Valkoisen Harmajan vuosittainen perinne, tulostettava kalenteri, on taas ladattavissa! On tosi mukava kuulla, että kalenteri on teille mieluinen ja jaksatte toivoa sitä joka vuosi uudestaan. Vuoden 2022 kalenteri on nyt ladattavissa ja printattavissa tämän postauksen linkistä.

Kalenterin voi siis ladata ilmaiseksi alla olevasta linkistä omalle koneelle ja sitten printata itselleen käyttöön. Kalenterin lataaminen ei edellytä kirjautumista Dropboxiin, vaikka sellainen ikkuna saattaa ilmestyä.

LATAA TULOSTETTAVA KALENTERI 2022

Suosittelen printtaamaan kalenterin normaalia paksummalle paperille ja varmistamaan, että tulostusasetukset ovat sellaiset, että kuva sovitetaan arkille.

Tänä vuonna kalenterista on ladattavissa vain yksi versio, jossa on viikonnumerot mukana. Aiemmin tein kaksi versiota, viikkonumeroilla ja ilman viikkonumeroita, mutta tuumasin, että viikkonumerot on hyvä olla joka tapauksessa.

Meilläkin on tämä kalenteri käytössä joka vuosi. Tavallisimmin se löytyy joko jääkaapin ovesta tai kiinnitettynä muistilehtiöpohjalle. Printtaan kalenterin myös töissä ilmoitustaululle ja merkkaan siihen tärkeitä etappeja.

Tämä voisi olla ihan kiva joululahjakin jos printtaa kalenterin laadukkaalle paperille, laittaa sen kivalle taustalevylle ja pakkaa pakettiin mukaan ihania toimistotarvikkeita.

Toivottavasti tulostettavasta kalenterista on teille iloa arkeen tänäkin vuonna! Tämä on jo yhdeksäs vuosi, kun julkaisen ladattavan ja printattavan kalenterin.

Author

17 Comments

 1. Kiitoskiitoskiitos! Tämä on ollut käytössä jo vuosikaudet eli siitä saakka kuin aloit tehdä. Kävin joka päivä kurkkimassa, tuleekohan taas, mutta en kehdannut kysellä ja painostaa, kun varmasti paljon hommaa muutenkin. Mutta kiitos vielä, että jaksat näitä tehdä. En tiedä, mistä seuraavan kivan keksisin, jos tätä ei tulisikaan.

  • Suvi M Reply

   Voi kuinka kiva kuulla, että kalenteri on mieluinen! 🙂 Kyllä yritän sen aina ehtiä tekemään, sillä käytän kalenteria itsekin.

 2. Tämä on niin upea kalenteri, etteivät muut enää kelpaa! Suuret kiitokset taas tämän julkaisemisesta!

  Yritän parhaillaan etsiä kalenteria varten sopivaa paksua tulostuspaperia… olisiko antaa vinkkiä hyväksi havaituista paksuista tulostuspapereista?

  • Heippa! Mun isä on on joskus tulostanut tämän vanhoihin tapetteihin. Oli aivan upea!!!

   • Suvi M Reply

    Oi, kuulostaapa hienolta idealta tulostaa tapettiin! Kiitos vinkistä Outi! 🙂

  • Suvi M Reply

   Ihana kuulla Maikki! 🙂 Kirjakaupoista löytyy paksumpaa paperia (niin mattaista kuin kiiltävää), joten kannattaa siellä käydä valitsemassa sellainen josta tykkää.

 3. Iso kiitos vaivannäöstäsi, todella mieluinen kalenteri.
  Ja kiitos vinkistä, ensi jouluna muutama ystävä saa kalenterin lahjaksi. Kiitos ?

 4. Kiitos tästä! Sain viime vuonna vinkin kalenteristasi kaverilta ja odottelin jo tämän vuoden kalenteria ?

  • Suvi M Reply

   Niin mukava kuulla! 🙂 Kiva jos tästä on iloa ja apua.

 5. Ihan huippua!kiitos, tätä kerettiin jo odotella ja pelätä jossei tulekkaan?

  • Suvi M Reply

   Yritän kyllä aina ehtiä tämän tekemään, mutta toki usein menee aika viime tippaan. 😀 Ihanaa, että kalenteri on niin mieluinen.

 6. Iso iso kiitos kalenterista!!
  En edes muista montako vuotta ollut jo käytössä. Mitään muuta en enää haluaisi!

 7. Kiitos, hyvästä pohjasta. Meille duunareille tästä on iso apu kun merkkailemme omia poissa oloja etukäteen taukohuoneeseen kaikkien nähtäville. Pomokin on siellä käynyt jo kurkkimassa mikä meininki.. Terveisin Punavuoren Raudan duunarit.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.