Nyt käynnistetään Valkoisen Harmajan kevätarvonnat, joista aiemmin ohimennen mainitsin ”Aitous inspiroi” postauksessa. Aloitus kohdistui sattumoisin aprillipäivälle, mutta tämä ei ole mitään pilaa. Olen pyytänyt kevätarvontoihin mukaan omia lempibrändejäni ja luvassa on mukava arvonta useammalle kevätviikolle. Toteutan arvonnat kuten ”ennen vanhaan”, eli ilman kaupallista yhteistyötä omaksi ja lukijoideni iloksi.

Marimekko-arvonta

Ensimmäiseksi arvotaan ihana sisustussetti Marimekolta:

vihreä Flower-vaasi sekä Basket-koristetyynynpäällinen.

marimekko-ss17-8083

marimekko-ss17-80481

marimekko_palkintoNäin osallistut arvontaan:

Kirjoita kommenttiboxiin miten sinä luot keväistä ilmettä olohuoneeseen.

Ehdit osallistua arvontaan pe 7.4.2017 klo 23.59 saakka, jonka jälkeen arvon yhden onnellisen voittajan. Voittaja julkistetaan sisustusuutisissa su 9.4.2017.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

ARPAONNEA!

EDIT: Osallistumisaika on umpeutunut. Voittajan julkistetaan sisustusuutisissa su 9.4.2017.


Toteutan Valkoisen Harmajan kevätarvonnat lukijoiden iloksi. Arvontapalkinnot ovat lahjoituksia yhteistyökumppaneilta, mutta kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, eli en itse laskuta kevätarvonnoista mitään. Kyseessä on kevättempaus, johon olen itse pyytänyt yhteistyökumppaneita mukaan. Toki teen edelleen myös kaupallista yhteistyötä eri brändien kanssa – sellaisissa postauksissa on kaupallisen yhteistyön merkintä heti alussa. Kaikesta kivasta ei minusta kuitenkaan aina tarvitse laskuttaa, vaan joskus voi toteuttaa arvontoja ihan vain huvin vuoksi.


Author

579 Comments

 1. Kukilla ja kasveilla pääasiallisesti, mutta myös hieman kevennän tekstiilejä keväisemmiksi.

 2. Minä luon keväistä ilmette olohuoneeseen tuoreilla leikkokukilla, sekä erilaisilla oksilla (esim. pajunkissat). Lisäksi kevään myötä sohvan sisustustyynyjen sävyt vaalenevat ja heleytyvät.

 3. Hanna-Kaisa Reply

  Kevennän yleisilmettä karsimalla ja vaihtamalla esim tekstiilejä kevyempiin materiaaleihin, esim pellavaan. Kukkien ja viherkasvien määrää lisäilen. Tosin ei niitä hirveästi ole sittenkään, mutta silti. En käytä kovin paljon värejä sisustuksessa, mutta keväällä saatan lisätä muutaman väripilkun sisustukseen esim tyynyn päällisen muodossa.

 4. Kiva arvonta, mukana! Vaaleammilla tekstiileillä ja leikkokukilla luon kodin ilmeen keväisemmäksi 🙂

 5. Vaihdan koristetyynyt pastellin sävyisiin ja torkkupeitot puuvillaisiin. Arvottava maljakko sopisi nyt hyvin meidän keväiseen olohuoneeseen ja tyynynpäällinenkin löytäisi paikkansa meidän kodista.

 6. Karsin tuikkukipot pois ja vaihdan kevyemmät verhot, ehkä myös vaihdan tauluja tai jotain muutan vähän järjestystä. Ihan selkeitä ”joka kevät näin”- asioita minulla ei ole, mutta yleensä jotain uudistusta tai kevennystä tulee tehtyä kevään innoittamana.

 7. Vaihtamalla tyynynpäälliset ja piensisustusta vaaleampaan ja keväisempään twistiin.

 8. Viherkasveilla ja yleensä pastellin sävyisillä tekstiileillä 🙂

 9. Verhot vaihdan tai jätän laittamatta kokonaan, tyynynpäällisiä ja viltin vaihdan, lisäksi ajattelin vaihtaa järjestystä, kuhan saan kantoapua 😉

 10. Pesemällä ikkunat! Parasta kun valo pääsee sisään puhtaista ikkunoista.

 11. Meillä viherkasvit ja leikkokukat on vallanneet olohuoneen kevään kunniaksi! Vielä muutama vihreä tyynynpäällinen houkuttelisi! 🙂

 12. Hankin tänä keväänä vähän uusia viherkasveja. Perinteisesti myös koivunoksat maljakossa ja tietty vaaleammat tekstiilit sohvalla raikastavat ilmettä. Puhtaat verhot puhtaissa ikkunoissa ovat parasta, jos niin energiseksi itsensä tuntee, että viitsii siihen puuhaan ruveta.

 13. Kukkasilla ja pitämällä lasten lelut heidän huoneessaan Kirkkaan Flower-vaasin sain pari vuotta sitten kun esikoiseni syntyi. Vihreää olen haaveillut nyt kuopukseni synnyttyä 3kk sitten.

  Peukut pystyssä arvonnassa

 14. Uusilla viherkasveilla ja leikkokukilla. Lampaantaljat varastoon odottamaan syksyä. Ja kevyemmät verhot. Siinä minun kevät

 15. Ykkönen on ikkunoidenpesu. Sitten kukkia fiiliksen mukaan ja keväisemmät tekstiilit.

 16. Kevättä olkkariin saa pesemällä ikkunat, jotta kaunis ja kaivattu auringonvalo pääsee siivilöitymään parhaiten sisään. Verhojen vaihto ja oksat tai perjantaipuska tuovat myös ihanaa keväistä iloa 🙂

 17. Ihana arvonta! <3 Keväinen sisustus vaihtuu tyynynpäällisiä/torkkupeittoja vaihtamalla. Yleensä myös tavaraa karsiintuu ja monenmoista vihreää oksaa/kasvia ilmestyy maljakoihin ja tasoille. Tärkein on tietysti itse kevätaurinko 🙂

 18. Vaihdan verhot vaaleampiin, jotta valo pääsee kunnolla huoneeseen. Lisäksi olohuoneessa on aina tuoreet kukat 🙂

 19. Kynttilät ja paksut viltit pois ja tilalle kukkia ja pastellinsävyjä. Ikkunoidenpesu tietysti kruunaa kevään.

 20. Verhot ja tyynynpääliset vaihdan keväisiin väreihin. Leikkokukkia pyrin ostamaan päivittäin. Ikkunat on pestävä pian, jotta valo pääsee sisään( =sälekaihtimet voi nostaa häpeilemättä ylös).

 21. Sarianna Riikola Reply

  Keväällä vaihdetaan tai useimmiten ostetaan tyynyjä ja peitteitä, pöytäliinaa ja muita keväisiä sisustusjuttuja joilla saadaan pirteyttä kotiin. Kiva arvonta Marimekolla on todella kivoja kevät uutuuksia.

 22. Olen vaihtanut tyynyt ja olohuoneen maton vihreän sävyiseksi.

  Tulppaanit kuuluvat kevääseen.

 23. Kevät tulee meidän olohuoneeseen värikkäämmillä tyynynpäällisillä, viherkasveilla sekä pirteän keväisillä leikko- ja sipulikukilla <3

 24. Tuoreet kukat ja viherkasvit piristävät keväällä. Vaihdan myös olohuoneen tyynynpäälliset ja torkkupeiton.

 25. Lähinnä tekstiileillä, viherkasveilla, kukilla ja puhtailla ikkunoilla. Pienet jutut saa ihmeitä aikaan

 26. Kevätilme tulee väreillä, joita saa näkyä tekstiileissä ja kukissa, sekä viherkasvien virkistyminen lisääntyvästä valosta. Usein keväällä tulee hankittua myös uusia ruukkuja ja kasveja sekä sisälle että ulos. 🙂

 27. -OnneliAnneli- Reply

  Keväisillä verhoilla ja sohvatyynyillä, piristää kummasti.

 28. Olohuoneestamme avautuu isoista ikkunoista suora näkymä pikku parvekkeelle. Kun sinne laittaa keväällä ensin pääsiäistunnelmaan sopivat narsissit, sitten vaihtaa ihaniin orvokeihin ja lopulta kesän kukkiin ja hyötykasveihin, niin on se paras sisustuksen tunnelmanluoja myös olohuoneeseen.

 29. Kun kevät aurinko alkaa paistamaan päivisin enemmän on aika pestä ikkunat, vaihtaa puhtaat pellava verhot ja käydä hakemassa leikkokukkia maljakkoon koivunoksien seuraksi. On ihanaa seurata kun koivun oksiin puhkeaa pienet hiirenkorvat. Siitä jos jostain tulee niin keväinen fiilis. Ihanaa kevättä sinulle 🙂

 30. Vaaleat sisustustyynyt ja verhot luovat keväistä tunnelmaa olohuoneeseen. 🙂

 31. Keväällä vaihdan tyynynpäälliset, ostan leikkokukkia maljakoihin ja kynttilöiden väri vaihtuu kirkkaisiin: keltaiseen ja vihreään. Myös punaiset lasiesineet vaihdan keltaisiin. Toisinaan vaihdan myös verhot. Myös torkkupeitot pääsevät kesäunille, vain yksi ohut jää sohvannojalle viileiden päivien varalle.

 32. Keväisen tunnelman kotiin luo kauniit kukat ja uudet sohvatyynyt. Ehdoton keväinen tuulahdus tulee kun ikkunaverhot pysyvät koko ajan auki ja kevätaurinko pääsee tulvimaan sisään ❤️

 33. Mä tuon kotiin kevätfiilistä pesemällä ikkunat, niin aurinko pääsee ihanasti paistamaan sisälle. Sekä tietysti keväisillä sisustustyynyillä ja kukilla <3

 34. Kevätsiivous ikkunanpesuineen raikastaa kyllä kodin täydellisesti! Vaihdoin jo vaaleammat matot, muuten tekstiilit pysyy samoina. Sellaista karsimisintoa on aina kevään kynnyksellä..näkösällä on vähän tavaraa, simppelit kauniit jutut pääsee oikeuksiin. Viherkasvit myös ihania, ovat heränneet taas talven jäljiltä puskemaan uusia alkuja ja lehtiä! ihana arvonta ja huikeat palkinnot!!

 35. Viherkasveilla ja tuoreilla kukilla saa helpoiten piristettyä sisustusta. Sisustustyynyillä on myös helppo saada vähän väriä ja eloa. Etenkin vihreä väri kiehtoo näin keväisin!

 36. Tekstiilien vaihto alkaa: nyt jo vaihdoin raikkaita kevätvärejä tyynyjen päälle, seuraavaksi mattojen vuoro

 37. Hanna Forsberg Reply

  Viherkasveilla ja Marimekon hyasintti-tyynynpäällisillä.

 38. Kukilla, kynttilänjalkojen piilottamisells ja keveämmillä väreillä/tekstiileillä.

 39. Tilasin vaaleanvihreän pellavaverhon olohuoneeseen, joten maljakko sopisi kauniisti sen pariksi. Vaihdan vielä ehkä tyynynpäälliset ja hoidan viherkasvit kuntoon talven jäljiltä. Kevään valoisuus kirkastaa sekä kodin että oman fiiliksen.

 40. Vaihtamalla sohvatyynyt keväisempiin väreihin, kevätkukkasilla:)

 41. Kevätilme vaatisi perusteellisen siivouksen ja raivaamisen ja loppusilaus uusilla huonekasveilla!

 42. Kevät tulee kotiin iloisen värisillä tekstiileillä, uusilla kasveilla ja kauniilla kukkasilla. 🙂

 43. keväinen ilme lähtee siivouksesta ja ikkunoiden pesusta, sisään tulvivasta valosta! Sitten vaihdetaan raikkaat tyynynpäälliset ja tänä keväänä ajattelin vaihtaa myös verhot. Kukat tuovat keväistä ilmettä, niin leikkokukat kuin myös sipulikukat.

 44. Kaikki vihreä on ”pop”! Kukat, kasvit, uudet tyynynpäälliset, ihanan raikasta!

 45. Minä en varsinaisesti tee mitään , ehkä jotain kukkia pöydälle. Samoilla mennään kesät talvet! Aurinko ja siivous tuo kevättä sisällekkin!

 46. Kevät meillä hiipii pikkuhiljaa, mutta tekstiilit vaihdan keveimmiksi, huollan ne muutamat kasvini, joita olkkarista löytyy, laitan tuoreita leikkokukkia ja vaihtelen huonekalujen paikkaa. Aurinko näyttää kaikki liat, joten tehostan myös viikkosiivousta. Lisääntyvä valon määrä, ihana kevät!

 47. Minulle kevättunnelma tulee tulppaaneista ja tippuvista räystäistä.

 48. Keväinen ilme tulee kotiin itsestäänkin valon lisääntyessä, lisäksi tuon oksia luonnosta ja viherkasveja olen hieman lisäillyt, kuten moni muukin sisustaja=).

 49. Sisustus muuttuu keväisin meillä vaaleammaksi, ja vaihdan huonekalujen paikkaa – tosin sitä teen pitkin vuotta. Kukat raikastavat huoneen ilmettä.

 50. Kukilla, viherkasveista ja tekstiileillä. Tänä keväänä sohvatyynyistä löytyy vihreää

 51. Kukkia ja oksia mahjakoihin, tummat tyynynpääliset vaihtoon, taljat varastoon ja tietysti ikkunoiden pesu!

  – Elma –

 52. Yleisesti erilaisilla somisteilla (kukkaa, pöytäliinaa ym.) Tuosta tyynynpäällisestä olen haaveillut, samoin maljakko vaikuttaa freesiltä.

 53. Pesen ikkunat, vaihdan koristetyynynpäälliset vaaleampiin sävyihin, ostan kukkia ja nostan kaihtimet ylös

 54. Keväisillä kukkasilla ja tekstiilien vaihdolla. Ja keväthän ei tule ennen kunnon kevätsiivousta ja sormien upottamista multaan

 55. Kiva arvonta! kuten aikaisemmatkin, eikä lainkaan haittaisi vaikka olisi yhteistyö ja laskuttaisit:D Blogissasi on hyvä tasapaino, todella hyvin tehty sisältö eikä mitään ristiriitaa oman tyylisi ja yhteistyössä esittelemiesi tuotteiden välillä. Kiva lukea:)

  Kevätilmettä luon kasveilla ja kevyemmillä väreillä.

 56. Keväisillä kukkasilla ja oksilla, sekä tekstiilien vaihdolla. Ja keväthän ei saavu ennen kunnon kevätsiivousta ja sormien upottamista multaan

 57. Kevään tuon olohuoneeseemme vaihtamalla raikkaammat verhot ja sisustustyynyt, nyt lempparini on vihreä tiiliskivi marimekolta! Sekä tietysti tuoreilla kukilla (Unohtamatta kevätsiivousta!)

 58. Luon keväistä ilmettä olkkariin versonvihreillä sisustustekstiileillä. 🙂

 59. Anne Koskela-Laakso Reply

  Kevätilmettä tyynyillä ja kynttilänjaloilla, leikkokukilla. Koivunoksat ja muut ovat allergiaperheessä nou-nou.

 60. Kevätilme olohuoneeseen syntyy valkoisilla pellavaverhoilla, tulppaaneilla, ruukkunarsisseilla ja siivoamalla. ☀️

 61. Leikkokukilla, viherkasveilla -usein kevään tullen tulee hankittua jokin uusi piristämään vihreää joukkoa – ja kevyemmillä tekstiileillä

 62. Aurinko tuo meille kevään, mutta sen lisäksi aloitan tavaran karsiminen. Hetkellisesti värikkäämmät verhot ikkunaan. Mitä enemmän kesää kohti mennään niin sitä vähemmän tekstiilejä löytyy. Matot rullaan talviteloille ja verhot poistan ikkunoista. Viltit kaappiin ja sohvatyynyt minimiin. Lisäksi kukkien mullan vaihto ja kynttilöiden vaihtaminen maljakoihin. Tietysti leikkokukat ja omenapuun oksat tuovat vihreyttä ikkunoista tulvivan kevään lisäksi.

 63. Ihana arvonta!

  Kevät näkyy kodissani karsimalla tavaraa sekä tummia värejä vähemmäksi. Nostan muutaman keväisen tyynyn sohvalle. Piilotan osan kynttiläjutuista kaappiin. Panostan viherkasvien hyvinvointiin. Ja kauppamatkoilta usein mukaani tarttuu kaunis kukkakimppu. Pienillä simppeleillä jutuilla kevätilmettä!

 64. Raikkaan keväisen ilmeen saa vaaleammilla tekstiileillä ja leikkokukilla. Valkoiset tulppaanit ja muutama keltainen gerbera joukossa ”aurinkona” tuovat kevään kotiin. Myös tete narsissit sisällä ovat keväinen piristys, vaikka eivät lämpimässä kauan kestäkään.

 65. Joka kevät tulee tarve päästä turhasta tavarasta eroon ja saada uusia viherkasveja. Sisustuksessa en kauheasti muuta mitään, ehkä vaihdan sohvatyynyt väriltään vähän kirkkaampiin.

 66. Kevään aikana jo lisääntyvän valon myötä saa värit pieninä paloina innostumaan..sesongin mukaiset juhlat, pääsiäinen ja vappu tuo myös inspiraatiota. Vihreä, keltainen muun muassa raikastavat kivasti muuten aika musta-valkoista kotia.

 67. Kukilla, vaaleammilla tekstiileillä sekä puhtailla ikkunoilla 🙂

 68. Leikkokukilla ja avaamalla sälekaihtimet kunnolla auki, jotta aurinko pääsee sisään.

 69. Vaihdan tyynynpäällisiä vaaleaan pastellisiin sävyihin ja keväisiä oksia maljakkoon. Pölyjen perusteellinen pyyhintä ja ikkunoiden pesu raikastaa myös keväistä ilmettä.

 70. merjasusanna Reply

  Ikkunoiden pesulla, suihkuttamalla pölyt pois viherkasveista, sekä lisäämällä hieman väriä leikkokukkien, sohvatyynyjen tai sisustusesineiden muodossa.

 71. Sohvatyynyt vaihdetaan pastellisävyihin,viherkasveja taas enemmän,jospa ne säilyis hengissä ja puhtaat ikkunat sekä paljon auringon valoa. Se on siinä. ☺

 72. Mulla on valkoiset pellavaverhot, jotka kokivat jo kevätpesun ja hohtavat nyt puhtaina. Seuraavaksi ikkunoidenpesu ja tekstiilien tuuletus. Villainen torkkupeitto menee pian kaappiin odottamaan syksyä ja tilalle tulee puuvillainen. Mitään uutta en tänä keväänä hanki, mutta jo olemassa olevasta Marimekon kukallisesta kankaasta ajattelin ommella koiralle pedin. Voi olla, että vaihdan myös joidenkin viherkasvien paikkaa. Yleisesti ottaen jo lisääntynyt valo tuo tuo kevättä sisään olohuoneeseen. 🙂

 73. Vaaleammat verhot ikkunoihin ja sohvatyynyt vaihtoon samalla. Silausta luo keväiseimmät ruuat talven jälkeen onpa muuten ihana arvonta!!

 74. Ihana arvonta! Keväistä ilmettä luon kukilla, vaaleammilla väreillä sekä uutteralla siivoamisella Kun valo lisääntyy, olen huomannut siivoavani ja järjesteleväni enemmän.

 75. Raikkaan värisillä leikkokukilla 🙂 erityisesti tulppaanit tuo kevään tuntua.

 76. Leikkokukat ja ikkunoitten pesu. Keväinen vaihtoehtoilme syntyy myös, kun lapset jättävät vappupallot ja muut härpäkkeet pyörimään olohuoneeseen…

 77. Asutaan pienessä kaksiossa ja olohuone on melko tiivis, että kamalan paljon en mahdu sisustamaan. Kuitenkin valoa tulvii todella paljon asunnon ihanista ikkunoista! Kevään tuon koko kotiin ja varsinkin olohuoneeseen pesemällä ikkunat ja vaihtamalla sohvatyynyjä keväisemmiksi ja pirteämmiksi. Viime keväänä juuri ompelin pentikin hortensia kankaasta meille uudet sohvatyynynpäälliset. Lisäksi kevääseen kuuluu kukat! Nyt tällä viikolla hankin narsisseja ja satuinpa myös stockmannilta löytämään aivan ihania kirsikanpuun oksia! 🙂

 78. Tyynynpäällisillä ja viherkasveilla tai kukilla. Tällä viikolla leikkasin sireeninoksia maljakkoon ja voi miten kauniita ovatkaan 🙂

 79. Mukaan arvontaan ja uusilla verhoilla ja tyynyillä keväistä ilmettä.

 80. Olohuoneen kevätilme syntyy pastellisilla tyynynpäällisillä, tuoreilla leikkokukilla ja kepeillä asetelmilla.

 81. Ehdottomasti väreillä! Tumman talven jälkeen kevään tullen tulee hempeämmät värit kehiin

 82. Luon keväistä ilmettä olohuoneeseen kauniilla kukilla ja pastellisilla värisävyillä sisustuksessa.

 83. Kukilla ja vaihtamalla asetelmia keväisimpiin eli – vaaleampiin 🙂

 84. Vaaleat tekstiilit ja valon päästäminen sisälle. Kynttiläjutut sivummalle odottamaan seuraavaa pimeää aikaa. Leikkokukat ja erilaiset oksat tuovat myös keväistä fiilistä.

 85. Juuri ennen tämän postauksen lukemista ompelin uuden keväisemmän verhon – tietenkin Marimekon

 86. Kiva arvonta, kiitos! 🙂

  Vaihdan kynttilänjalat kevyempiin, kukkia tai oksia pitää olla maljakossa ja aurinkoisina päivinä nostan kaihtimet kokonaan ylös.

 87. Vilperttiina Reply

  Siivoamalla ja raikkailla luonnonkuituisilla tekstiileillä. Omasta pihasta otan Kirsikkapuun ja Luumupuun oksia maljakkoon ja sitten saa kevät tulla.

  Ihan huippu arvonta ja mukana ollaan.

 88. Keväisillä tyynynpäällisillä, varsinkin pastelliväreistä tulee keväinen mieli. Keveämmillä verhoilla sekä kukilla tietenkin. 🙂

 89. Ehdottomasti paras tapa on jättää kaihtimet auki, jotta kevätvalo pääsee sisälle. 🙂 Samalla se inspiroi kevätsiivoukseen, ikkunanpesu odottaa..

 90. Pesen ikkunat, vaihdan tyynyt ja tekstiilit keväisiin väreihin, poistan liiat kynttilänjalat ja taljat. Freesaan viherkasvit ja asettelen leikkokukkia maljakkoon.

 91. Tyynynpäälliset ja muut sisustustekstiilit vaihtuu värikkäisiin, kukkia tulee hankittua. Pieniä juttuja, mutta piristävät paljon!

 92. Nostamalla kaihtimet heti aamusta ylös, jotta luonnon valo pääsee sisälle. Kukkia maljakoissa ja tekstiileissä raikkaampia värejä 🙂

 93. Ihana arvonta! Olohuoneeseen kevään tuovat kepeän sävyiset tekstiilit lähinnä tyynynpäällisissä, kukkaset sekä näin pääasiäisen aikaan pajunkissat.

 94. Kyllähän ne kevään tuojat ovat valo, sohvatyynyjen päivitys ja tänä vuonna itselleni valkoiset pellavaverhot, jotka ripustin olkkariin. Basket-päällisen ostin juuri eilen, mutta en yhtään laittaisi vastaan, vaikka näitä olisi enemmänkin, sillä kesäterassille on tulossa pehmeä köllöttelypesä

 95. Ihana arvonta! <3 Meillä vaihtuu kevään myötä tekstiilit, sekä pienet sisustusesineet keväväreihin, tällä hetkellä lemppari on vaaleanpunainen raikastettuna tumman harmaalla. Lisäksi viikkokimpussa näkyy keväisiä kukkia ja oksia. 🙂

 96. Kevään houkutteluun minulla on seuraava resepti: kevätsiivous, ikkunoiden pesu heti kun säät sallii, ikkunaverhojen vaihto, parvekkeen siivoaminen, narsisseja koristeeksi olohuoneeseen ja partsille sekä kukkivia oksia maljakkoon eteiseen.

 97. Meillä saa toistaiseksi riittää sisustustyynyjen vaihto vaaleampiin sävyihin. Täällä huseeraa joka paikkaan ehtivä ja yltävä taapero joten sisustusesineet ja kukat on vielä pannassa.

 98. Kukat, varsinkin tulppaanit ovat ihanan keväisiä. Myös pastellivärit tuovat keväistä tunnelmaa.

 99. Kaijariitta Reply

  Tekstiilit vaihtuu keväisiin ja yleisilmettä kevennän, eli turhakkeet pois tai ainakin järjestykseen. Jotakin uutta tulee myös shoppailtua.

 100. Vaihdan tyynynpääliset ja torkkupeitot vaalean värisiin ja ostan tuoreita kukkia viikottain.

 101. Kaipaan joka kevät raikastusta olohuoneeseen: auringon ensisäteiden myötä on ihan ensiksi pestävä ikkunat ja verhot, sitten vaihdettava pimeään vuodenaikaan kuuluvat ”pehmeät ja kotoisat” tekstiilit keväisen ”reippaisiin ja pirteisiin”. Kerään maljakkoon puunoksia ja varpuja. Keväisin myös intoudun siivoamaan ahkerammin ihanan tuoksuisilla tuotteilla, esimerkiksi Methodin verigreippi-puhdistusspray antaa ihanaa raikkautta kotiin!

 102. Verhot ja tyynynpäälliset menee vaihtoon, myös huonekalujen paikat voivat vaihtua.

 103. Siivoan talvenaikana kertyneet sisustuslehtipinot yms. pois näkyviltä ja tietenkin kevennän ilmettä ajankohtaisilla kukilla ja kasveilla.

 104. Kukilla, tyynynpäällisillä ja paksu torkkupeitto vaihtuu keveämpään. Kynttilät tekee myös mieli pukata kaapin perälle. Upea arvonta! Mukana ehdottomasti.

 105. Keväistä raikkautta tuon värikkäillä tekstiileillä sekä kukilla. Välillä vaihdan verhotkin jos siltä tuntuu. Kaihtimet pidän myös ylhäällä jotta kaikki valo pääsee kodissa kylpemään 🙂

 106. Siivous tuo kevään kotiin. Aina ei tarvitse ostaa uutta, tavaroiden karsiminen on hyvä keino sekä kukat ja luonnon oksat.

 107. Värikkäillä tekstiileillä ja kukilla. Meillä on myös isot ikkunat ja valo pääsee hyvin sisälle. Oi ihana kevät on on täällä! Vaikka parhaillaan räntää sataakin.. 😉

 108. Jaana Asunmaa Reply

  Ekaksi meillä siivotaan ja raivataan näin keväälle tilaa valaista koti

 109. Kukilla, koristetyynyjen vaihtamisella ja uusien verhojen ostamisella. Ihana arvonta, mukana <3

 110. Keväisen tunnelman ja ilmeen luon tuoreilla leikkokukilla, rairuohon kylvän jo myös hyvissä ajoin.Kirkkaat tekstiilit luovat myös raikasta keväistä tunnelmaa. Aurinko pääsee myös kruunaamaan kokonaisuuden puhtaista ikkunoista joista sälekaihtimet on nostettu ylös.

 111. Ikkunoiden pesu on ihan ehdoton ja uusia tuoreita huonekasveja. Ja onhan tässä nyt jo perinteeksi muodostunut sekin, että huonekalujen järjestystäkin on aina vähän muutettu. Keväisin into kodin uudistukseen on korkeimmillaan

 112. Meille syntyy kevättyyli raikastamalla ja keventämällä. Lisäksi aina tuoreet leikkokukka-asetelmat kuuluvat asiaan

 113. Tiina Karri Reply

  Minä luon keväistä tunnelmaa sisälle ensinnäkin pesemällä ikkunat. Sitten tuon sisälle omenapuun ja kirsikkapuun oksia, kaupasta tulppaaneja mustikanvarpujen kaveriksi maljakkoon. Lisäksi tekstiileitä päivitän keväisemmiksi 🙂

 114. Keväällä kaipaa niiiiin auringon valoa, että pesen ikkunat ja vaihdan verhot ja kiitoksena uurastuksesta ostan vielä itselleni kauniita kukkia.

 115. Kukilla ja muilla viherkasveilla. Ja tietenkin ikkunoiden pesulla!:-)

 116. Perusteellisella kevätsiivouksella ja kauniilla kukilla. Uusi, raikas huonetuoksu kruunaa tunnelman.

 117. Leikkokukat maljakossa tai sipulikukat ruukussa luovat tunnelman. Tätä täydennetään vielä vaaleilla sävyillä tyynynpäällisissä.

 118. Kevennän ilmettä, taljat varastoon. Ripaus keltaista tyynynpäällisiin keväällä, kesää kohti vaihdetaan vaaleanpunaiseen. Iso karvalankamatto vaihtuu ohuempaan, puuvillaiseen. Vihreyttä kukilla ja tulppaaneja maljakkoon kun pääsiäistä kohti mennään. Uusi hankintani amppeli ja sinne aloe vera.

 119. Vaihdan vähän vaaleammat tekstiilit, varsinkin verhot. Valo pääsee sisään!

 120. Maljakkoon oksia, kevätkukkia ja mustikanvarpuja. Raikkaat sohvatyynyt, joissa mielellään hentoa väriä. Tänä keväänä uutena juttuna metallinen kasviritilä seinällä, jonka koreihin laitoin kaupan yrttejä.

 121. Sohvatyynyt vaihtuvat, tulppaaneja maljakkoon ja pölyt pyyhin tasoilta+telkkarista 😉

 122. Meillä on tänä keväänä löytänyt vaaleanpunainen mukaan olohuoneen harmauteen. Ruususisustustyyny ja hortensia niin ikään vaaleanpunaisessa ruukussaan.

 123. Kukilla/ viherkasveilla, raikkailla tekstiileillä ja kunnon siivouksella .

 124. Poistan ikkunoista verhot,pesen ikkunat,vaihdan maton.Keväisiä kukkia ja iloista mieltä!Siinä kodin kevätmielen tuojat!

 125. Päivitän kotia ja olkkaria kevääseen siivoamalla pölyt pois! Aurinko saa paistaa puhtaisiin nurkkiin.

 126. Siivoamalla: ikkunat puhtaaksi, tekstiilit raikkaaksi jne

  Kynttilät ym pakataan kaappeihin ja leikkokukkien väritys muuttuu henpeämmäksi.

 127. Kukat on se tärkein juttu <3 ja värit myös 🙂 sopivissa määrin! Keltainen on mun oma lemppari mut myös muut pienet väripilkut saa mielen keväiselle fiilikselle:)

 128. Vaihtamalla olohuoneeseen vaaleamman maton sekä koristetyynynpäälliset. Ripaus vihreää sisustukseen ennenkuin ikkunanpesurumba alkaa.

 129. Ihana arvonta! Kevennän kukilla ja vaaleammilla tekstiileillä. Taljat ja raskaat viltit varastoon.:) Mukavaa kevättä!

 130. Maarit Pasonen Reply

  Tietysti ensin pesemällä ikkunat, sohvatyynyihin ripaus oranssia ja ihanan keväistä vihreää. Kotimaisia tulppaaneja maljakkoon.

 131. Vaihdan maton, tyynyjen päällisiä, sisustusesineitä. Iittalan tuikkukippojen värit vaihtuu keväisemmäksi, samoin talvinen sohvan villahuopa kevyemmäksi. Karsin ja vaihdan esineiden paikkoja ja sommittelen uusia kokonaisuuksia.

 132. Ihana kevään kirkas auringonvalo siivilöiden villejä varjojaan kotiin, ikkunanpesun jälkeen kauniita keväisiä kukkia vaikkapa ranskalaisia tulppaaneja esille tuomaan hyvää kevätmieltä ja viherkasvien multien vaihtoa tai uusien hankinta pimeän talven jälkeen, iki-ihanassa puhtaassa ja raikkaassa kodissa tulevan kesän odotuksen aistimista, HeidiS

 133. Koristetyynyt vaihtuu kevyempiin väreihin, samoin torkkupeitot. Kynttilöiden ja tuikkujen tilalle kukkia.

 134. Leikkokukkia sekä yrttejä nauttimaan kevätauringosta työtasolle ja pöydille. Lisäksi mm. tyynynpääliset pääsevät vaihtoon. 🙂

 135. Luon kevätfiilistä olkkariin siivoamalla ja pesemällä ikkunat. Lisäksi vaihdan koristetyynyjen päälliset keväisemmiksi ja valitsen maljakkoon keväisiä kukkia. Ostin hiljattain ruukussa kasvavan jasmiinin, jonka varret oli kieputettu pyöreän tuen ympärille. Purin kieputuksen, kun halusin luonnollisemman ja villimmän vaikutelman. Nyt kasvi on rottinkisessa seinätelineessä ja rönsyää ihanan villisti, bonuksena vielä jasmiinin ihana tuoksu.

  Toivottavasti tärppää arvonnassa, palkinnot ovat ihanat!

 136. Korjaamalla kynttilät ja lyhdyt pois ja lisäämällä viherkasveja tai oksia. Lisäilen myös vaaleampia koristetyynyjä. Keväinen auringonvalo on kova ja kodin puhtaus on myös tärkeä.

  Pia

 137. Tosi kiva arvonta

  Meillä kevät näkyy kovin samalla tavalla kuin muillakin, tyynynpäälliset vaihtuvat vaaleamoiin sävyihin. Kukkia meillä on läpi vuoden enemmän tai vähemmän, keväällä niidenkin värit kirkastuvat ja kimpoujen ilme kevenee. Mutta ihan ehdottomasti parasta on puhtaat ikkunat, ja vielä kaihtimet ylös, jotta kaikki valo pääsee tulvimaan sisään.

 138. Pesen ikkunat ja annan kaiken valon tulla sisään. Vähän kukkia maljakkoon ja se on siinä!! Tiitu

 139. Pörröiset torkkupeitot ja sohvatyynyt piilotetaan komeroihin ja turkoosit tekstiilit kehiin. Myös kynttilät ja tuikkulyhdyt vaihtuvat kesäväriini. Nukkamatto saa vaihtua myös sileään ja ruokapöydän liina raikkaampaan sävyyn. Valitettavasti tämä kaikki on vielä tekemättä.

 140. Pesen ikkunat, kylvän chilin ym. siemenet ikkunalaudalle itämään ja ostan leikkokukkia!

 141. Ihana arvonta! Minä tuon kevään tulppaaneilla ja hempeillä väreillä, esim. sohvatyynyihin tai käsipyyhkeisiin.

 142. Kynttilät poltetaan pois, yritetään siirtää tavaroita pois tieltä ja poistaa turhia. Kukkia…

 143. Leikkokukilla ja pehmeän pastellisilla sävyillä. Raikkaat tekstiilit ja keveä yleisilme tuo keväisen fiiliksen.

 144. Kevät tulee, kun vaihtaa sisustuksen värejä keveämpiin ja lisää viherkasveja, kaikki tummat ja talviset tavarat saa laittaa varastoon. 🙂

 145. Jussina Hiillä ! Reply

  Nyt kun olen huomannut ensimmäiset kevään kiehtovasti kimmeltävät auringonsäteiden kyydittämät lämmönkipinät ihollani, niin tulisuuteni sytyttämin keväänmerkein intohimoni hehkun kyyditsemät odotuksen tunteen aavistukset saavat siivousvimmani äärimmäisen tarkaksi, kaikista ihanista kevään tuoksuista, joita pesuaineista märkä käteni kuljettaa säämiskän hiljaa koskettaen huonekalujen kaartuvilla pinnoilla, sekä villinä vapautan kevään ensimmäiset siemenet ruukkuihin, odotuksen tyyneyttä pyydystämällä ajatuksistani yritän keskittyä mieleni tallettamiin kukkivien kukkien aistia hiveleviin muistoihin, jotka saavat vartaloni herkkyydestä värähtelevän keväisen vehreyden kietoviin tunteisiin … tuntuu kuin olisin hurmiossa keväisestä heräämisestä, yritän päästä nuuhkaisemaan jokaisen nupun tuoreuden tuoksua ja asettelemaa herkän kukan auringon lämmittämän ruukun syvyyksiin suojaan. Joka kevät myös saa poskeni hehkumaan ikkunan pesijöiden herkkä liikehdintä , joka sulavasti heijastelee sälekaihtimien liikehdinnän myötä, silloin olen intoa täynnä saada ikkunan kirkkaus avautumaan auringonsäteiden edestä omallakin säämiskällä. Mutta sinulle iloisia kevääntuoksuisia siivoushetkiä ! :)))

 146. Ikkunoiden pesu, pastelliset värit tekstiileihin ja tavaroiden karsiminen talven jäljiltä. Siinäpä se 🙂

 147. Kukilla ja keväisimmillä tekstiileillä, lampaantaljat laitan varastoon.

 148. Pihan pensaista oksia maljakkoon. Heleitä värejä tyynyihin. Vähennän esillä olevia esineitä.

 149. Ikkunoiden pesun jälkeen vaaleat verhot ikkunaan ja samalla koristetyynyihin uudet päälliset. Kukkia maljakkoon niin johan kesä saa tulla!

 150. Olen tuonut uusia raikkaita viherkasveja ja tyynyjä olkkariin. Vielä kun saisi pestyä ikkunat!

 151. Vanhat kikat toimii – perusteellinen siivous ja uutta ilmettä tekstiileillä ja kasveilla. Tänä keväänä mieli kyllä tekisi maalata, olen katsellut sinun vanhoja postauksia kalklitir-seinästä ja mieli tekisi samanlaista!

 152. Väriläiskillä tyynyissä ja ajoittain kukilla ja yleisellä selkeydellä. Valon lisääntyminen sinänsä jo on keväistä!

 153. Ehdoton kevään tuojani ovat narsissit, niiden keltaista väriä ei voita mikään.

  Vaatetuksessa tulee enemmän pidettyä värejä.

 154. Miten ihana palkinto!

  Meillä kevääseen kuuluvat viherkasvit, leikkokukat ja-oksat sekä tietysti ahkera koristetyynyjen vaihtelu. Tuoksukynttilääkin saatan poltella, mutta tuoksuksi valikoituu kevyempi versio.

 155. Tuon sisustukseen jotain vihreää ja vaaleita sävyjä. Ihana arvonta !

 156. Pesemällä ikkunat ja kaihtimet auki. Viherkasveja on tullut laitettua enemmän. Ja hieman keveyttä ja väriä sisustukseen

 157. Talven jälkeen tyynynpäälliset vaihtuvat hempeämpiin sävyihin ja keveämpiin materiaaleihin. Kynttilöitä vähennän myös, vaikka kokonaan ne eivät meiltä häviäkään kesän koputellessa.

 158. Karsimalla tavaraa, sekä vaihdan olkkariin vihreän maton sekä sohvatyynyt

 159. Viimeistään pääsiäisestä lähtien ”talvi” kannetaan ulos, vaaleammat tekstiilit tilalle ja aurinko päästetään sisään puhtaista ikkunoista. Pelkät puhtaat ikkunat saavat aikaan jo keväisemmän tunnelman.

 160. Katselen joskos löytäisin keväisemmät verhot! Tulppaanikimppu tuo kevään.

 161. Kimpulla leikkokukkia, usein ihania tulppaaneja.

  Uusilla sohvatyynyn päällisillä, keväiset värit.

  Ihana arvonta. Marimekko on ehdoton suosikkini.

 162. Keväinen ilme syntyy tyynyillä ja kukilla. Aivan ihanat palkinnot! 🙂

 163. Vaihtamalla tyynynpäälliset sohvalle ja villaisen torkkupeiton pellavaiseen. 🙂

 164. Vaihtamalla kirkkaan/heleän värisiä tyynynpäällisiä hieman tummempien tilalle, ostamalla viherkasveja ja vähentämällä tavaroiden määrää ikkunoiden läheltä, jotta valoisuus korostuu 🙂

 165. Ihana arvonta, mukana ehdottomasti. Valkoisilla verhoilla, pastelleilla sävyillä ja kaapin perältä kaivetuilla lasihedelmillä, joissa keltaisen sävyjä. Toimivat myös pääsiäisrekvisiittana.

 166. Kevät saapuu kotiin valon ja kukkakimpun muodossa. Fiilis kohoaa samaa tahtia lisääntyvän valon mukana. Muuta ei tarvitakaan.

 167. Helmililjat, perunanarsissit, kevyemmät tekstiilit ja vaelteleva valo. Varma resepti, lupaus kesästä.

 168. Ensimmäisenä tuli mieleen, että joka keväinen olohuoneen ”freesaus” tapahtuu vaihtamalla kasveihin uudet mullat! Kasvien elinvoiman lisääntyminen tällä tavalla saa aikaiseksi olohuoneeseen keväisempää ilmettä (ainakin omassa mielessä 🙂 ). Vaihdan keväisin olohuoneen koristetyynyihin mielelläni myös kevyemmät ja vaaleammat päälliset. Pieni juttu, mutta iso vaikutus!

 169. Kevät tulee olohuoneeseen viherkasvien, pastellisten pääsiäishenkisten munien ja vaaleiden tekstiilien myötä.

 170. Vaihdan torkkupeitot ja pari sohvatyynynpäällistä keväisempään sävyyn.

 171. Tekstiileillä; pirtsakat verhot ikkunaan ja muutenkin keväisiä, raikkaita värejä. Koivunoksia sisälle kasvamaan.

 172. Keväisillä tekstiileillä, uusilla viherkasveilla ja leikkokukilla. 🙂

 173. Siivoamalla. Kaapit on tältä keväältä siivottu, ikkunanpesu vielä odotuttaa itseään. Lisäksi hiukan keveämpää ilmettä karsimalla tavaraa.

 174. Teen kevätsiivouksen ja vaihdan tekstiilejä ja piensisustusesineitä

 175. Kevätilmettä valkoisilla ja pastellisävyisillä tyynynpäällisillä sekä valkoisilla asetelmilla ja kukkasilla.

 176. Tiia / Black + White = Grey Reply

  Kauniita kukkasia maljakkoon ja sohvalle hempeämmän värisiä sohvatyynyjä.

 177. Sisustustyynyt saavat keväisen ilmeen ja uudet tulppaanit viikoittain.

 178. Berberimatto kevyempään, sohvatyynyt vaihtoon. Siinäpä se!

  Ostoslistalla juurikin tuo tyynynpäällinen, joten kylläpä ilahduttaisi arpajaisvoitto! 🙂

 179. Kevät tulee kotiin hyvällä siivouksella, vaaleilla tekstiileillä ja kukilla

 180. Keväisempiä värejä sisustukseen ja keittöön vaihdetaan myös verhot.

 181. Ensimmäinen kevään merkki olohuoneessa on tulppaanikimput. Kevään myötä tyynynpäälliset vaihtuvat vaaleampiin ja villahuopa poistuu kaappiin odottamaan seuraavaa syksyä.

 182. Johanna Ahokas Reply

  Keltaista ja vaaleanpunaista pienissä jutuissa, kukat uusiin milltiin ja suihkuun.Kevyempi matto ja tv kiinni ja ulos .

 183. Koristetyynynpäällisiä vaihtamalla, tulppaaneilla ja viherkasveilla 🙂

 184. Paras keväisen fiiliksen tuoja ovat ihanat raikkaat tulppaanit. Mieluiten valkoisten ja vaaleanpunaisten sekoitus <3

 185. Tekstiileillä, lähinnä tyynyillä. Lisäksi vaihdan olohuoneen maton kevyemmäksi ja karsin kaikki ylimääräiset tavarat näkyvistä.

 186. Pastellinsävyisillä tekstiileillä ja kukilla luodaan keväinen ilme.

 187. En oikeastaan sen kummemmin, olohuone on minusta se pakollinen paha, jolle ei oikein keksi mitään ilmettä. Se on varjon puolellakin, ikkunan takana autotie. Keittiöön alkaa kevään tullessa ilmestyä yrttejä ja keväisempiä sävyjä.

 188. Ensimmäistä kertaa vuosiin lisäsin tänä keväänä olokeittiön sisustukseen vaaleaa sinistä, ihanaa raikkautta harmaan ja valkoisen seuraksi. Siihen lisäksi viherkasveja.

 189. Talven jälkeen kaipasin keväistä ilmettä olohuoneeseen ja hankin uudet tyynynpäälliset, tällä kertaa pinkkiä harmaa-musta-valkoisen rinnalle. Ostin myös uuden viherkasvin, jonka laitoin pinkkiin paperipussukkaan. Kevät on parasta aikaa:)

 190. Minna Lehtonen Reply

  Olohuoneen kevätsisustus syntyy valkoisilla verhoilla ja vaaleanpunaisilla kukilla.

 191. Ihana arvonta! Mukana :))

  Hankin hiljattain olohuoneeseen valkoisia perus-kukkaruukkuja ja aaltomaija-kukan, se luo keväistä tunnelmaa.

 192. Viherkasvit ja vaihtuvat kukat maljakoissa ovat tuoneen mustavalkoiseen kotiimme riittävästi väriä :)! Kyllästyn väreihin niin helposti että päätin tänä keväänä olla ostamatta uusia värikkäitä tyynynpäällisiä koska aina lopulta luovun niistä. Muuten kaikista helpoin tapa freesata kotia eri vuodenaikojen mukaan on nimenomaan sohvatyynyjen ja tyynynpäällisten vaihtelu :).

 193. Vaihtamalla tyynyihin vaaleammat päällyset ja kevyemmät torkkupeitot sohvan päätyyn. Narsissiasetelma pöydällä myös selvä kevään merkki.

 194. Minulle kukat tuovat kevään sisätiloihin. Lisäksi sisustustyynyt ja verhot tärkeitä plus tuoksukynttilät 😉

 195. Minulle keväällä on tärkeää keventää tekstiilejä. Tyynynpäälliset keväisempiä ja torkkupeitto kevyempi. Kukkia maljakkoon. Kynttilät kevät väreissä. T-Arja-

 196. Kevät tulee olohuoneeseen ikkunoiden pesulla ja kauniilla kukkakimpulla!

 197. Meillä keväisempää ilmettä tuovat kukat sekä vaaleammat värit ja värit yleensäkin. Näin keväällä maanläheiset värit väistyvät hetkellisesti ja piristystä tuo mm pastellisävyt pieninä ripauksina koristetyynyissä tai vaikkapa kukkakimpussa.

 198. Kevätilmetta tuovat leikkokukat. Tänä keväänä on tullut vähän maalailtua seiniä ja liikuteltua huonekaluja ilmeen piristämiseksi. Jokunen viherkasvikin on tullut taloon. Kevätaurinko tuo kummasti intoa kodin parissa puuhasteluun. 🙂

 199. Viherkasveilla, keväisillä kynttilöillä ja pääsiäiskoristeita.

 200. Kukilla, heleämmän sävyisillä tyynyillä ja huolellisemmalla pölyjenpyyhinnällä. Aurinko tuo jännästi pölyn meidän olkkariin 😀

 201. Juuri vaihtuivat olohuoneessa sohvatyynyt heleämmän värisiksi, verhot vaihtuivat jo aiemmin. Ikkunalaudan vaihtuva viherkasvien kokonaisuus on kevään myötä myös päivittynyt!

 202. Verhot vaihtuvat harmaasta pellavasta vaaleampaa ja sohvatyyny keväisen kukikkaaseen.

 203. Kukilla kauneissa vaaseissa, tekstiileillä, keltaisilla nappuloilla ja kivituikuilla ☺️ Marimekolle on aina silti tilaa ☺️

 204. Luon kevätilmettä leikkokukilla, viherkasveilla. Kevennän myös hiukan sisustusta ja pesen ikkunat.

 205. Kevättä tuodaan kukilla ja värikkäillä tekstiileillä. Kun pääsiäinen lähenee, mukaan tulee myös vanhat, mutta niin nostalgiset tipu- ja pupukoristeet. Siitä se kevät varsinaisesti alkaa 🙂

 206. Kevät näyttäytyy kodissa kauniimmalle kun pesee ikkunat ja karsii turhat somisteet ja talvielementit pois. Lisäksi kevätmieltä piristää aina uudet tekstiilit, vaikka se yksi uusi sohvatyyny ja maljakkoon ja ruukkuihin freesit kukat ja ikivihreät. =)

 207. Lisääntyvillä viherkasveilla ja keväisemmillä tyynynpäällisillä.

 208. Tänä keväänä olohuoneeseen on tullut ripaus hentoa vaaleanpunaista koristetyynyjen ja maljakon muodossa. Lisäksi tulppaanikimppu lähes joka viikko:)

 209. Keväinen ilme olohuoneeseen tulee jo pelkästään auringonsäteistä, mitkä valaisevat ihanasti koko huoneen! Mutta tämän lisäksi vähintään pari viherkasvia pitää ehdottomasti tuoda piristämään päiviä entisestään. Talven jäljiltä myös kynttelikkö ja erilaiset tuikut vaihtuvat värikkäisiin hedelmiin aitiopaikalle olohuoneessa sijaitsevalle ruokapöydälle. Kevät on ihanaa aikaa! 🙂

 210. Vähennän ja kevennän tekstiilejä, torkkupeittoja yms. Keväällä ostan tulppaaneja tai helmililjoja olohuoneen ja keittiön pöytiä koristamaan.

 211. Keväisillä tekstiileillä ja muilla pienillä yksityiskohdilla. Kasveja ei voi laittaa kissojen takia.

 212. Keväistä ilmettä tuon kotiini keventämällä sisutusta ja pesemällä ikkunat. Talvisin poltamme paljon kynttilöitä, mutta keväisin kerään kaikki kynttiläkipot kaappiin odottamaan syksyä. Keväisin ostan myös enemmän leikkokukkia kotiimme.

 213. Hanna Mikkonen Reply

  Jostain syystä kevät tulee tavaroita karsimalla, lisäksi tänä vuonna poistin verhot olkkarista, jotta valo pääsee tulvimaan enemmän sisään. Lisäksi kevään perinteiset leikkokukat ja viherkasveja ostan uusia myös. Muutama raikas tyyny. ❤

 214. Anna-Liisa Virkki Reply

  Kukilla, tänä vuonna viherkasveilla enemmän kuin ennen.

  Ja ikkunoiden pesulla!

 215. Pesemällä ikkunat. Vaihtamalla tekstiilit ja huonekalujen paikkaa. Kukkaset

 216. Meille on kotiutunut muutama viherkasvi lisää ja lisäksi kevennän tekstiileitä. Ihanat marimekot!

 217. Tuoreita kukkia, raikkaita keveitä tekstiilejä, pastellin värejä; siinä reseptini keväisempään ilmeeseen.

 218. Heleän värisillä tekstiileillä ja leikkokukilla. Paras kevät tunnelman tuoja on kuitenkin auringonpaiste!

 219. Kevät saapuu olohuoneeseen pienten piristystä myötä. Se voi olla uusi tyynynpäällinen, viherkasvi tai oman pihan omppupuusta leikattu oksa. Keväisen ilmeen kruunaavat vastapestyt ikkunat.

 220. Sisustukseni ei juurikaan vaihtele kovinkaan paljon vuodenajasta toiseen mutta kevät on kuitenkin se aika jolloin useimmiten hankin lisää tai uusin viherkasveja ja muita ruukkukasveja.

 221. Susanna Wahlberg Reply

  Kevätilmettä olohuoneeseen on lisätty, niin pienillä kuin isoilla viherkasveilla sekä leikkokukilla. Kaverina tietysti vihreä maljakko tai vaasi. Vihreää väriä korostamaan käytän vastavärinä vaaleanpunaista tyynyissä. Keväällä on ihanaa, kun aurinko paistaa enemmän. Valoisuutta korostankin läpikuultavilla verhoilla ja peilillä valoa heijastamaan lisää.

 222. Myrkyttömiä viherkasveja olen ostanut halvalla (koska kissa). Vähän yritän myös esim viltin vaihtaa ohuemmaksi olohuoneessa mutta hirveästi en voi tänä vuonna tehdä mitään koska meillä alkaa pian julkisivu/parveke/ikkunaremontti taloyhtiössä.

 223. Henna Huuki Reply

  Ehdottomasti kukilla ja tekstiileillä.

  Viime vuonna ostin harmaan sohvan ja siihen sopii lähes kaikki tyynyt(vanha sohva oli kakan ruskea :))

 224. Luopumalla tavarasta ja siivoamalla sekä hankkimalla lisää viherkasveja. Ihana arvonta, mukana ollaan!

 225. Viherkasveilla etenkin tänä vuonna 🙂 lisäksi vaihdan keväisemmät sisustustyynyt ja -esineet.

 226. Karsimalla ja keventämällä tekstiilejä. Sen jälkeen lisäämällä kukkia ja viherkasveja.

 227. Kevätsiivous, vaaleat värit ja leikkokukat luovat kevättunnelman. Kiva arvonta!

 228. Meidän kodissa keväällä värit lisääntyvät esim sisustutyynyihin. Keväistä ilmettä yritän tuoda myös kukilla. Ikkunanpesu niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista myös kirkastaa koko kodin olemusta.

 229. Opiskelijana rahaa sisustamiseen on melko rajallisesti, mutta vuosien mittaan olen tehnyt löytöjä joilla myös saan kotiini keväistä ilmettä. Tavallisimmin tyynyjen tummat pääliset vaihtuvat vaaleisiin ja raikkaisiin (osittain trendejä seuraillen), julistetaulu saa uuden kuvan ja leikko/ruukku kukilla saa aikaan paljon. Tärkeimpänä kevät juttuna on kuitenkin se, että tuon maljakoihin oksia jotka alkavat hiljalleen kukkia. Omenapuun oksien leikkauspäivänä poimin talteen maljakkoon muutamia ja sijoittelen eri huomeisiin. Näin saan ihastella heräävän keväisen luonnon ihmettä myös sisällä, kotona!

 230. Pesen ikkunat, vaihdan paksun maton kevyempään, kukkia maljakkoon ja pastellisävyiset tyynyt sohvalle.

 231. Tekstiilejä vähentämällä sekä vaihtamalla ja tietenkin kukilla.

 232. Marika Korpinurmi Reply

  Ikkunoista välittyvä orastava vihreys saa kodin parhaiten kevät tunnelmaan. Lisäksi ikkunalaudan kevätkylvöt.

 233. Kukilla ja keväisillä tekstiileillä! Ikkunan pesua unohtamatta! :)Arvonnassa mukana!

 234. Vaihdan esilläolevat Kivi-tuikkukipot pastellinsävyisiin, tyynynpäälliset kevään vihreäsävyihin ja pesämällä ikkunat.

 235. Minttu-Susanna Reply

  Olohuoneen ilme muuttuu keväisemmäksi vaihtamalla tummat, samettiset tyynyt vaaleisiin ja kevyempiin. Minulla on aina leikkokukkia maljakossa, mutta keväällä hankin tummien ja valkoisten sijasta kirkkaita värejä, pinkkiä, keltaista, oranssia… Toisin sanoen keventämällä ja kirkastamalla se kevät näkyy.

 236. Sisustus ei itsessään juurikaan muutu. Auringonvalo, viherkasvit ja leikkokukkia tuovat väreillään kevään.

 237. Kukilla. Lisäksi itse kasvatetut yrtit muistuttavat keväästä. Ikkunoiden pesu olisi kiva, jos vaan uuden talon rakentamiselta ehtii 😀

 238. Meillä olohuoneemme kevätilme syntyi (pestyistä) ikkunoista tulvivan valon ja vihertyvien maisemien mukana. Myös viherkasvit virkistyvät ja kurottelevat uusiin suuntiin talvikuukausien jäljiltä. Kynttilät raivasin kaappeihin. Siinähän se meidän kevätilme 2017.

 239. Piti oikeen nyt katsoa olohuonetta ”Vieraan silmin”. Hyvä arvonta, pisti minut tekemään nämä pikkujutut ja huone on valmis.

  Nyt heti vien Pentikin ison himmelin varastoon, poistan pikkuikkunan raidallisen pellavaverhon kokonaan. Samalla seinällä olevat taulut tarvitsevat tilaa. Tässä kuussa ompelen kaksi mustaa tyynynpäällistä jämäkankaasta, koska se yhdistää paremmin mustan Harlekiinituolin sisustukseen. Marimekon uusi tyyny sopisi meille hyvin ja vihreä maljakko sopii vanhalle tiikkipöydälle. Nyt saa kevätaurinko tulla!

 240. Keväistä ilmettä sisustukseen tuon sisustustyynyillä ja kukilla sekä tavaroiden karsimisella.

 241. Kuuntelen sellaista musiikkia, joka palauttaa mieleen muistoja menneiltä kesiltä ja kesälomamatkoilta.

 242. Keväinen ilme syntyy puhtailla ikkunoilla, vaaleilla tekstiileillä ja viherkasveilla. Hankin muutaman uuden kasvin ja vähennän tekstiilejä. Myös matto siirtyy varastoon. Keväällä tulee myös siivottua enemmän ja sitä myötä turhia tavaroita lähtee kierrätykseen. Aurinko tuo kuitenkin sen parhaimman kevätfiiliksen!

 243. Yksinkertaisimmillaan kevään tuo oksat maljakossa, joihin odottaa pieniä lehtiversoja. Tänä keväänä meille tuleekin kevät juuri näin, Pienesti ja helposti, väliaikainen asumus pienine tiloineen ei juuri kaipaa mitään runsaita asetelmia. Tyynynpäälliset ja kukat riittävät.

 244. Kevätsiivous ikkunanpesuineen, leikkokukat ja jokin uusi juttu tai vaihdos sisustustekstiileissä antavat kevätilmeen ja -olon kotiin.

 245. Tuoreilla kukilla ja viherkasveilla, sekä tyynynpäällisiä vaihtamalla. 🙂

 246. Leikkokukilla ja tyynynpäällisillä, mm. vaaleanpunaisilla tyynynpäällisillä. Myös matto vaihtuu villamatosta kevyempään puuvillamattoon.

  Ihania tuotteita arvonnassa.

 247. Ensimmäiset fiilikset keväästä tulee jo joulu- ja talvitekstiilit ja koristeet purkamalla pois. Sitten koristetyynynpäälliset vaihtuvat pastellisiin ja pöydältä löytyy viikko toisensa perään tulppaaneja. Lopullinen kevään (ja ehkä jo kesänkin) merkki on vaaleanharmaiden pellavaverhojen vaihtuminen valkeisiin – täällä pohjoisessa kun on otettava ilo irti kaikesta valosta pimeän talven jälkeen! 🙂

 248. Heli Männistö Reply

  Kukilla ja tyynyjen vaihtamisella. Ystäviäkin tulee kestittyä enemmän jotenkin keväällä niin tulee laiteltua vähän parempaa astiastoakin useammin näytille ja kivoja servettejä ja esim.pääsiäisen aikaa keltainen väri räjähtää ihan käsiin 😀 Verhot myös tulee vaihdettua ja vähennettyä esim.kynttilöitä ja lisättyä vihreää

 249. Puhtailla ikkunoilla ja avaamalla sälekaihtimet kunnolla jotta ihana aurinko pääsee sisään ja sininen taivas näkyy. Tulppaaneilla ja vihreällä kynttilällä.

 250. Tänä keväänä kauniilla pellavaisilla pastillin sävyisillä tyynyillä. Ja ikkunoiden pesu on osa kevätsisustamista, jos vaan saa aikaiseksi. Niin raikas olo sen jälkeen kodissa.

 251. Tulppaaneilla, niitä on kiva ostaa viikonlopun ja miksei joskus arjenkin iloksi

 252. Lisää kasveja ja kukkia, sekä sohvapöydän taso vaihtuu keväisen pastelliseen kukkakuosiin. 🙂

 253. Lisäilen viherkasveja ja vaihdan tyynynpäällisiä raikkaisiin väreihin. Päästän myös ihanan valon leikkimään sisälle.

 254. Vaihtamalla keväisemmät tyynynpäälliset olohuoneen sisustustyynyihin ja leikkokukilla.

 255. Susanna Koo Reply

  Tyynynpäälliset ja verhot vaihtuvat vaaleiksi keväällä. Myös pieni ripaus vaaleanpunaista sisustuksessa on varma kevään merkki meillä 🙂

 256. Ikkunoiden pesu on kevätilmeen A ja O. Lisäksi pesen sohvan tyynynpäälliset ja vaihdan keväisemmän lookin tekstiileillä koko huoneeseen. Talviset kynttiläasiat joutavat hetkeksi kaappiin.

 257. Keväisillä sävyillä kuten vaaleanpunaisella ja vaaleanvihreällä. Aidoilla kukilla ja ihanilla maljakoilla. Keväisillä verhoilla ja tyynynpäällisillä. <3

 258. Tekstiileillä, verhoilla, matoilla. Sekä laitan kesäkukkien siemeniä multaan kasvamaan… niiden kasvaessa näkee kevään voiman ja kesän lähestyvän 🙂

 259. Hei. Ykkösjuttu on ikkunoiden peseminen! Sillä saa nimittäin melkoisen keväisen boostin aikaiseksi. Siihen vielä kun yhdistää pölyjen pyyhkimistä ja leikkokukkia niin _se o kevät sit_ !!

 260. Nyt olen keltaisen valloissa ja tietty tuo iki pinkki on saanut jälleen kerran vallan 🙂 Tekstiilit on niin helppo vaihtaa keli verhot , tyynyt ja matto 🙂 Kevät saa hulluksi!!

  Mukana!!

 261. Meille kevät tulee sisustusesineiden ja huonekalujen uudelleenjärjestelyllä. Myös uusi sohvapöytä olisi hankintalistalla myös uuteen kotiin. Ikkunoiden pesu ja tekstiilien päivitys kuuluu vakiona kevätsiivoukseen.

 262. heidimarianna Reply

  Ensin mietin, etten ole tainnut tehdä mitään kevään tuomiseksi sisälle mutta onhan tuo auringonvalo aiheuttanut kauhean puunauksen ja karsimisoperaation! Ja tarkemmin ajatellen onhan nuita viherkasveja ja leikkokukkia alkanut tarttumaan kauppareissulta matkaan. Kyllä se kevät tulee kotiin vaikka vähän huomaamattaki ;D Ihana arvonta, olet huippu kun jaksat järjestää tämmöisiä 🙂

 263. Kevät ja kesä tulee kotiin pienillä jutuilla. Ikkunoiden pesu riittää jo tuomaan auringonsäteet sisälle! Lisäksi olen sohvatyynyjen ystävä ja keväisin tulee vaihdettua ensimmäiseksi tyynynpäälliset raikkaisiin kesäisempiin sävyihin.

 264. Ikkunat pesemällä, leikkokukilla ja tekstiilejä vaihtamalla. 🙂

 265. Neule -ja karvatyynyt ja villapeitot piiloon ja keväiset tyynyt esille 🙂

 266. Kukkia ja nyt olen poikkeuksellisesti vaihtamassa valkoiset verhot kesäksi.

 267. Sweet_ rock Reply

  Kun keväällä valonmäärä lisääntyy niin tulee pestyä ikkunat, vaihdettua keväisemmät tyynyt sohvalle ja ostettua leikkokukkia 🙂 myös viherkasvit lisääntyvät

 268. Paula Saukkonen Reply

  Kunnon siivous ja tekstiilien tuuletus. Sitten kukkia maljakkoon ja jotain pastellinvärisiä iittalan tuikkukippoja pöydälle. Tuo tyyny ja maljakko olisivat kyllä kuin piste ii:n päälle:)

  Aurinkoista kevättä!

 269. Kunnon kevät siivous ja ikkunoiden pesu, jotta valo pääsee sisälle! Kauniit kukat ja vaaleat sävyt tuovat keväistä raikkautta!

 270. Keltaisilla ja pastelli sävyisillä sohvatyynyillä ja koivun oksilla, joihin tulee maljakossa hiirenkorvat.

 271. Tänä vuonna kotini keväinen ilme olohuoneeseen syntyy roosan ja valkoisen sävyisillä tekstiileillä. Tykkään myös ostaa erilaisia leikkokukkia piristämään ilmettä.

 272. Pallovaloihin pastellisävyjä ja muutama hempeä tyynynpäällinen. Olohuonetta koristaa lisäksi joka kevät erilaiset taimet, joita kasvatellaan ikkunalaudalla 🙂

 273. Tekstiileillä, elvyttämällä viherkasveja ja pesemällä ikkunat!

 274. Keväisillä kukilla ja uusilla koristetyynyillä. Siivous tekee myös ihmeitä!

 275. Lähinnä tyynynpäällisillä, sillä taloudessa häärää kohta joka paikkaan yltävä vauva. Maljakko (ja kukat yleensä) on ihana, mutta se täytyy nostaa tänä keväänä vähän ylemmäs paraatipaikalta 🙂

 276. Siivoamalla ja karsimalla tavaraa ja vaihtelemalla hieman tekstiilejä. Myös hyvässä kunnossa olevat viherkasvit saavat kevään tunnelman sisälle :).

 277. Vaaleilla sisustustyynyillä, karsimalla tavaraa, leikkikukilla ja pesemällä ikkunat 🙂

 278. Pesemällä ikkunat ja keventämällä pientavaramäärää. Kukilla!

 279. merja hämäläinen Reply

  Keväällä tulee hillitön vihreän kaipuu, se hoituu yleensä tyynynpäällisillä ja viherkasveilla. Myös verhot vaihtuu vaaleammiksi. Ja se kaappien ja paikkojen raivaus…

 280. Onpa täällä ihanan vilkasta : ) ✨

  Vaaleat tekstiilit, viherkasvit, leikkokukat sekä joka puolella kesäkukkien taimialustoja! Kokeilkaa kasvattaa siemenistä omat kesäkukat, ihana seurata taimien kasvua

 281. Ikkunoiden pesu ja muutenkin perusteellisempi siivous, sohvatyynyjen vaihto kevyempiin ja varikkaat kukkakimput.

 282. Olkkarin saan päivitettyä kevätilmeeseen vaihtamalla tyynynpäälliset pastellisävyisiin, siivoamalla turhat kynttilät ja tuikkukipot kaappiin ja pesemällä ikkunat. Loppusilaus tehdään tuoreilla kukilla!

 283. Kevääseen kuuluvilla kukilla ja keväisemmillä tyynynpäällisillä, torkkupeitoilla, sekä uusilla istutuksilla..Ne eivät ehkä ole niin kivannäköiset sisustuselementit, nuo taimipukit, vaan niistä tulee ihana kevätfiilis.:)

 284. Aloitan kanssa ikkunoiden pesulla. Keveämmät verhot ja sohvatyynyjen päivitys. Tuoreet kukat kuuluvat myös keväiseen sisustukseen.

 285. Ihana arvonta! Kevät tulee meille siivouksella, leikkokukilla ja erilaisilla sipulikukilla sekä koivunoksilla, joissa jo pienet hiirenkorvat

 286. Tyynynpäälliset ja viltti vaihtuu kevyempiin, ja tulppaaneja maljakkoon välillä.

 287. Ajattelin lisätä sisustukseen keltaisia yksityiskohtia esim. tyynyjä ja kukkia.

  Mukana arvonnassa!

 288. Siirrän villaiset torkkupeitot syrjään ja otan pellavaiset tilalle:) myös ikkunoiden pesu tuo auringon ihanasti sisälle!

  Ihana arvonta!

 289. Kukat ja keväiset hempeät tekstiilit tuovat kevään sisustukseen 🙂

 290. Anne riihelä Reply

  Karsin ”talvisempia”tavaroita kaappiin,vaihdan raikkaat tyynynpääiset ja ihana kimppu tulppaaneja,ikkunanpesu on myös tarpeen.

 291. Sohvan tyynynpäälliset vaihtuu pastellisiin ja pöydällä on lähes joka viikko tuoreita kukkia. Rairuoho kivassa astiassa tuo lähestyvän pääsiäisen fiilistä, vihreä piristää!

 292. Kevyt verhoja ja kukilla tai kaunis oksa maljakon.. Your blog has been a great help to us in the planning of the home that we are building. Thank you for taking the time to share your ideas, pictures of your home and giving us inspiration for our own home:)

 293. Kevään myötä olohuoneeseen ilmestyy vaaleat sohvatyynyt ja myös jonkin verran muutakin muutosta tapahtuu esim. huonekalujen sijoittelussa.

 294. Päivi Pulakka Reply

  Ihanilla keväisillä kukilla, tekstiilivalinnoilla ja pienellä siivouksella. Keväällä on ihana karsia vähän tavaroita ja siirtyä kepeämpään tyyliin!

 295. Ihana arvonta! Asumme tällä hetkellä väliaikaisesti kalustetussa asunnossa, joten tänä keväänä en tee sisustuksellisia muutoksia. Ihan kiva itse asiassa pitää taukoa sisustusmietinnöistä. Omat tavaramme ovat vielä kesään saakka varastossa säilössä. Normaalisti keväisin vähennän ylimääräistä tavaraa tasoilta ja sohvalta (vähemmän tyynyjä, ei torkkupeittoja). Yleensä vaihdan myös verhot vaaleampiin ja kevyempiin. Pidän keväisin selkeämmästä ilmeestä. Siivoaminen on myös sitten helpompaa, kun elämä siirtyy pikkuhiljaa enemmän ulos eikä Siivoaminen houkuta sitäkään vähää mitä normaalisti.

 296. Asunnossa on isot ikkunat, joista paistaa aurinko aamusta iltapäivään, joten valon määrän lisääntymisen huomaa heti. Hieman leikkokukkia sekä uudet kasvit parvekkeelle on hyvä edullinen lisä.

 297. Ikkunalaudalla olevat viherkasvit suihkuun, parvekkeen ovi auki ja kevätkukat partsille, ruokapöydälle vaaleampi pöytäliina ja messinkiset kynttilänjalat vaihtuvat keltaisiin.

 298. Kevään tullessa on kotiin saatava aina jotakin vihreää ja raikasta! Kukkia ja uudet tyynynpäälliset, sekä puhtaat ikkunat

 299. Haen ulkoa koivun oksia vaasiin sisälle ja istutan parvekkeelle kevätkukkia! Kevääseen kuuluu myös lyhtyjen ja raskaiden tekstiilien siivoaminen varastolle

 300. Kovin paljon ei sisustus muutu kevääksi. Lampaantalja lähtee kiikkutuolista, tyynynpäälliset vaihtuu pastellisempaan ja kukkakimppuja useammin. Ja ikkunat pestään. 🙂

 301. Pesemällä ikkunat, jotta luonnonvalo pääsee kunnolla huoneeseen, sekä vaihtamalla keväisemmät vaaleammat verhot. Ostan myös leikkokukkia arjen piristykseksi 🙂

 302. Carita Äikäs Reply

  Väripilkuilla kuten keväisellä tyynyillä, pöytäliinalla, kevätsiivouksella sekä ihanilla kukilla

 303. Hieno vaasi ja tyynynpäällinen! Pääosin keväisemmillä tyynynpäällisillä ja vilteillä vaihdan olkkarin ilmettä. 🙂

 304. Pesen ikkunat ja vaihdan keväisemmät tyynyt. Tuon oksia maljakkoon.

 305. Suurempia rymsteerauksia ei tehdä, mutta hankin kukkia ja sohvatyynyjen päälliset vaihtuvat raikkaampiin kuoseihin. Tämä arpavoitto tulisi siis suoraan käyttöön!

 306. Kukilla ehdottomasti. Tällä hetkellä tulppaaneilla, mutta odotan jo kovasti ensimmäisiä pioneja.

 307. Ikkunanpesulla ja hedemäpuiden tai marjapensaiden oksilla omalta pihalta

 308. Keväinen ilme hoituu ikkunan pesulla ja kynttilöiden vaihtamisella tulppaanimaljakkoon!

 309. Yleinen ilmeen kevennys: värikkäitä tyynynpäällisiä, kevyemmät torkkupeitot ja tuoreita kukkia. Ikkunanpesu ja perusteellisempi siivous tuovat myös keväisen fiiliksen!

 310. Kukilla,viherkasveilla ja irto tyynyjä vaihtelemalla.

  Ikkunan pesu tuo myös valoa huoneeseen rutkasti

 311. Olen huono sisustamaan, tavarat ova paikoillaan pitkät ajat, mutta tyynynpäälliset vaihdan 5-6 kertaa vuodessa. Se onkin nyt edessä, joten uusi kelpaisi 😉 Toki kevään juhlista pääsiäinen näkyy meillä lasten askarteluissa ja muutamina koristeina. Myös rairuoho on aina pakko istuttaa 🙂

 312. Pienessä kaksiossa kevätilmeen saa pienellä vaivalla. Se tehdään meillä tulppaaneiöla, raikkaan värisillä tyynynpäällisillä, kevyillä verhoilla ja kevyemmällä ja vaaleammansävyisellänpöytäliinalla.

 313. Muutama keväisen värinen koristetyyny sohvalle ja sängylle, sekä leikkokukkia ja viherkasveja. Ei sitä paljoa tarvitse kaksiossa muutella.

 314. Sohvalle keväiset tyynynpäälliset,uusia vihekasveja nuutuneiden tilalle ja ikkunoiden pesu!

  Tiina

 315. Kukkia, tyynynpäälliset vaihtuu, torkkupeitto vaihtuu kevyemmäksi. Pesen ikkunat ja nostan kaihtimet ylös aina kun mahdollista. Valoa saa tulla. Joka kevät alkaa tehdä mieli uusia verhoja, lisää tyynynpäällisiä mistä valita, uutta sitä ja tätä. Usein hankinnat ovat kuitenkin varsin maltillisia. Nyt tekisi mieli uutta viherkasvia tai kahta:)

 316. Vaihtamalla sohvatyynyt vaaleampiin sävyihin, laittamalla paksut torkkupeitot kaappiin, ikkunoiden pesulla ja muutamalla uudella kukalla.

 317. Tulppaaneilla ja Marimekon ihanilla värikkäillä tyynynpäällisillä 🙂

 318. Kukilla, viherkasveilla ja sohvatyynyjen vaihdolla saa helposti keväistä ilmettä.

 319. Annaleena Hakala Reply

  Haen pihalta oksia maljakkoon. Vaihdan kevyet, vaaleat ja raikkaat tekstiilit. Suurimman osa kynttilöistä siirrän kaappiin syksyä odottelemaan:)

 320. Laittaisin jouluiset pallovalot pois ja kaivaisin sohvalle vaaleammat tyynynpäällliset esille,pastellia tietty!

 321. Vannon viherkasvien ja leikkokukkien nimeen Multasormi kun olen. Lisääntynyt valo myös saa istuttamaan jotain pientä multaan, se kaipuu alkaa heti kun kevätaurinko alkaa lämmittämään ja lumi sulaa. Ja jostakin syystä keväisin tulee keltaisen kaipuu, ihan vain pieninä ripauksina. Muutoin koti on hyvin vaalean sävyinen, joten varsinaisesti ei vaadi tekstiilien vaihtamista.

 322. ikkunanpesulla ja verhojen kevennyksellä vaaleampiin. toki tuoreet kukat kruunaavat keväisen olkkarin 😉

 323. Kynttiläkipot kaappiin ja viherkasveja/leikkokukkia tilalle. Olen himoinnut tuota maljakkoa jo jonkin aikaa. Peukut pystyyn, jotta onnetar suosisi!

 324. Kevät tulee siivouksella;mattojen vaihto ,tyynyjen vaihto,ikkunan pesu ja muuten karsimalla sisustusta.

 325. Tyynynpäälliset vaihtuvat sekä viherkasveilla ja kukilla tulee keväinenfiilis.

 326. Pienen pienen yksiön, alkovista kirjahyllyllä erotettuun olohuoneeseen ei mitään ihmeellisiä kevätsisustuksia saa (eikä sitä rahaakaan juuri ole), mutta olen tuonut mökiltä muutaman ruusuorapihlajan oksan, jotka ovat jo hienosti lehdessä. Seuraavalla mökkireissulla parin päivän päästä nappaan mukaan muitakin oksia ja varpuja. Niin, ja muitakin kasveja on tulossa lisää 😀

 327. Ässätässä Reply

  Maton vaihto on harkinnassa, vaikka kaikkein eniten houkuttaakin vain kesäolohuoneen, eli terassin sisustelu. 😉

 328. Laitan omenapuun oksat maljakkoon ja ihailen pienten lehtien ja kukkien heräämistä.

  Mukana arvonnassa!

 329. Anna-Riitta Reply

  Sohvatyynyillä, uusilla viherkasveilla ja laittamalla tuikut kaapit perälle.

 330. Vaihdoin sohvan koristetyynyjen päälliset ja olohuoneeseen keveämmät verhot. Mukana arvonnassa!

 331. Keväällä siivousvimma iskee ja kukkia täytyy saada ilmettä raikastamaan 🙂

 332. Karsimalla ihan ensimmäiseksi ylimääräiset tekstiilit pois ja laittamalla muutaman raikkaan/hempeän tyynyn tilalle. Leikkokukat myös kehiin ja ikkunat puhtaiksi, ni jopas on paljon keväisempi koti.