Vielä ei sentään uskalla puhua keväästä, kun tuntuu siltä ettei talvi ole ehtinyt kunnolla alkaakaan. Mutta sisustusbrändit elävät vahvasti jo tulevassa ja monet ovat jo aikoja sitten julkaisseet kevätmallistojaan. Törmäsin näihin kauniisiin kuviin H&M Homen kevään 2020 mallistosta ja koska ne herättivät muutamia sisustusajatuksiakin, päätin jakaa nämä myös teille.

Kirjoittelin hiljattain vuoden 2020 sisustustrendeistä ja täytyy sanoa, että nämä H&M Homen stailatut kotikuvat viestivät täysin siitä, mikä on juuri nyt trendikästä sisustusmaailmassa: kaarevat muodot, pehmeät materiaalit, koristeveistokset ja neutraali värimaailma. Kauniit kuvat ovat vahvasti stailattuja, mutta inspiroivat varmasti sisustusintoilijoita.

H&M Homen stailatut kotikuvat viestivät täysin siitä, mikä on juuri nyt trendikästä sisustusmaailmassa

H&M Homen kevätmallistosta löytyy paljon rottinkia: niin pienesineissä kuin ihan huonekaluissa (tuoleja ja penkkejä). Olin taannoin aivan ihastuksissani tähän rottinkipunokseen ja etsin rottinkijuttuja kuumeisesti kirpputoreilta. Asia kuitenkin jäi, mutta ehkäpä ostan vielä vielä jotain tästä materiaalista. Rottinkipunos on minusta todella ajatonta, vaikka se onkin nyt myös erittäin trendikäs materiaali. Nykytrendeissä onkin lopulta monta tosi ajatonta seikkaa, mutta huipputrendikkäältä ne näyttävät kun kaikki hittijutut ympätään samaan tilaan.

Nykytrendeissä onkin lopulta monta tosi ajatonta seikkaa

H&M Homen mallisto koostuu pääosin sisustuksen pienesineistä, sisustustekstiileistä sekä säilytyskoreista ja -laatikoista. Mallistossa on muutamia huonekaluja. Minulla ei ole kokemusta huonekalujen laadusta, mutta muutaman pienen sisustusesineen olen Hennesistä hankkinut. Olisi mielenkiintoista kuulla kuinka tukevia huonekalut ovat? Huonekalujen alkuperä (tehtaan nimen kera) ja materiaalien tarkemmat tiedot löytyvät verkkokaupan sivuilta. Esimerkiksi kuvissa näkyvät rottinkituolit on valmistettu Indonesiassa.

Itse ihailen näissä kuvissa ehkä eniten stailauksen kokonaisuutta ja harmoonista värimaailmaa. Kylpyhuoneen luonnonkivi on huikaisevan kaunis ja ajaton. Olohuoneessa pidän sohvapöydästä (joka taitaa olla Asplundin ”Grand Palais”) ja ovathan trendikkäät ”teddy-sohvatkin” tosi kauniit. Omaan kotiin tai mökille voisin hankkia rottinkikorin tai kauniit kylppärisäilyttimet (saippuapullon ja hammasharjakupin). Keramiikkamaljakko, jossa on reikä keskellä, on myös tosi ihana, mutta se näyttäisi olevan jo loppuunmyyty.

Upeasti stailatut kuvat inspiroivat minua usein oman kodin sisustamisessa. Saatan muistaa, että ”minultahan löytyy kaapista jotain tuollaista” tai poimin ideoita väriyhdistelmistä ja esillepanoista. Tällaisten kuvien anti onkin minulle enemmänkin luovuuteen innostava kuin osto-aikeisiin kannustava.

 

Kuvat/Photos: H&M Home Art Direction by Therese Sennerholt / Styling by Sundling Kickén / Photography by Rich Stapleton

Author

2 Comments

  1. Rottinkikorit ovat kyllä kovasti puskemassa trendeihin, mutta en itse ehkä aivan vielä innostunu näistä. Samoin nuo rottinkituolit on kyllä itsellä ehdottomasti no no-osastoa, kun muistuttavat liikaa lapsuudesta. Värimaailma on kyllä edelleen pohjoismaiseen makuun sopivan neutraali, ehkä jopa liiankin? 🙂 Ihanaa kevättä sitten kun se joskus koittaa <3

    • Suvi M Reply

      Juu, värimaailma on ehkä vähän tylsä jos kaikki matchaa liian täydellisesti yhteen. Mutta onhan se harmoonista.
      Ihanaa kevättä sinnekin! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.