Valkoisen Harmajan vuosittainen perinne, tulostettava kalenteri, on taas ladattavissa! On tosi mukava kuulla, että kalenteri on teille mieluinen ja jaksatte toivoa sitä joka vuosi uudestaan. Vuoden 2021 kalenteri on nyt ladattavissa ja printattavissa tämän postauksen linkeistä.

Tänäkin vuonna kalenterista on kaksi versiota: tavallinen ja sellainen, jossa on viikkonumerot. Kalenterit voi siis ladata ilmaiseksi alla olevista linkeistä ja sitten printata itselleen käyttöön. Suosittelen printtaamaan kalenterin normaalia paksummalle paperille ja varmistamaan, että tulostusasetukset ovat sellaiset, että kuva sovitetaan arkille.

Lataa tästä tulostettava kalenteri 2021 (ilman viikkonumeroita)

Lataa tästä tulostettava kalenteri 2021 (viikkonumerot)

Meilläkin on tämä kalenteri käytössä joka vuosi. Tavallisimmin se löytyy joko jääkaapin ovesta tai kiinnitettynä muistilehtiöpohjalle. Printtaan kalenterin myös töissä ilmoitustaululle ja merkkaan siihen tärkeitä etappeja.

Toivottavasti tulostettavasta kalenterista on teille iloa arkeen tänäkin vuonna! Tämä on jo kahdeksas vuosi, kun julkaisen ladattavan ja printattavan kalenterin.

Author

15 Comments

 1. Hei, ihana idea, mutta mistä löytäisin tuollaisen puisen alustan?
  Yst. Päivi

  • Suvi M Reply

   Alusta on kirjakaupasta. En enää tarkemmin muista mistä, mutta kannattaa tsekata ne sekä askarteluliikkeet. 🙂

 2. Ihanaa, että saan taas tämän käyttöön! Ehdin jo odottaakin, että milloin tämä ilmestyy. Suuri kiitos, kun tarjoat tämän joka vuosi!

 3. Odottelinkin jo kuumeisesti, että tuleekohan tämä vuonna. Ihana ett tuli! Meillä ollut tämä kalenteri käytössä jo vuosia jääkaapin seinässä ja onneksi saamme jatkaa perinnettä. Työvuorot ja perheen menot helppo merkata ja tarkistaa tästä. Kiitos tuhannesti!

  • Suvi M Reply

   Voi että, tosi ihana kuulla! <3 Tulee niin hyvä mieli, että pienestä kalenteristani on iloa ja apua niin monelle.

 4. Päivi Alastalo Reply

  Valitettavasti en saanut tulostettua vaikka yritin eri tavoin.
  Olisko siihen ohjetta.

  • Suvi M Reply

   Voi harmi. Dropboxin ohjeet löytyvät varmaan googlaamalla, mutta siellä on siis sellainen download-painike (nuoli alaspäin), josta ensin tallennetaan kalenteri omalle koneelle ja sen jälkeen avataan ja printataan normaaliin tapaan.

 5. Iso kiitos kalenterista, jälleen. Ollut jo useamman vuoden meillä käytössä ja toimii.
  Alusta löytyi Granitista. Kiitos!

 6. Kiitos kalenterista! Tämä on ollut meillä käytössä jo useamman vuoden, toimii paremmin kuin mikään muu kalenteri 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.