Ihanaa pääsiäistä! Täällä blogissa on ollut vähän hiljaisempaa, kun tavoitteenani on kuitenkin kirjoitella tänne juttuja joka viikko. Muutaman pääsiäiskuvan ohessa ajattelin kirjoitella teille vähän kuulumisia. Ja muutaman sanasen sesonkisisustamisesta.

Olemme viettäneet melko rauhallista pääsiäistä. Pitkän viikonlopun aikana olemme ehtineet lomailla niin kotona kuin mökilläkin. Pääsiäinen näkyy kodin sisustuksessa pieninä ripauksina värien ja maltillisten koristeluiden myötä. Lienee kai ”epäsuosittu mielipide” sanoa, että juhlakaudet näkyvät kodin sisustuksessa…niin moni sanoo, että pääsiäinen ei näy kodin sisustuksessa mitenkään. Tietysti jokainen sisustaa kotia niin kuin itse tykkää.

Minusta on kiva soveltaa juhlakauden tunnelmaa kodin sisustukseen. Pääsiäisenä se ei tarkoita sitä, että kaivan esiin tipuverhot tai pääsiäiskoristeet. Meidän kodissa pääsiäinen näkyy voimakkaampana ripauksena keltaista; nyt Marimekon Unikko-tyynyn sekä Johanna Gullischenin tyynyn muodossa. Lisäksi laitoin esille myös muutaman rakkaan lasten aikoinaan askarteleman pääsiäiskoristeen – niillä on paljon tunnearvoa!

Sesongin kukat tuovat vahvasti pääsiäisfiilistä. Nyt asettelin Nappula-ruukkuihin sipulikukat. Kauppareissulla ostin kauniin oranssinkeltaisia tulppaaneita. Olen myös laittanut ulos terassille ruukkuihin narsisseja ja helmililjoja.

Mökillä meillä ei pääsiäinen näkynyt kyllä millään tavalla sisustuksessa tänä vuonna. Menimme sinne rentoutumaan, enkä jaksanut alkaa sen kummemmin sisustelemaan. Oli aivan ihanaa olla mökillä! Aurinko paistoi ja ilma tuntui jo tosi lämpimältä. Juotiin pitkät terassikahvit auringossa. Kuvia en nappaillut ollenkaan, mutta ehkä näit tunnelmia Villa Fregatin IG Stooreista.

Pääsiäisloma tuli kyllä tarpeeseen, sillä viime aikoina on pitänyt melkoista kiirettä! Mankku on remontoinut vanhempieni uutta kotia työnsä ohella. Minä olen suunnitellut tulevan kotimme remonttia ja olemme jo tilanneet pintamateriaaleja. Remontti alkaa toki vasta, kun vanhempani muuttavat uuteen kotiinsa ja siihen menee vielä ehkä pari viikkoa. Onneksi remontissa ei ole kiire vaan saamme touhuta omaan tahtiin. Meillä oli myös ensimmäinen julkinen näyttö tästä kodista ja sitä ennen piti tietysti puunata kotia ihan hullunlailla!

On niin kiva suunnitella uutta ja voisinkin kohta esitellä pintamateriaalivalintoja tarkemmin teillekin…

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.