Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Meidän kodissa vuodenajat heijastuvat kyllä sisustukseen, vaikka en sellaisessa perinteisessä merkityksessä sisustakaan vuodenaikojen mukaan. Tämä ilmiö näkyy luonnostaan paitsi juhlapyhien innoittamina teemoina kuin myös vuodenaikojen vaihtuessa.

Keväällä alan tyypillisesti kaivata kevyempiä materiaaleja ja sävyjä. Yleensä ajanmukaiset inspiraation lähteet heijastuvat olohuoneen sisustukseen, mutta minulla sisustelu laajentuu kyllä myös makuuhuoneen puolelle. Poimin suosikkejani Elloksen sisustusvalikoimasta kevätsisustamiseen liittyvien ajatusteni havainnollistamiseksi.

Pien-seinävalaisin / Liv-päiväpeite / Candice-tyynyliinat

Keväällä makuuhuoneen sävymaailma raikastuu ja valon määrä lisääntyy. Ympäri vuoden suosin aina aitoja luonnonmateriaaleja ja perusneutraalia väripalettia, jota on helppo piristää eri värein. Meidän kodin petaukseen kuuluu muhkea kasa tyynyjä: suuret 60×80 cm tyynyt taaimpana ja edessä kaksi settiä normaaleja 50×60 cm tyynyjä. Tämän röykkiön viimeistelen yleensä vielä yhdellä koristetyynyllä, joka tuo tarvittaessa pienen väripiristyksen petaukseen.

Alexandra-poimitusnauhaverho / Nathan-pöytävalaisin

Valon lisääntyessä, huomioitavaksi tulee myös se kuinka sen saa halutessaan siivilöityä pois unia häiritsemästä. Pitkän verhottoman kauden jälkeen kauniisti laskeutuvat pitkät verhot ovat nousseet sisustustrendien huipulle. Pitkät verhot ovat usein sisustuselementti, eikä niitä välttämättä käytetä valon määrän säätelyyn. Omassa kodissa olen kokenut käytännölliseksi ratkaisun, jossa meillä on makuuhuoneessa pimentävät rullaverhot ja niiden lisäksi olen ripustanut kiskoon yhden pitkän verhon pehmentämään tunnelmaa.

Arturo-seinävalaisin / Brandon pöytävalaisin / Eldin-kattovalaisin

Luonnonvalo on mitä parhain tunnelmanluoja, mutta vaikka käsillä onkin vuoden valoisin aika, jaksan silti intoilla myös valaisimista. Valaisimet ovat yksi olennaisimpia yksityiskohtia, jolla sisustukseen luodaan ilmettä – myös makuuhuoneessa. Valaisimen funktio on paitsi valaista, mutta myös toimia visuaalisena tyylikeinona. Itse olen juuri nyt kovin viehättynyt pyöreistä valaisimista.

Maple-sänkykatos

Valkoiset lakanat ovat olleet ykkösvalintani petaukseen jo ensimmäisestä omasta kodistani saakka. Etenkin keväisin valkoisten lakanoiden raikkaus tuntuu entistäkin ihanammalta. Harmaat ja tummat lakanasetit jätän mieluusti syksyyn ja talven tunnelmointiin. Ostoslistallani onkin hankkia uudet valkoiset lakanat, sillä olen kuluttanut lempipellavani jo puhki. Nyt mietin vain valitsenko valkoiset lakanat pellavaisena, puuvillasatiinilla vai perkaalipuuvillaisena…?

Daisy-poimutusnauhaverho / Flamingo-pöytävalaisin / Hallie-pussilakanasetti

Keväisin petaan sänkyyn valkoisen lakanasetin lisäksi mieluusti myös jotain heleää pastellisävyä.  Jo usean vuoden ajan olen keväisin innostunut etenkin pehmeän roosan sävystä. Pidempiaikaiset blogilukijani taitavatkin tietää, että saatan hullaantua jostain tietystä väristä, jolloin ripaus sitä on aivan pakko saada kotiin jossain muodossa. Nyt olen erityisen ihastunut pehmeän roosan ja sinapin keltaisen sävyn yhdistelmästä – nämä sävyt yhdistyvät olla olevassa kuvassa juuri oikealla tavalla.

1. Candice-pellavalakanat / 2. Eldin-kattovalaisin / 3. Claire-torkkupeitto / 4. Pien-seinävalaisin / 5. Abby-pussilakanasetti / 6. Joelle-tyynynpäällinen / 7. Marlin-tyynynpäällinen / 8. Liv-päiväpeite / 9. Paula tyynyliina

Tästä pehmeän roosan, murrettujen sinappisten sävyjen ja valkoisen väriyhdistelmästä innostuneena poimin kollaasiin lemppareitani Elloksen sisustusvalikoimasta. Yksiväristä petausta piristäisin joko jollain aksenttivärillä (esim. poltettu oranssi tai sinapinkeltainen) tai ”statement-kuosilla” – tämä onnistuu helpoiten lisäämällä petaukseen yhden koristetyynyn jännässä sävyssä tai kuosissa.

-20% alekoodi Ellokselle

Nyt on erinomainen tilaisuus päivittää kodin sisustus kevääseen, sillä Ellos tarjoaa Valkoisen Harmajan lukijoille -20% alekoodin Ellos Homen normaalihintaisiin tuotteisiin. Alennus aktivoituu tilauksessa koodilla 395414. Klikkaa tästä shoppailemaan.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.