Kirjoittelin jonkin aikaa sitten siitä, kuinka kaikenlaiset heinät (ja kaislat) ovat nyt trendikkäitä sisustuksessa (Trendi nyt: heinät). Arvatkaapas vain mitä minä nappasin mukaani mökkitontilta? Nipun kaisloja tietenkin ja nyt ne somistavat meidän olohuonetta.

Minusta oli aivan ihanaa saada pala mökkitonttia kotiin! Voin vain kuvitella kuinka rakas paikasta tuleekaan, sillä jo nyt se tuntuu niin erityiseltä. Kävimme tontilla tietysti viime viikonloppunakin, eikä olisi yhtään tehnyt mieli lähteä sieltä pois. Nyt en malta odottaa viikonloppua, että pääsemme taas piipahtamaan siellä. Uskon, että tulemme rakentamaan mökin niin, että siitä on myöhemmin helppo tehdä talviasuttava – sillä koskaan ei tiedä jos mieli muuttuukin niin paljon, että päätettäisiin muuttaa sinne kokonaan…vaikka eläkepäivinä.


Translation: Branches of hay seem to be everywhere right now. These is reed from our own summer place that we just bought. We are going to start building a small summer house there.

Author

6 Comments

 1. Kaikenlaiset heinät on osuneet silmään monessa paikkaa viime aikoina. Pitäisi itsekin piipahtaa merenrannassa niitä hakemassa.
  Teidän mökkisuunnitelmat kuullostaa aivan ihanilta. Voi kun saisi itsekin mökin jossain kohtaa toteutettua. Meren rantaan tai saareen haluaisimme rakentaa, mutta sopivaa tonttia ei meiltä päin ole vielä tullut vastaan. Onko teillä pitkä matka kotoa mökille? Entä minkälaisen matkan päästä löytyvät palvelut?

  • Suvi M Reply

   Meidän kotoa kestää ajaa mökkitontin pihaan puoli tuntia, eli matkaa on n. 30 km. 🙂 Lähin kauppa yms. löytyvät ehkä n. 5 km päästä tontilta. Halusimme mökkipaikan niin läheltä, että sieltä voi kesäisin käydä töissä.

 2. Voi kuinka kauniita! Olisipa ihana saada joskus oma mökki. Nyt ollaan saatu nauttia appiukon mökistä ja ihana paikka sekin on, mutta kyllä oma olisi ihana. 🙂 Mukavaa viikonloppua!

  • Suvi M Reply

   Kiitoksia, ihanaa viikonloppua sinnekin! 🙂 Oma mökkipaikka tuntuu aivan uskomattomalta – siitä on niin monta vuotta haaveillut, enkä uskaltanut edes toivoa, että saataisiin tuo tontti…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.