Kaupallinen yhteistyö: Schneider Electric

Nykyistä kotia remontoidessamme meille on ollut tärkeää kunnioittaa 1800-luvun talon tyyliä, mutta samalla tuoda se nykyaikaan. Remontissa uusimme kaikki huoneiston valonkatkaisijat ja pistorasiat – tietysti talon tyyliin sopivalla tavalla. Oli ihan selvää, että valisimme sähkökalusteiksi Schneider Electricin Renova-sarjan pistorasiat ja valonkatkaisimet.

Halusimme kunnioittaa talon aikakautta mm. lisäämällä listoituksia ja muita aikakauteen sopivia yksityiskohtia

Vaikka kotimme sisustus säilyi oikeastaan täysin samanlaisena kuin edellisessä, modernissa omakotitalossamme, tapahtui talon aikakauden tyylissä suuri muutos, kun muutimme 1800-luvun alussa rakennettuun vanhaan kivitaloon. Halusimme kunnioittaa talon aikakautta mm. lisäämällä listoituksia ja muita aikakauteen sopivia yksityiskohtia. Tyylin viimeistelevät Schneider Electricin Renova-sarjan mustat sähkökalusteet.

Valokatkaisimet ja pistorasiat ovat jatkuvassa käytössä kotona ja ovat siten olennainen osa kodin toiminnallisuutta. Sähkökalusteissa ei kuitenkaan tarvitse tinkiä tyylistä. Valokatkaisimet ja pistorasiat ovat sisustuselementti, jota voidaan korostaa tai niistä voidaan tehdä huomaamattomat.

Meidän kodin sisustuksessa on monia pieniä mustia yksityiskohtia ja Renova-sarjan sähkökalusteet ovat niistä myös yksi esimerkki.

Renova-sarja sopii niin uudiskohteeseen kuin vanhaankin taloon

Ehkä muistattekin, että valitsimme Renova-sarjaa myös mökille Villa Fregattiin. Mökille valitsimme Renovasta valkoiset sähkökalusteet, sillä minusta ne sopivat hyvin uudiskohteeseen. Tähän kotiimme valitsimme Renova-sarjan tuotteet puolestaan mustina, sillä muistan nähneeni mustia sähkökalusteita vanhoissa kerrostaloissa ja me molemmat koimme, että musta on oikea valinta 1800-luvun kerrostaloon.

Molemmat kohteet, kotimme ja Villa Fregatti, ovat loistava esimerkki siitä, kuinka Renova-sarja sopii niin uudiskohteeseen kuin vanhaankin taloon. Renova on noudattaa menneen ajan muotoilua, joka on kuitenkin niin ajatonta, että se sopii monenlaiseen kohteeseen.

Schneider Electricin Renova-sarja on paitsi visuaalisesti kaunis, se vastaa tekniikaltaan nykyajan vaatimuksia ja tarpeita. Sarjasta löytyy todella paljon erilaisia kytkimiä, pistorasioita, TV-data-rasioita, USB-pistorasioita sekä pintarasioita ja peitelevyjä.

Vanhassa talossa oli ennestään liian vähän pistorasioita, joten sähkömiehemme lisäsi muutaman uuden pintarasian. Onneksi saimme tässäkin kodissa olohuoneen Flosin kattokruunun himmentimen taakse, sillä muuten valaisin on aivan liian kirkas. Lisäksi meille laitettiin Renova-sarjan data-rasiat. On hienoa, että kaikki ovat samaa sarjaa, jolloin ilme säilyy yhtenäisenä.

Se, että valitsimme Schneider Electricin Renova-sarjan jo toistamiseen kertoo siitä, kuinka tyytyväisiä olemme olleet sarjaan! Minulle sähkökalusteiden visuaalisuus on tärkeää. Kodin ilme ei olisi yhtä viimeistelty, jos olisimme valinneet perinteisemmät sähkötuotteet. Tärkeää on tietysti myös tekniset ominaisuudet ja onneksi nekin ovat huippuluokkaa!

Author

1 Comment

  1. Ihanan näköiset kytkimet ja pistorasiat. Tumma väri sopii hyvin ja pyöreä muoto on tosiaan hieno sisustuselementti.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.