Kaupallinen yhteistyö: Festivo

Nyt pääsette kurkistamaan uuden kodin keittiöön ensimmäistä kertaa täällä blogissa! Olen niin innoissani keittiöstä ja erityisesti Festivo-kylmiöpakastimesta, josta olin haaveillut monta vuotta. Miksi valitsimme juuri Festivon – siihen on monta syytä…

Visuaalisesti rosterinen Festivo-kylmiöpakastin on täydellinen valinta keittiöön, mutta vaakakupissa painoivat muutkin seikat

Uuden kodin keittiötä suunnitellessani halusin, että keittiö sopii tyylillisesti 1800-luvun kivitaloon, mutta ei ole kuitenkaan liian maalaisromanttinen. Halusin yhdistää keittiön tyylissä sopivasti arvokkuutta, mutta myös raffimpaa rentoa fiilistä. Kirjoittelen tarkemmin keittiöstä, kunhan se on viimeistelty (sokkelit ja välitilan laatta paikoillaan yms.), mutta yksi tärkeimmistä visuaalisista valinnoista keittiössä ovat rosteriset pinnat ja metalliset isot nuppivetimet. Visuaalisesti rosterinen Festivo-kylmiöpakastin on siis täydellinen valinta keittiöön, mutta vaakakupissa painoivat muutkin kuin visuaaliset seikat.

Etenkin Festivon toiminnallisuus oli se seikka, joka sai meidät vakuuttuneeksi

Ihastuin Festivo-kylmiöön vuosia sitten, kun siskollani oli sellainen omakotitalossaan. Etenkin Festivon toiminnallisuus oli se seikka, joka sai meidät molemmat, minut ja Mankun, vakuuttuneeksi. Festivo ei ole tavallinen jääkaappi, vaan se on kylmiö. Tämä tarkoittaa sitä, että kylmä ilma jakautuu tasaisesti kaapin sisällä, eikä mikään voi jäätyä seiniin kiinni, kuten jääkaapissa monesti käy. Tasainen kylmä taas edesauttaa sitä, etteivät elintarvikkeet pilaannu niin helposti, mikä vähentää ruokahäviikkiä.

Tasainen kylmä ilma saadaan aikaan Festivo-laitteen yläosassa olevasta lamellihöyrystimestä. Lamellihöyrystin on kooltaan ja tehoiltaan perinteisen jääkaapin levyhöyrystintä isompi ja tehokkaampi, ja juuri se takaa tasaisen lämpötilan kylmiön sisälle. Festivon kylmiöpakastimessa on myös tavallista jääkaappia suurempi ilmankosteus, joka takaa tuotteille paremman säilyvyyden.

Mankku viimeistelee Festivon asennusta.

Festivo-kylmiö on suunniteltu niin, että jokaiselle elintarvikkeelle on omat optimaaliset paikkansa. Hedelmille ja vihanneksille on tarkoitettu HEVI-vetolaatikko. Me valitsimme 100 cm leveään kylmiöpakastimeemme kaksi HEVI-laatikkoa sekä yhden kylmä-laatikon. Kylmä-laatikko on tarkoitettu esim. maitotuotteille.

Festivo-pakastimen puolella on nerokas NOLLA-vetolaatikko, joka on tarkoitettu tuoresäilytykseen, kuten kalalle ja lihalle. NOLLA-vetolaatikon lämpötila on +/- 0 asetta. Säilyttämällä tuoretuotteita NOLLA vetolaatikossa, niille saadaan pidempi käyttöaika.

Jokainen voi itse suunnitella oman Festivo-kokonaisuutensa Festivon verkkosivuilla. Kylmälaitteita on saatavilla useassa eri koossa ja laitteen kätisyyden voi myös valita itse. Rosterin lisäksi Festivoa saa mustana ja valkoisena. Kylmiöpakastimen sisälle voi valita mieleisensä vetolaatikko-kokonaisuuden ja saatavilla on myös KAPPA-juureskori tai KIRA-säilytinsarja. Festivon valikoimaan kuuluu myös tyylikäs viinikaappi.

Festivo on kotimainen yritys ja kylmälaitteet valmistetaan käsityönä Hollolassa

Mikä parasta Festivo on kotimainen yritys ja kylmälaitteet valmistetaan käsityönä Hollolassa. Festivon kotimaisuusasteemme on 80 prosenttia ja yritykselle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Avainlippu ja Design from Finland -merkkien käyttöoikeus. Jokainen laite koekäytetään tehtaalla ennen asiakkaalle toimitusta.

Festivon kotiin suunnitelluissa kylmälaitteissa käytetään suurtalouslaitteiden kylmätekniikkaa, mikä tekee kylmälaitteista erittäin pitkäikäisiä. Kun kerroin Instagramissa aikeistamme hankkia Festivon, sain monta yksityisviestiä tyytyväisiltä Festivon omistajilta, jotka suosittelivat Festivoa lämpimästi. Monella viestin lähettäneellä Festivo oli palvellut käytössä jo parisen kymmentä vuotta ja moni oli valinnut sen uudestaan kotia vaihtaessa.

Uskon, että Festivo-kylmiöpakastimesta on meillekin iloa vuosikausiksi. Lupaan palata aiheeseen vielä käyttökokemuksien kera. En malttaisi odottaa, että pääsemme muuttamaan ja asumaan uudessa kodissa!

 

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.