Minulta on usein kysytty vinkkejä kauneimmista, moderneista joulukyntteliköistä. Moni haikailee Design House Stockholmin Joy-kynttelikön perään, jollainen meilläkin on, mutta valitettavasti sitä ei enää valmisteta. Niinpä selasin muutamia verkkokauppoja ja poimin niistä kauneimpia kynttelikköjä.

Joy-kynttelikössä on ollut teknisiä vikoja, joten ilmeisesti se on se syy miksei sitä enää valmisteta. Meilläkin on kosketusongelmaa polttimoissa, mutta tuurilla olen saanut ne kaikki tänä vuonna palamaan (yllä oleva kuva on toki viime vuodelta). Olen hamstrannut myös extrapolttimoita siltä varalta ettei niitäkään kohta enää saa.

Mutta entäs mikä vaihtoehdoksi jos haluaisi kotiin modernin ja selkeän joulukynttelikön? Tässä muutama vaihtoehto. Huomasin ettei tällaisia kynttelikköjä ole designbrändeillä, vaan parhaat vaihtoehdot löytyivät edullisimmilta merkeiltä.

1. Star Trading Glory kynttelikkö (Ellos) / 2. IKEA Stråla / 3. Star Trading HOLY sähkökynttelikkö (Ellos) / 4. Milano-kynttelikkö (HobbyHall) / 5. Star Trading Sähkökynttelikkö Paint Snow (Ellos) / 6. Markslöjd Imagine (Veke) / 7. Star Trading Uddebo sähkökynttelikkö (Ellos)

Milano-kynttelikkö

Minusta näistä kaunein valinta olisi tämä Milano-kynttelikkö, jota saa useammaltakin eri jälleenmyyjältä. Se muistuttaa muotokieleltään tosi paljon Flosin kattokruunua ja taitavat polttimotkin olla niitä jääkaappilamppuja, kuten Flosin valaisimessa. Omaan kotiin tämä olisi ehkä liikaa, kun meillä on jo se valaisin, mutta muuten pidän tästä kyllä.

Oletko sinä löytänyt mielesesi joulukynttelikön?

Author

4 Comments

 1. Hei, mistä olet löytänyt Joy:n varapolttimoita? Olisi tosi kiitollinen tiedosta!

  • Suvi M Reply

   Parisen vuotta sitten niitä löytyi muutamista verkkokaupoista googlettamalla. En valitettavasti enää muista mistä ostin omani. Olisiko ollut Room21 tms…

 2. Tuo Milano kynttelikkö on kyllä kaunis. Tykkään myös korkeasta taitettavissa olevasta peruskyntteliköstä joitakin monellakin merkillä.

  • Suvi M Reply

   Jep, olen samaa mieltä. 🙂 Monesti perusjutut toimivat parhaiten.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.