Vuoden vaihtuessa olen tyypillisesti tehnyt katsauksen menneeseen vuoteen. Tänä vuonna tuntuu siltä, että mielummin käännän katseeni tulevaan ja menneiden sijaan pohdin mielummin toiveita vuodelle 2024. Uusi vuosi innostaa kovasti ja uudet alut inspiroivat aina! Blogitekstin kuvituksena on räpsyjä joulukodistamme.

Yksi kappale kuitenkin menneestä vuodesta 2023. Asuimme ensimmäisen kokonaisen vuoden tässä kodissa ja tästä kodista on onneksi muodostunut meille kaikille tosi mieluinen ja omanlainen koti. Ei tunnu siltä, että asuisimme vanhempieni nurkissa (asunto on heidän entinen kotinsa). Koti onkin tuonut paljon turvaa ja lohtua kuluneena vuonna, joka sisälsi paljon surua läheisten sairastelusta sekä isäni poismenosta. Raskaat elämänmuutokset tuovat sävynsä moneen elämän osa-alueeseen, mutta uskoisin että pikku hiljaa alkaa helpottaa.

Olen erityisen innoissani vuoden vaihtumisesta! Suuri syy on varmasti se, että saa jättää vuoden 2023 taakse, mutta jotenkin minulla on myös sellainen intuitio, että vuosi 2024 tulee pitämään sisällään upeita juttuja! En vihjaa mitään, koska ei minulla ole tiedossa mitään tiettyä asiaa, mihin tuolla viittaan. Kyseessä on vain tunne, että vuodesta tulee hyvä. Varmasti tulee myös raskaitakin päiviä, mutta varmasti myös iloisia hetkiä ja toivottavasti myös uusia mahdollisuuksia!

Minulla ei ole tapana tehdä uudenvuodenlupauksia. Sen sijaan saatan mielessäni toivoa jotain asioita. Viime vuonna toivoin mm, että pääsisin tekemään yhteistyötä lempibrändini Marimekon kanssa. Vuoden 2023 lähestyessä loppuaan, saatoin todeta, että pääsin peräti kolmeen otteeseen tekemään Marimekkoon liittyvän yhteistyön (ensin jälleenmyyjän kanssa, sitten K-Ryhmän Marimekko-malliston tiimoilta ja viimeisenä suoraa Marimekon kanssa). Se oli yksi sometyöni huippujuttuja!

Olisi tosi innostavaa päästä tekemään jotain uutta jossakin muodossa

Vuodelle 2024 toivon uusia mahdollisuuksia. En määrittele niitä tarkemmin, sillä en itsekään osaa kovin tarkasti määritellä toivettani. Olisi vaan tosi innostavaa päästä tekemään jotain uutta jossakin muodossa! Innostun helposti ja rakastan suunnitella uusia juttuja! Olen kaivannut sellaista suurta inspiroitumisen ja innostuksen tunnetta, joka on ollut haastavan vuoden takia hiukan taustalla. Olkoon vuosi 2024 innostumisen vuosi!

Olkoon vuosi 2024 innostumisen vuosi!

Vuoden 2024 alkupuolisko on ainakin erilainen meidän perheellä, sillä Mankku on toukokuun loppuun saakka vuorotteluvapaalla. Se tarkoittaa sitä, että kukkaron nyöriä pitää vähän kiristää, mutta toisaalta se mahdollistaa erilaisen arjen meille. Mankku saa puuhailla mieleisiä juttujaan ja aikoo täällä kotona fiksailla kaikenlaista pientä – se on kyllä jo alkanutkin, sillä moni pieni keskeneräinen asia on korjattu. Iso muutos on myös se, että esikoisemme täyttää 18 vuotta ja saa ajokortin.

Toivottavasti pääsemme vuonna 2024 jollekin ihanalle reissulle! Viime kesänä kävimme Barcelonassa ja Formula-kisoissa. Olisi tosi mukavaa lähteä road tripille etelä-Eurooppaan tai Norjaan. Rantalomakin houkuttelisi. Saapa nähdä.

Kevättä ja kesää odotan erityisen paljon! En malttaisi odottaa aktiivisen mökkeilykauden alkamista taas. Mökillä Villa Fregatissa on niin hyvä olla! Mökin suhteen meillä ei ole tiedossa suuria suunnitelmia, sillä kaikki alkaa olla valmista. Jossain vaiheessa rakennamme kyllä paremman saunarakennuksen, jossa on kunnon kylpyhuone, mutta se on järkevää tehdä vasta sitten kun/jos saamme ympärivuotisen veden mökille. Toivottavasti se asia etenee ensi vuonna.

Tärkeää on se, että arki on tasapainoista ja mieluisaa. Olen tosi onnellinen siitä, että liikunnasta on tullut säännöllinen osa arkeani. Kuntosali- ja uintiharrastus tuovat minulle tosi paljon hyvää oloa ja energiaa!

Vuonna 2024 yritän päivittää blogia taas ahkerammin mitä vuonna 2023. Haluaisin tarttua useammin kameraan kännykkäkameran sijaan ja kirjoittaa pidempiä tekstejä. En kuitenkaan aio ottaa siitä paineita tai tehdä mistään sometekemisestä itselleni pakkoa. Some on minulle tärkeä väylä itseilmaisuun ja rakkaan sisustusharrastuksen toteuttamiseen. Somen tekeminen tarjoaa minulle palautumista työkiireistä ja mahdollistaa visuaalisen ilmaisukanavan sisustusinspiraatiolleni. Tärkeää on myös vuorovaikutus ja ajatusten vaihto teidän kanssa.

Kiitos sinulle, että olet kulkenut mukana matkassa! Kiitos myös kaikille vuoden 2023 yhteistyökumppaneilleni (nykyisin enimmäkseen Instagramin puolella)!

Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta!

 

Author

4 Comments

  1. Hyvää uutta vuotta 2024! Toivottavasti jatkat instan ohella myös blogissasi. Omaa sohvaani koristaa nyt sama ruututyyny, jonka sinulta ja sisareltasi bongasin.

    • Suvi M Reply

      Tosi ihana kuulla, että olet saanut meiltä inspistä. 🙂 Pyrin kyllä ylläpitämään myös blogia.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.