Oi että, tänään olemme monen sateisen päivän jälkeen saaneet nauttia lämmöstä ja auringosta. Koko päivä onkin kulunut pihalla ja terassilla. Nyt ennen sunnuntaisaunaa on hyvä hetki kerrata tämän viikon sisustusuutiset.

pohjalaiskortteli-1024x575

Photo: Asuntomessut.fi

Tämän viikon ykkösuutinen taitaa olla se, että Asuntomessut käynnistyivät Seinäjoella. Sisustusblogien seuraajat eivät varmasti ole voineet välttyä messuraporteilta ja -tärpeiltä – niin monessa blogissa on messuista viime päivinä kirjoiteltu.

Seinäjoen Pruukinrannan messualueelle on valmistunut yhteensä 43 näyttelykohdetta. Taloista viisi  on moderneja pohjalaistaloja ja ne sijaitsevat messualueella Tulikivimyllyssä, joka on muodoltaan pyöreä kortteli. Tämän vuoden messujen teemana on  Pohjalainen tekemisen tahto.

Anno syksy 2016_kollaasi1

Anno syksy 2016_kollaasi2

Photos: Anttila

Anttila Oy on julkaissut muutamia kuvia syksyn uudesta Anno-mallistosta. Annon syksy 2016 tuo mukanaan ”ajatuksen väkevästä maasta, uneen vaipuvasta pohjoisesta luonnosta.  Materiaalit ovat luonnonmukaisia ja värit maanläheisiä – syksyisen luonnon mattapintaan yhdistyy pakkasen purevuus, välähdyksenä täysikuun salaperäinen valo.” Uusia tuotteita tulee eri tuoteryhmiin, muun muassa kodintekstiileihin, sisustustuotteisiin ja kattaukseen.

Jotex_Basic_090

Photo: Jotex (Luonnollinen tyyli)

Jotexin mallisto päivittyy neljällä uudella pehmeämpää arkea edustavalla tyylillä.  Uudet tyylit ovat nimeltään: Luonnollinen, Ylellinen, Suuri sininen ja Romanttinen. Tyylimallistoihin sisältyy monenlaisia kodin tekstiileitä ja sisustustavaroita.

tinekhome_aw16_metcon100_jar_daypuf35vel-mo_claypot_jute-gr.jpg__4096x0_q85_subsampling-2Photo: Tine K

Tanskalainen Tine K on myös julkaissut syysmalliston kuvia. Mallistossa on paljon luonnollisia harmaansävyjä ja sekä selkeälinjaisia huonekaluja (kuten kuvassa näkyvä hieno sivupöytä). Lisää kuvia voit selata vaikkapa Trendspanarna-blogista.

Broste_AW16_0035-1-520x780

Photo: Broste Copenhagen

Myös tanskalainen Broste Copenhagen on julkaissut syysmallistonsa kuvia. Mallistossa nähdään paljon lämpimiä sävyjä, pehmoisia tekstiileitä ja keramiikkaa.

Olen tässä käynyt läpi monen brändin syysmallistoja ja sen perusteella syksyn sisustustrendeissä tullaan näkemään paljon viininpunaisia, sinapin keltaisia ja ruskean sävyjä. Tosi lämpimiä elementtejä, joita täydentävät klassiset harmaan sävyt.

Viikon bloginosto: Coffee Table Diary

oma-koti-avotakassa-blogi

Photo: Coffee Table Diary blog

Tämän viikon bloginostoon valitsin oman blogikollegani Giseldan blogin Coffee Table Diaryn täältä meillakotona.fi saitilta. Tämä blogi on yksi suosikeistani! Tällä viikolla valitsin sen viikon blogiksi, siksi että Giseldan perheen kaunis koti esitellään juuri ilmestyneessä uudessa Avotakassa. Kannattaa tsekata se! Lue myös Giseldan hyvä analyysi tämän vuoden asuntomessujen annista postauksesta ”Parhaat palat ja yhteenveto – Asuntomessut 2016”.

Nyt sinne saunaan! Aurinkoisia päiviä!


Translation: Interior design news of the week. Finnish housing fair opened this week. The fair features 43 different homes in Seinäjoki. / Finnish Anttila have released pictures of the new Anno collection, which will be in stores in the autumn. / Jotex has released four new home interior styles called Natural, Luxurious, Big Blue and Romantic. / Tine K and Broste Copenhagen have also released their autumn collections. / This week I’d like to recommend one of my favourite blogs: Coffee Table Diary. Go check it out!

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.