Saanko jo haaveilla kesästä? Olen ollut huomaavinani pientä kriittisyyttä sitä kohtaan, että bloggaajat alkavat hehkuttaa kevättä liian aikaisin tai joulun jälkeen siivoavat liian nopeasti joulun pois. Tietysti pitää osata nauttia tästä hetkestä, mutta kyllä se haaveilu ja fiilistely on niin ihanaa! Etenkin tänä vuonna odotan kevättä ja kesää innolla, sillä pääsemme viettämään sitä omassa kesäpaikassa. Innostuin valtavasti Ikean kesämallistosta, joten haluan jakaa nämä kauniit kuvat teillekin inspiraationa oman kodin tai mökin kesäsisustamiseen.

Vaikka meillä ei ensi kesänä olisikaan kovin valmista mökillä, niin varmasti raahaan sinne aurinkotuolit ja jotain tuollaisia nättejä ulkovalaisimia. Ikean kesämallistossa näyttäisi olevan todella kivoja ulkokalusteita, valaisimia ja astioita. Näistä kuvista välittyy ihanan rento ja idyllinen kesätunnelma – vähän kuten omissa mökkimielikuvissanikin. Tiedän, että meillä on vielä paljon tekemistä, eikä mökkielämä varmasti ole aina niin ruusuista kuin kuvittelen, mutta nautin silti tästä fiilistelystä ja unelmoinnista – kaikki on vielä edessä.

Taas tänään vietimme koko iltapäivän mökkitontilla. Mielessäni on nyt vahvasti kaikki mökkiasiat, joten tuntuu vaikealta kirjoitella blogiin mistään muusta. Toisaalta vielä en edes voi kaikkia suunnitelmia tarkemmin teille avata, mutta toivottavasti pian…

Koko Ikean kesämallistoesitteen pääset selaamaan tästä.


Translation: I am dreaming of summer. Especially since this will be the first summer that we have our own summer place. I was so inspired by these beautiful pictures of Ikea summer collection that I just had to share them with you.

Kuvat / Photos: IKEA

Author

4 Comments

 1. Jokaisella on oma rytminsä – itse olen vasta odottamassa aurinkoisia kevättalven päiviä, kun kerrankin täällä etelämmässäkin on luminen talvi! Mutta ei toisten (omasta näkökulmastani) kiirehtivämpi tahti haittaa! Esimerkiksi kun sinä loppiaisena kirjoitit siivonneesi joulun pois, minä pidin lukemisessa taukoa viikon verran ja palasin vasta Nuutinpäivän jälkeen, kun oma jouluni oli eletty loppuun 🙂 Jokainen tavallaan. Mökkiprojektia odotan innolla – tykkään seurata rakentamista.

  • Suvi M Reply

   Niinpä, jokainen tavallaan. 🙂 Minä aloitan jonkin asian fiilistelyn jo etuajassa, sillä yksi parhaista asioista on jonkin ihanan asian odottaminen. Siksi ehkä nopeammin sitten luovunkin esim. joulusta, kun sitä on ehtinyt fiilistellä jo niin kauan.

   Aivan ihana kuulla, että elät mukana mökkiprojektissamme! 🙂 Ollaan siitä niin innoissaan!

 2. Kyllä minäkin jo haaveilen kesästä 🙂 Helmikuu saisi puolestani jo riittää, odotan kovasti että lumi alkaa sulaa. Teidän mökkiprojektia on kyllä kiva päästä seuraamaan, olette niin hurjan tarmokkaita ja aikaansaavia ja taitavia tekemään mitä vain. Meillä on toki mökki nyt valmiina, mutta juupastellaan jo varmaan kolmatta vuotta siellä terassin laajentamisen kanssa… 😀 Ei aina hommat etene niinkuin toivoisi. No, kaikki kai ajallaan. Itse nautin nyt hyvästä kirppari-flowsta, mökkiä varten löytyy vaikka mitä ihania Arabian astia-aarteita.

  • Suvi M Reply

   Huh, kiva että löytyy kohtalotovereita, jotka jo odottavat kesää. 🙂 Ja lämmin kiitos ihanista sanoistasi – tuli tosi hyvä mieli. 🙂 Hyvä kirppariflow on mahtava tunne! Minä haaveilen, että löytäisin mahdollisimman paljon astioita ja huonekaluja kirppiksiltä sinne mökille…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.