Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Info

Valkoinen Harmaja keskittyy vahvasti sisustamiseen ja kotoiluun modernin ajattomassa hengessä, kodikkuudesta tinkimättä.

Näin syntyy blogin oma tyyli, josta välittyy rentous ja intohimo sisustamiseen.

Perustin Valkoinen Harmaja blogin vuonna 2010. Sitä ennen kirjoittelin lifestyle-aiheista blogia parisen vuotta. Nykyinen kotimme “Valkoinen Harmaja” valmistui vuonna 2011 lapsuuden kotikaupunkiimme. Aluksi sisustuspainotteisena raksablogina alkanut blogi keskittyy nykyisin kodin sisustamiseen, pieniin muutoksiin sekä inspiroiviin ilmiöihin. Mukaan saattaa eksyä myös ruoka- ja lifestylejuttuja. Lisäksi blogissa seurataan tiiviisti kesämökkimme Villa Fregatin rakentumista yhteistyössä Kannustalo Oy:n kanssa.

Minulle on tärkeää sisustaa kotia ajattomasti aikaa kestäväksi. Panostan ajattomiin designklassikoihin ja täydennän astiakaappia sillä periaatteella, että kipot ja kupposet ilahduttaisivat jonain päivänä myös omia lapsiamme heidän kodissaan. Kun sisustuksen perusta on luotu neutraaliksi ja aikaa kestäväksi, on helppo soveltaa mieluisia sisustustrendejä pienissä yksityiskohdissa – näin kodin ilme säilyy kuitenkin ajankohtaisena. Valkoisessa Harmajassa pyöritään kodin (ja pian myös kesämökin) nurkissa ja inspiroidaan lukijoita tuomaan sisustukseen vaihtelua muillakin tavoilla kuin koko ajan ostamalla jotain uutta.

Valkoinen Harmaja on vuosikaudet ollut yksi Suomen suosituimmista sisustusblogeista. Vuonna 2013 lukijat valitsivat Valkoisen Harmajan suosikkisisustusblogikseen Gloria Blog Awardsissa. Suurin osa blogini lukijoista ovat naisia, iältään 30-49-vuotiaita (68%); tarkempaa tietoa blogini lukijaprofiilista löydät täältä.

Syksyllä 2017 päätin tehdä Valkoisesta Harmajasta oman median ja siirryin itsenäiseksi bloggaajaksi nykyiseen osoitteeseen. Siihen saakka Valkoinen Harmaja oli ollut osa sisustuslehtien saitteja: v. 2012-2016 osana Divaani-lehden sivustoa ja v. 2016-2017 osana Avotakka-lehden meillakotona.fi sivustoa.

Bloggaamisesta on tullut minulle toinen ammatti ja suhtaudun siihen suurella intohimolla ja innokkuudella.

Suvi Melender-Lågland