Kaupallinen yhteistyö: Kissapuu
(
*raapimispuu saatu)

Minulle on tärkeää huomioida sisustuksessa myös kissojen hyvinvointi ja viihtyisyys. Tiedän, että moni kissanomistaja tuskailee sen kanssa, kuinka vaikeaa on löytää sisustukseen sopiva, tyylikäs raapimispuu kissalle. Yksi tyylikkäimmistä ratkaisuista löytyy kotimaiselta Kissapuulta ja sieltä mekin tilasimme uuden raapimispuun kissoille.

Olin jo pitkään ihaillut Kissapuun raapimispuita ja erityisesti minua viehätti niissä se, että raapimispuu ulottuu kattoon saakka, jolloin kissa pääsee kiipeämään todella korkealle. Meidän Pörrö nauttii kesällä kiivetä puihin, mutta valjaiden kanssa se on tietysti vähän hankalaa. Ja kun Topi-kissanpentu tuli taloon, ajattelin että nyt vihdoin täytyy hankkia kunnollinen ja tyylikäs raapimispuu.

Kissapuun nettisivuilta on mahdollista tilata joko valmis paketti tai sitten voi räätälöidä setin oman maun mukaan. Me valitsimme räätälöidyn setin, jossa saimme itse määritellä raapimispuun koon, materiaalit sekä valita sopivan määrän tasoja ja pesiä. Valitsimme köysimateriaaliksi manillan ja puumateriaaliksi vaalean tammen. Huopapehmusteet ovat beigen sävyisiä. Näin raapimispuu sulautuu nätisti osaksi sisustusta. Pidän erityisesti myös siitä, että Kissapuu on kapea, eikä vie niin paljon tilaa kuin aikaisempi ”laitos”.

Kun raapimispuu saapui meille kotiin, oli tietenkin pakko heti avata ja kasata se! Kokoaminen sujui Mankulta näppärästi ja alta aikayksikön oli raapimispuu paikoillaan olohuoneen nurkassa. Minä ihastelin tasojen viimeistelyä ja laadukkaita materiaaleja – raapimispuissa on todellakin eroja! Kissapuu suunnitellaan ja valmistetaan naantalilaisessa muotoilijapuusepänverstaassa Suomessa ja sille on myönnetty Design from Finland-merkki.

Kissat innostuivat uudesta raapimispuusta heti! Pääsivät heti testaamaan kiipeilyä ja me varmistimme, että tasot on asetettu niin, että kissat pääsevät kiipeämään ylös katonrajassa olevaan pesään. Hyvin onnistuu! Tietenkin myös pakkauksena ollut pahvilaatikko oli heistä tosi mukava, emmekä ole vieläkään raaskineet laittaa sitä pois.

Kissapuuta voi tietysti täydentää myös pikkuhiljaa ajan kanssa. Ajattelin tilata tasoille vielä erilliset pehmusteet, jolloin nukkumismukavuus varmastikin paranee. Saatavissa on myös leikkiin tarkoitettuja tasoja, kuten sellainen, jossa on reikiä.

Vanha iso raapimispuu viedään todennäköisesti mökille tai laitetaan työhuoneeseen. Nyt täällä on vielä molemmat raapimispuut esillä olohuoneessa, joten kissoilla on monta paikkaa mistä valita. Täällä vietetään siis oikein leppoisia kissanpäiviä!

P.S. Kannattaa ottaa Kissapuu seurantaan Instagramissa (@kissapuu_com), jotta pysyy kärryillä alekoodeista ja uutuuksista!

Author

6 Comments

 1. Onpa tyylikäs raapimispuu! Laatuun ja kotimaisuuteen kannattaa kyllä näissä panostaa. Meidän Catmax on pitkälle toistakymmentä vuotta vanha, mutta vielä varsin hyväkuntoinen. Kun askelmia on riittävästi, vanhinkin pystyy kiipeämään korkealle 🙂

  Pakkauspahvilaatikoista saa muuten kivoja väliaikaisia torkkupaikkoja, kun laatikon laittaa kyljelleen, vanhan pyyhkeen laatikon sisälle ja vielä jonkun vanhan liinan päälle koristeeksi ja ”oviverhoksi”. Kuinka kauan tuota jaksaa katsoa olohuoneen nurkassa, on eri asia, mutta kissat rakastavat.

  • Suvi M Reply

   Tosi mukava kuulla, että teillä on kestänyt raapimispuu noin pitkään. 🙂

   Kissat niin rakastavat pahvilaatikoita! Vielä edelleenkin on se Kissapuun laatikko täällä osana olohuoneen sisustusta. 😀

 2. Hei, kaunis kissapuu! Mietimme kovasti sopivia materiaaleja ja kysyisinkin, että onko kissapuu näissä blogin kuvissa luonnollisessa sävyssä vai onko puu todellisuudessa tummempi? Tykkään kovasti manillasta ja tammesta mutta epäilen onko se liian tumma vaaleaan sisustukseen. Kiitos jo etukäteen <3

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.