Koti-Live toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Marimekon kanssa

Nyt aloitetaan joulufiilistelyt! Vuoden pimeimpään aikaan kannattaa keskittyä positiivisuutta tuoviin pieniin asioihin: tunnelmointiin ja yhdessäoloon. Jos siltä tuntuu, niin hyvin voi jo aloittaa joulufiilistelyn ja valmistelut. Me starttasimme Annen kanssa joulukauden torstaina pidetyssä superkivassa livelähetyksessä.

Meillä vietään joulua aika rennon kaavan mukaan, enkä ole koskaan ottanut joulusta isoa stressiä. Toki joulu vaatii jonkin verran valmistelua ja jos kaiken jättää viime tippaan, niin paniikki saattaa iskeä. Joulukauden fiilistelyn voi aloittaa  suunnittelemalla etukäteen kattausta, lahjaideoita ja joulukauden asuja.

Torstaina järjestimme yhdessä Marimekon kanssa Instagramissa tunnelmallisen Koti-Liven, jossa esittelimme vinkkejämme joulukauden kattauksiin, asuihin ja lahjaideoihin. Kiitos kaikille livessä mukana olleille! Pääset katsomaan tallenteen klikkaamalla alla olevaa kuvaa (livelähetys on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Marimekon kanssa).

Koti-Live X Marimekko (mainos)

Minä pukeuduin superpehmoiseen, alpakan ja villan sekoitusta olevaan Polkujen Unikko neuleeseen. Pöydän katoin yhdistelelmällä uutta ja vanhaa, kaapistani ennestään löytyvää Marimekkoa. Livessä esittelin muutamia diy-vinkkejä ja kerroin omista periaatteistani kattauksiin liittyen.

Minusta kannatta miettiä uusia käyttötarkoituksia erilaisille astioille ja sisustusesineille, jolloin niiden käyttö monipuolistuu. Kokosin esimerkiksi adventtikynttelikön pienistä Marimekon mini-maljakoista. Mini-maljakoihin sopivat enkelikynttelikön kynttilät täydellisesti. Livessä tästäkin aiheesta tarkemmin lisää.

Lisää inspiraatiota löydät Marimekon nettisivuilta lahjaoppaasta.

 

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.