Info & yhteistyö

Valkoinen Harmaja keskittyy vahvasti sisustamiseen ja kotoiluun modernin ajattomassa hengessä, kodikkuudesta tinkimättä.

Näin syntyy blogin oma tyyli, josta välittyy rentous ja intohimo sisustamiseen.

Minulle on tärkeää sisustaa kotia ajattomasti aikaa kestäväksi. Panostan ajattomiin designklassikoihin ja täydennän astiakaappia sillä periaatteella, että kipot ja kupposet ilahduttaisivat jonain päivänä myös omia lapsiamme heidän kodissaan. Kun sisustuksen perusta on luotu neutraaliksi ja aikaa kestäväksi, on helppo soveltaa mieluisia sisustustrendejä pienissä yksityiskohdissa – näin kodin ilme säilyy kuitenkin ajankohtaisena. Valkoisessa Harmajassa pyöritään kodin ja Villa Fregatti -vapaa-ajankodin nurkissa ja inspiroidaan lukijoita tuomaan sisustukseen vaihtelua muillakin tavoilla kuin koko ajan ostamalla jotain uutta.

Myös toimiva ja rento arki on minulle tärkeää. Blogissa annan mielelläni helppoja vinkkejä arkeen ja raotan silloin tällöin omia ajatuksiani pukeutumistyylistä, kauneudenhoidosta ja tavoistani. Sometyö on väylä, jolla nollaan päivätyön kiireet mielestäni, joten haluan pitää aihepiirit positiivisina, kevyinä ja inspiraatiota herättävinä.

Taustaa

Perustin Valkoinen Harmaja blogin vuonna 2010. Sitä ennen kirjoittelin lifestyle-aiheista blogia parisen vuotta. Meille räätälöity Kannustalo Harmaja koti valmistui vuonna 2011 lapsuuden kotikaupunkiimme. Syksyllä 2022 muutimme kaupungin keskustaan, vanhaan 1800-luvulla rakennettuun kivitaloon, joka oli aiemmin vanhempieni koti. Remontoimme uuden kodin tyyliimme sopivaksi vanhaa kunnioittaen. Valkoinen Harmaja jatkuu brändinä edelleen muutosta huolimatta.

Aluksi sisustuspainotteisena raksablogina alkanut blogi keskittyy nykyisin kodin sisustamiseen, pieniin muutoksiin sekä inspiroiviin ilmiöihin. Mukaan saattaa eksyä myös ruoka- ja lifestylejuttuja. Lisäksi blogissa on seurattu tiiviisti kesämökkimme Villa Fregatin rakentumista ja sisustamista yhteistyössä Kannustalo Oy:n kanssa.

Valkoinen Harmaja on vuosikaudet ollut yksi Suomen suosituimmista sisustusblogeista. Vuonna 2013 lukijat valitsivat Valkoisen Harmajan suosikkisisustusblogikseen Gloria Blog Awardsissa. Suurin osa blogini lukijoista ovat naisia, iältään 30-49-vuotiaita (68%); tarkempaa tietoa blogini lukijaprofiilista löydät täältä.

Syksyllä 2017 päätin tehdä Valkoisesta Harmajasta oman median ja siirryin itsenäiseksi bloggaajaksi nykyiseen osoitteeseen. Siihen saakka Valkoinen Harmaja oli ollut osa sisustuslehtien saitteja: v. 2012-2016 osana Divaani-lehden sivustoa ja v. 2016-2017 osana Avotakka-lehden meillakotona.fi sivustoa.

Sometyöstä on tullut minulle toinen ammatti ja suhtaudun siihen suurella intohimolla ja innokkuudella.

Suvi Melender-Lågland

Kaupalliset yhteistyöt

Osa blogiteksteistä on toteutettu yhteistyössä eri yritysten kanssa. Yhteistyöpostaukset tunnistaa maininnasta “Kaupallinen yhteistyö” sekä avainsanasta “Yhteistyö” tai “Kampanja”. Osa blogikuvissa esiintyvistä tuotteista on saatu kaupallisten yhteistöiden myötä.  Mainostan blogissani vain sellaisia tuotteita, joista itse pidän. Mielipiteet ovat minun omiani.

Vuosien varrella olen saanut tehdä yhteistyötä monien ihailemieni brändien kanssa. Rakastan erityisesti sisustusstailausten luomista ja ne ovat myös blogin lukijoiden mieluisimpia postauksia. Päätyökseni olen viestinnän ammattilainen, mistä on luonnollisesti hyötyä myös bloggaajan työssä. Blogin lisäksi tuotan sisältöä suosittuihin some-kanaviini: Instagramiin (@suvim_valkoinenharmaja & @villa.fregatti), Facebookiin ja satunnaisesti myös YouTubeen ja TikTokiin.

Lisäksi olen suunnitellut mm. Kannustalolle oman Fregatti-talomalliston sekä Piha by Valkoinen Harmaja pihatuotemalliston. Olen myös koonnut sisustuspalstaa Avotakka-lehteen ja suunnitellut keittiön Habitare-messuille. Blogin myötä on avautunut monenlaisia mahdollisuuksia!

Valkoisen Harmajan yhteistyökumppaneina ovat olleet mm:

Kannustalo
Iittala
Arabia
Marimekko
Fiskars
By Lassen
Balmuir

Ellos
HobbyHall
Genelec
Contura
Teknos
Värisilmä
Tikkurila
Stockmann
IKEA
K-Rauta
jne…

Yhteistyössä toteutettuja sisältöjä pääset selaamaan tästä linkistä.

Kiinnostuitko kaupallisesta yhteistyöstä? Ota yhteyttä mediamyyntiini, jota hoitaa Asennemedia.