanavissani, mutta tämä oli niin älytön, että halusin vastata sinulle. Hyvää kesää ja toivottavasti mielesi rentoutuu ettei tarvitse ilkeillä muille!

 2. Pöytä ja penkki sopivat oikein hyvin kokonaisuuteen. Lisäksi pidän mallin selkeydestä, eli pöytää ja penkkiä ei voi sijoittaa mihinkään vuosilukuun. Musta väri on myös hyvä.

  • Suvi M Reply

   Tosi mukava kuulla! 🙂 Tämä on kyllä ajaton setti.

 3. Teillä on niin ihana pihapiiri siellä mökillä. Kaikki käy hyvin yhteen, oikein viihtyisä.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.