Kesäloma alkaa olla lopussa, mutta onneksi kesää on vielä jäljellä. Meillä on ollut aivan ihana loma ja niinpä ajattelin tallentaa kuulumisia myös tänne blogiin. 

Olemme viettäneet kesälomaa pääasiassa omalla kotiseudulla. Suuri osa ajasta on kulunut mökillä Villa Fregatissa lepäillen ja pienten puuhasteluiden parissa (kirjoitan niistä vielä erikseen). Hellesää on lämmittänyt meriveden ennätyslämpimäksi, mikä on tietysti myös huolestuttavaa, mutta samaan aikaan ihanaa, kun on ollut niin monta hyvää uintipäivää.

Olemme uineet todella paljon! Oman mökkirannan lisäksi olemme uineet läheisillä upeilla rannoilla, joista Vattajan Lahdenkrooppi on muodostunut nyt meidän lemppariksi. Tuulisella säällä siellä on hyvät aallot, joissa voi hyppiä samaan tapaan kuin ulkomaan lomareissuilla. Ranta on muutenkin aivan uskomaton! Sinne on vaan vähän hankala löytää, sillä alue on armeijan hallussa, eikä sinne ole tienviittoja tai opasteita. Mutta aika moni sinne on kuitenkin löytänyt ja onneksi rannalla saa kuitenkin oleskella silloin, kun armeijan harjoitukset eivät ole käynnissä.

Parasta onkin ollut pakata eväät mukaan ja lähteä retkelle uimarannalle. Rantapäivän jälkeen on ollut ihana palata mökille ja viettää siellä aikaa perheen kesken korttia pelaten tai palapeliä rakentaen. Iltaisin on lämmitetty saunaa ja paljua.

Piipahdimme myös Naantalissa

Teimme myös pari reissua kotimaassa. Loman alussa suuntasimme Turkuun, missä saimme koko perheeni koolle juhlistamaan meidän isän syntymäpäiviä. Se oli aivan ihana reissu! Viime viikolla kävimme myös Tampereella ja tuo reissu tehtiin lasten toiveita kuunnellen. Nämä muistot säilyvät kotialbumissa, enkä jaa someen perheen omia hetkiä.

Tänään Mankulla alkoivat työt, mutta minä lomailen vielä tämän viikon. Loma on kyllä rentouttanut minut tehokkaasti, sillä viime viikolla innostuin aloittamaan kirppisurakan ja kävin läpi meidän tytön lelut sekä muut kirppikselle vietävät tavarat. Se oli aikamoinen urakka! Huomenna kiikutan tavarat kirppikselle. Tuon urakan jälkeen innostuin vielä järjestelemään keittiön ja kylpyhuoneen laatikoita; ja sitten järjestin vielä pihavaraston mökillä. En mitenkään olisi jaksanut tehdä tuollaisia juttuja keväällä työpäivien lomassa. On ollut ihanaa, kun oma energia on palautunut ja on taas kiva puuhastella kaikenlaista!

Toivon, että arkena osaan pitää tasapainon yllä aiempaa paremmin, enkä enää tekisi liikaa töitä

On ollut hyvä höllätä tahtia myös täällä blogissa ja somekanavissa. Nyt on innostusta ja ideoita uusiin postauksiin. Loma osoitti kuinka tärkeää on löytää tasapaino ja varmistaa, että on aikaa myös palautumiseen. Toivon, että arkena osaan pitää tasapainon yllä aiempaa paremmin, enkä enää tekisi liikaa töitä.

Nyt viimeisenä lomaviikkona aion nauttia ajasta perheen kanssa (siskonikin tulee tänne!) ja koska on taas luvattu hellepäiviä, suuntaamme ainakin sinne ihanalle uimarannalle! Toivottavasti teilläkin on ollut ihana ja rentouttava kesäloma!

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.