Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Info

Valkoinen Harmaja keskittyy vahvasti sisustamiseen ja kotoiluun modernin ajattomassa hengessä, kodikkuudesta tinkimättä.

Näin syntyy blogin oma tyyli, josta välittyy rentous ja intohimo sisustamiseen.

Perustin Valkoinen Harmaja blogin vuonna 2010. Sitä ennen kirjoittelin lifestyle-aiheista blogia parisen vuotta. Nykyinen kotimme “Valkoinen Harmaja” valmistui vuonna 2011 lapsuuden kotikaupunkiimme. Aluksi sisustuspainotteisena raksablogina alkanut blogi keskittyy nykyisin kodin sisustamiseen, pieniin muutoksiin sekä inspiroiviin ilmiöihin. Mukaan saattaa eksyä myös ruoka- ja lifestylejuttuja. Lisäksi blogissa seurataan tiiviisti kesämökkimme rakentumista yhteistyössä Kannustalo Oy:n kanssa.

Valkoinen Harmaja on vuosikaudet ollut yksi Suomen suosituimmista sisustusblogeista. Vuonna 2013 lukijat valitsivat Valkoisen Harmajan suosikkisisustusblogikseen Gloria Blog Awardsissa.

Syksyllä 2017 päätin tehdä Valkoisesta Harmajasta oman median ja siirryin itsenäiseksi bloggaajaksi nykyiseen osoitteeseen. Siihen saakka Valkoinen Harmaja oli ollut osa sisustuslehtien saitteja: v. 2012-2016 osana Divaani-lehden sivustoa ja v. 2016-2017 osana Avotakka-lehden meillakotona.fi sivustoa.

Bloggaamisesta on tullut minulle toinen ammatti ja suhtaudun siihen suurella intohimolla ja innokkuudella.

Suvi Melender-Lågland

Kaupalliset Yhteistyöt

Osa blogiteksteistä on toteutettu yhteistyössä eri yritysten kanssa. Yhteistyöpostaukset tunnistaa maininnasta “Kaupallinen yhteistyö” sekä avainsanasta “Yhteistyö” tai “Kampanja”. Osa blogikuvissa esiintyvistä tuotteista on saatu kaupallisten yhteistöiden myötä.  Mainostan blogissani vain sellaisia tuotteita, joista itse pidän. Mielipiteet ovat minun omiani.

Vuosien varrella olen saanut tehdä yhteistyötä monien ihailemieni brändien kanssa. Rakastan erityisesti sisustusstailausten luomista ja ne ovat myös blogin lukijoiden mieluisimpia postauksia. Päätyökseni olen viestinnän ammattilainen, mistä on luonnollisesti hyötyä myös bloggaajan työssä. Blogin lisäksi tuotan sisältöä suosittuihin some-kanaviini: Instagramiin, Facebookiin ja satunnaisesti myös YouTubeen. Lisäksi olen suunnitellut mm. Kannustalolle oman Piha by Valkoinen Harmaja pihatuotemalliston ja koonnut sisustuspalstaa Avotakka-lehteen. Lähiaikoina ilmestyy myös minun suunnittelemani talomalli Fregatti Kannustalon mallistoon.

Valkoisen Harmajan yhteistyökumppaneina ovat olleet mm:

Kannustalo
Iittala
Arabia
Marimekko
By Lassen
Balmuir

Ellos
HobbyHall
Genelec
Contura
Teknos
Värisilmä
Tikkurila
Stockmann
IKEA
K-Rauta
jne…

Kiinnostuitko kaupallisesta yhteistyöstä? Blogini mediamyyntiä hoitaa Suomen Blogimedia.