*hotelliyö saatu Scandicilta

Tähän keväseen on mahtunut monenlaista reissua. Tänään palasin kotiin Tampereelta, jossa olin viettämässä tyttöjen viikonloppua lapsuudenystävieni kanssa. Emme olleet tehneet mitään etukäteissuunnitelmaa, sillä tavoitteena oli vain ottaa rennosti – parasta!

Sain blogin kautta hotelliyön keskustan Scandic Tampere Citystä ja koska hotellin sisustus oli uudistettu niin viehättävästi, päätin tallentaa muutaman kuvan myös tänne blogiin. Sisustuksessa oli käytetty monen ajankohtaisen skandibrändin huonekaluja, jotka lopputuloksen mukaan sopivat erinomaisesti myös julkisiin tiloihin. Se on aina hyvä merkki brändin laadusta.

Lempparitilani oli ehdottomasti suuri sisäpiha, jossa sijaitsee hotellin ravintola Be calm & Buzz on. Seinät oli maalattu kauniilla vihreällä sävyllä ja sen sijaan, että tila olisi sisustettu yhtenäisesti saman sarjan kalusteilla, oli pöytäryhmissä käytetty erilaisia tyylejä. Tilasta löytyi sekä pitkiä pöytiä että pyöreitä pöytiä pienemmälle seurueelle. Oli korkeita pöytiä baarituolein kuin myös rottinkisten nojatuolein varustettuja ryhmiä. Lopputulos oli minusta tosi onnistunut, eikä jäänyt liian kliiniseksi, kuten ravintolasisustuksissa saattaa usein käydä.

Scandicin ravintolassa oli maukasta ruokaa ja erinomainen, runsas aamupala

Majoitumme ”twin superior” huoneeseen, jonne kolmehenkinen seurueemme sopi loistavasti. Huone oli sinänsä melko tyypillinen hotellihuone, mutta kaunis tammiparkettilattia, petroolin väriset seinät sekä upea &Traditionin ”In Between” tuoli tekivät huoneesta normaalia tyylikkäämmän. Tanskalaisen &traditionin huonekaluja oli käytetty hotellissa runsaasti; se on yksi lempibrändeistäni, joten näin sisustusintoilijalle se oli yksi olennainen osa viihtymistä.

Meidän viikonloppu sujui yhdessäolon ja pienen shoppailun merkeissä. Piipahdimme myös Tampereen yöelämässä ja oli niin hauskaa! Lauantaina kävimme syömässä Sitko Pizzeriassa, jota voin kyllä suositella lämpimästi – oli herkulliset pizzat ja kiva miljöö. Tampere on todella mukava kaupunki! Pitäisi käydä siellä useamminkin, sillä matka on kohtuullinen ja kaupungista löytyy monenlaista tekemistä ja nähtävää. Scandic Tampere City sijaitsee ihan rautatieaseman vieressä, mikä on kätevää junamatkailijan kannalta.

Säät suosivat viikonloppuna

Vaikka takana on mitä parhain viikonloppu, on kuitenkin niin mukavaa olla taas kotona! Nyt tuntuu ihan kivalta, että lähiviikkoihin ei ole suunnitteilla mitään pidempiä reissuja. Minulla on jo ikävä normaaleja viikonloppuja ja kotona hääräilyä. Meillä on ollut nyt muutaman päivän tauko myös mökkitouhuista, joten täytyy lähteä vielä illalla pyörähtämään raksalla…

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.