Olen viime päivät yrittänyt ottaa rennosti ja minimoinut tietokonehommat, kuten aiemmin jo ohimennen mainitsin. Mutta sisustuspuuhastelu on mitä parhaita hyötyliikuntaa minulle ja eilen tartuinkin tuumasta toimeen ja ehostin meidän saunatupaan pehmeämpää ilmettä. Kaikki alkoi siitä, että kannoimme Mankun kesällä rakentaman betonipöydän saunatupaan talvehtimaan. Sen rouheaan ilmeeseen sopivat luonnonsävyiset tekstiilit ja pehmeys.

IMG_2761

IMG_2759

Siinä touhutessani huomasin, että betonipöytä vaatii vielä vähän tuotekehitystä. Se oli pikkuisen ruostunut muutamasta kohdasta maalamisesta huolimatta ja rungon sisälle oli päässyt vettä. Nyt se vesi valui putkista ulos aina kun siirtelin pöytää. Tämä siis varoituksena teille, jotka harkitsette tuollaisen samanlaisen pöydä tekemistä (ohjeethan oli täällä). Runko pitää varmaankin pulverimaalata…

Sovittelin betonipöytää niin sohvapöydäksi kuin sivupöydäksi. Sopii oikein kivasti molempiin käyttötarkoituksiin. Sisälle, meidän olohuoneeseen en uskalla pöytää vielä viedä: vesi on saatava pois rungon sisältä ja ruosteetkin paikattua ettei mattoon jää jälkiä.

Kirjoittelen saunatuvan pehmeämmästä ilmeestä myöhemmin vielä tarkemmin, mutta nyt tulee ruutuaika umpeen ja meitsi lähtee puuhastelemaan jotain muuta. Oikein kivaa viikonloppua kaikille ja erityisterkut kaikille blogikollegoille, jotka juhlivat tänään Indiedaysin blogigaalassa! Nyt kun luen kaikkien gaalafiilistelyitä, alkaa harmittaa etten lähtenyt sinne…

Translation: We moved our concrete table indoors for the winter (into our sauna house). The table still needs some product development, since water gets inside the frame when it is outside and the frame starts to get rusty although it is painted.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.