Moni on taas ehtinyt kysellä tulostettavan kalenterin perään ja nyt kun minulla alkoi joululoma, ehdin tehdä sen. Linkki kalenterin lataukseen löytyy tämän blogitekstin lopusta. Täällä meillä alkaa nyt jouluhääräilyt todenteolla, kun aion siivota tänään ja laittaa kotiin loputkin joulukoristeet. Joulukuusikin pitää hakea!

Tänä vuonna otin taas esille meidän perinteiset joulutyynyt, eli Mulberryn klassisesta ruutukankaasta ommellut koristetyynynpäälliset. Nämä sopivat ihanasti tänne vanhaan taloon.

Olen sisustellut joulua kotiin pikkuhiljaa. Minusta on kiva aseteittain luoda joulutunnelmaa. Aika nopeasti sitten joulun jälkeen jo ehtii kyllästyä jouluilmeeseen, joten nautin siitä täysillä nyt ennen joulua ja tietysti myös joulupäivinä.

Minusta on kiva aseteittain luoda joulutunnelmaa

Meillä on aina ollut aito joulukuusi ja sellaisen laitamme tänäkin vuonna. Varmaankin tänään käymme ostamassa kuusen torilta. Tässä kodissa joulukuusen hakureissusta taitaa muodostua uusi perinne. On ihanaa kun tori on ihan lähellä ja voi kävellä sinne ostamaan joulukuusen. Voisi vaikka keittää glögit sen jälkeen.

Ostin syksyllä meidän avotakkaan biotakkasydämen, jolloin takkaan on helpompi laittaa tuli. Mutta olisihan se ihana laittaa jouluna ”oikea” tuli takkaan. Se on tietysti mahdollista, sillä takka on ihan toimiva.

Mankku on jäänyt puoleksi vuodeksi vuorotteluvapaalle, joten moni pieni asia on nyt tullut fiksattua täällä kotona. Kiinnitimme mm. uudet vetimet tähän Mankun nikkaroimaan kirjahyllyyn. Lisäksi Mankku on tehnyt koristelistan hyllyn yläosaan, mutta sitä ei ole vielä kiinnitetty. Nämä yksityiskohdat viimeistelevät hyllyn ja tuovat sille talon aikakauteen sopivaa ilmettä.

Tulostettava kalenteri 2024

Nyt joululoman alkajaisiksi tein jälleen tulostettavan kalenterin ensi vuodelle. En ehdi nyt ottaa kalenterista sisustuksellisia kuvia, mutta monelle tämä kalenteri onkin entuudestaan tuttu (viime vuoden kuvia täällä). Olen tehnyt tulostettavaa kalenteria vuodesta 2013. Tosi kiva, että se on monelle niin mieluinen!

LATAA TULOSTETTAVA KALENTERI

Kalenterin voi siis ladata ilmaiseksi yllä olevasta linkistä omalle koneelle ja sitten printata itselleen käyttöön. Kalenterin lataaminen ei edellytä kirjautumista Dropboxiin, vaikka sellainen ikkuna saattaa ilmestyä.

Suosittelen printtaamaan kalenterin normaalia paksummalle paperille ja varmistamaan, että tulostusasetukset ovat sellaiset, että kuva sovitetaan arkille.

Oikein hyvää ja rentouttavaa joulua kaikille!

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.