Ihanaa, että kevät on vihdoin täällä ja kohta luonto on kauneimmillaan! Aloitimme terassikauden mökillä ja somistin terassia kesäkuntoon. Olemme miettineet terasseihin pieniä muutoksia, mutta saa nähdä toteutammeko niitä vielä tänä kesänä…

Somistin Villa Fregatin terassin kesäiseksi osana Instagram-yhteistyötäni Stockmannin kanssa ja ajattelin jakaa kuvat tänne blogin puolellekin (tämä postaus ei ole yhteistyö). Otin kuvat pari viikkoa sitten, jolloin ei ollut vielä kovin vihreää – onneksi vihreys on sittemmin suorastaan räjähtänyt silmissä!

Tämä kuvissa näkyvä sivuterassi on meillä mökillä tarkoitettu ruokailuun ja kesällä onkin kiva kattaa kauniisti ja syödä pitkän kaavan mukaan ulkona. Pellava on lempimateriaalini myös kattaustekstiileissä. Kuvissa näkyvät tuotteet olivat pääosin kuvauslainoja, mutta kiitoksena saimme pitää pöydällä näkyvät Eva Solon ihanat aurinkokennovalaisimet. Ne valaisevat tosi kivasti kesäillassa.

Yhteistyön tuotteista pidän myös Fatboyn riippukeinuun Stockmannilta tilaamani tyynyn. Toimme siis riippukeinun kotoa mökille, sillä mökillä sille on enemmän käyttöä ja se on joka tapauksessa siirtymässä mökille, kun muutamme pois nykyisestä kodista. Meillä on ollut Fatboyn riippukeinu jo lähemmäs 15 vuotta; ensimmäisen hankimme Vaasaan ensimmäiseen rakentamaamme omakotitaloon. Ensimmäinen riippukeinu kestikin lähemmäs 15 vuotta, kunnes saumat alkoivat pettää. Ostin tämän hiekanvärisen riippukeinun vanhoihin jalkoihin muistaakseni pari kesää sitten. Nyt on kiva, kun keinussa on myös tyyny. Valitsin tyynyn hiukan eri sävyssä, mikä näyttää minusta kivalta.

Tämä Villa Fregatin sivuterassi on ihana, mutta huonona puolena tässä on se, että ilta-aurinko ei pääse paistamaan tälle terassille, ja siksi tämä osuus jää liian vähäiselle käytölle. Olemmekin miettineet, että pienentäisimme tätä osaa terassista ja siirtäisimme osan lankuista talon päädyssä olevalle terassille, mihin paistaa aurinko aamusta iltaan. Uskon, että lopputulos näyttäisi kivalta ja olisi myös toimivampi käytännössä. Silloin kun rakensimme terasseja, emme vielä tienneet millaiseksi terassielämä mökillä muotoutuu. Tarkoitus olisi siis vain irrottaa osa lankuista ja rakentaa niistä jatkopala toiselle puolelle. Siirtäisimme sitten ruokailuryhmän sinne, jolloin voisi nauttia grilliherkuista ilta-auringon paisteessa.

Tämä kesä tulee olemaan meillä varmasti tosi kiireinen, sillä remontoimme uutta kotia ja toivomme, että pääsisimme muuttamaan sinne syksyllä. Mitään aikataulua meillä ei onneksi ole. Kesällä pitää kyllä lomaillakin ja etenkin nauttia mökkeilystä, joten on luonnollista ettei uuden kodin remontti etene silloin. Edessä on vuoden paras aika ja siitä pitää nauttia!

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.