Heiii, pitkästä aikaa! Uuden kodin laittaminen on vienyt paljon aikaa ja on muutenkin ollut kaikenlaista kiirettä, että blogi on jäänyt vähän taka-alalle. Aion kyllä edelleen kirjoitella tänne, mutta ihan sen mukaan miten aikaa ja innostusta riittää. Perinteistä pitää pitää kiinni, joten tietysti tein taas tulostettavan kalenterin ensi vuodelle ja laitan sen nyt teille ladattavaksi taas.

Ensi vuoden kalenterista ehdittiin taas jo kysellä ja on tosi kivaa, että se on monelle niin mieluinen. Minulla itsellänikin on tämä käytössä. Täällä uudessa kodissa meidän muistilaput ovat kylmiö-pakastimen sivuseinämässä, jossa ne ovat hyvin esillä, mutta näkymä keittiöön ja ruokailutilaan on kuitenkin rauhallinen. Printtaan kalenterin myös töissä ilmoitustaululle ja merkkaan siihen tärkeitä etappeja.

LATAA TULOSTETTAVA KALENTERI 2023

Kalenterin voi siis ladata ilmaiseksi yllä olevasta linkistä omalle koneelle ja sitten printata itselleen käyttöön. Kalenterin lataaminen ei edellytä kirjautumista Dropboxiin, vaikka sellainen ikkuna saattaa ilmestyä.

Suosittelen printtaamaan kalenterin normaalia paksummalle paperille ja varmistamaan, että tulostusasetukset ovat sellaiset, että kuva sovitetaan arkille.

Tämä voisi olla ihan kiva joululahjakin jos printtaa kalenterin laadukkaalle paperille, laittaa sen kivalle taustalevylle ja pakkaa pakettiin mukaan ihania toimistotarvikkeita.

Toivottavasti tulostettavasta kalenterista on teille iloa arkeen tänäkin vuonna! Tämä on jo kymmenes vuosi, kun julkaisen ladattavan ja printattavan kalenterin.

 

Author

2 Comments

  1. Kiitos taas! Tämä on ollut paras, tyylikkäin ja meille toimivin kalenteriratkaisu jo vuosia! Ihanaa, kun jaksat näitä tehdä 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.