Kaupallinen yhteistyö: Kissapuu

Kissat ja sisustus on sellainen yhdistelmä, josta saan aina silloin tällöin kysymyksiä. Monia kiinnostaa esimerkiksi se, miten estän kissoja raapimasta huonekaluja tai miten yhdistää melkoisen rumat kissatarvikkeet sisustukseen. Yksi tärkeimmistä kissatarvikkeista on minusta raapimispuu. Sen ei tarvitse olla ruma valtava hökötys, vaan tyylikkäämpiäkin vaihtoehtoja löytyy. Meillä on kotimainen Kissapuu.

Hankimme alunperin Kissapuun kotiin, jossa kissat ihastuivatkin siihen oitis. Kissapuu sijaitsi hyvällä paikalla olohuoneessa, mutta koska hankimme ilmalämpöpumpun viilentämään kotia ja keskusyksikkö sijoittui juuri Kissapuun kohdalle, oli meidän mietittävä Kissapuulle uusi sijoituspaikka. Olemme muuttamassa uuteen kotiin, joten päätimme viedä Kissapuun mökille Villa Fregattiin.

Kissapuuhun saa erilaisia lisäosia

Kissapuu on siitä kätevä tuote, että siihen saa erilaisia lisäosia ja puun pituutta voi säätää, joten vaikka koti muuttuisikin, on Kissapuusta mahdollista räätälöidä tilaan sopivan kokoinen ratkaisu. Me hankimme Kissapuuhun uuden pätkän runkoa, jolloin saimme säädettyä siitä sopivan pituisen Villa Fregatin yläkertaan.

Sijoitimme Kissapuun yläkerrassa lähelle ikkunaa, josta kissat tykkäävät seurata lintujen ja oravien menoa läheisessä metsässä. Kissat tykkäävät muutenkin nukkua yläkerrassa, joten Kissapuun paikka oli melko selvä alusta saakka. Ylimpänä oleva pesämäinen taso on kissojen lemppari ja varsinkin Pörrö tykkää nukkua siellä.

Nukkuma-alusta lisäosa

Samalla kun hankimme Kissapuuhun uuden runko-osan, täydensimme Kissapuuta uusilla nukkuma-alustoilla. Tasoille saa erilaisia nukkuma-alustoja, jotka lisäävät tasojen mukavuutta. Erilliset nukkuma-alustat on myös kätevä irroittaa ja pestä tarpeen mukaan. Saatavilla on myös leikkiin tarkoitettuja tasoja, kuten sellainen, jossa on reikiä.

Kissapuu suunnitellaan ja valmistetaan naantalilaisessa muotoilijapuusepänverstaassa Suomessa ja sille on myönnetty Design from Finland-merkki. Kissapuulta saa myös seinähyllyjen mallisia tasoja kissoille, joten kannattaa tsekata nekin jos etsit tyylikästä tasoa kissalle.

Pylly vasten pyllyä

Meidän kissat ovat viihtyneet Kissapuussa loistavasti! On kiva, että voi tarjota kissoille korkean paikan, mihin kiivetä. Ylimmäinen pesä tarjoaa myös omaa rauhaa, sillä sitä jokainen kissa välillä kaipaa. Meidän Topista on kasvanut valtavan kokoinen maine coon ja Kissapuu kestää hyvin isonkin kissan menoa, vaikka puu onkin siron näköinen.

Sisustajan silmään Kissapuu on tyylikäs vaihtoehto raapimispuulle. Raapimispuu on ihan ehdoton hankinta kissakotiin, jos haluaa pitää tekstiilipinnat hyvinä. Kissojen pitää päästä raapimaan jotain ja jos sopivaa kohdetta ei ole olemassa, niin sellaiseksi valikoituu tekstiilipäällysteinen huonekalu tai matto hyvin herkästi.

 

Lue myös: Kissapuu olohuoneeseen

 

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.