Sisustustrendeillä on mukava maustaa sisustusta ja tuoda pientä vaihtelua kotiin. Tällä hetkellä ajankohtaisia materiaaleja ovat mm. sametti ja väreissä on nähtävissä paljon murrettuja pastellisävyjä, oranssia, sinapinkeltaista ja ruskean sävyjä. Meidän kodissa sisustustrendit näkyvät pääosin olohuoneen yksityiskohdissa.

Trendikkäimmät valinnat olohuoneessamme ovat tällä hetkellä pitkät samettiverhot ja koristetyynyt. Lisäsin olohuoneeseen ripauksen trendikästä murrettua vaaleanpunaista, jota näkyy tänä keväänä monen brändin mallistossa. Minusta tuntuu, että murrettu vaaleanpunainen on ollut pinnalla jo pitkään – nyt sävy on kääntymässä vähän enemmän persikkaisen suuntaan. Omasta kaapista löytyi pitkulainen Muuton vaaleanpunainen koristetyyny kuin myös By Lassenilta aikoinaan saatu Flow-koristetyyny.

Päätin myös kokeilla yhdistää murrettuun vaaleanpunaiseen trendikästä sinapinkeltaista, jota meiltä löytyy Jotexilta saadusta samettikoristetyynynpäällisestä. Nythän yhdistellään värejä entistä rohkeammin ja minusta tämä yhdistelmä ei ole ollenkaan hullumpi. Pehmeän toffeiset ja keltaiset sävyt viehättävät minua edelleen kovasti!

Viherkasvit ovat pitkään olleet hyvin trendikkäitä, mutta minusta niitä alkaa näkyä entistä vähemmän pohjoismaisissa sisustuskuvissa. Nyt viherkasveja enemmän tuntuu näkyvän oksia ja heiniä.  Erilaiset veistokset ja korokkeet ovat korvanneet näyttävimmät viherkasvit joissakin stailauksissa. Mutta toki kasveillakin sisustetaan edelleen. Meidänkin suuri peikonlehti löytyy edelleen olohuoneesta, mutta se vain rajautui pois näistä kuvista.

Olohuoneen ilme päivittyi kätevästi omasta kaapista ennestään löytyvillä tekstiileillä. Vaihtelua saa helposti aikaan myös sisustusasetelmia muuttamalla tai vaikka karsimalla ne välillä kokonaan pois.

Lue myös: Sisustustrendit 2018


Translation: How interior trends are reflected in our home? The trends can be seen in the materials and textiles: lots of velvet, for example. Trendy dusty pink and mustard yellow, branches and hay in vases…

Author

1 Comment

  1. Hei
    Tuossa yhdessä kuvassa vilahti verhojen kiinnitys. Miten kiskot on teillä asennettu? Meillä ei verhot laskeudu ollenkaan noin kauniisti niistä
    ja olen pitkään miettinyt mitä niille tekisin.. Lukisin mielelläni kokonaisen postauksen verhoista ja niiden kiinnitystekniikasta.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.