Blogeissa kiertää ”Kolme hyvää asiaa” haaste ja napsahtihan se minullekin – kiitos siskolleni! Blogihaasteet ovat minusta hauskoja ja on mielenkiintoista lukea muiden vastauksia samanlaisiin kysymyksiin. Tämän haasteen tarkoituksena on listata muutamia hyviä asioita omaan elämään liittyen.

Kolme hyvää asiaa päivässäni:

– Tänään oli erityisen mukava työpäivä. Käytiin inspiroivia keskusteluita ja ideoitiin uutta. Minun työpäiväni eivät koskaan ole samanlaisia ja se on vain hyvä asia.

– Mankku teki makoisat pizzat tyttären kanssa. En yhtään pidä ruuanlaitosta, joten se on aina positiivinen yllätys jos minun ei tarvitse arkena kokkailla. Meillä on Mankun kanssa erilaiset työajat, joten olen arkisin vastuussa ruuanlaitosta.

– Pitkä puhelu siskon kanssa. Ehdittiin kunnolla vaihtaa kuulumiset ja höpötellä kaikenlaista.

Kolme hyvää asiaa minussa: 

– Rentous. En takerru yksityiskohtiin, enkä stressaa jos kotona ei ole kaikki aivan tiptop.

– Nopeus. Teen yleensä kaikki asiat tosi nopeasti, eikä päätöksenteko ole minulle vaikeaa. En jahkaile kovinkaan usein. Joskus tulee toki hutiloitua ja tekevälle sattuu, mutta silloin kuvaan astuu tuo ensiksi mainittu piirre. Tietysti stressaan joskus jostain asioista, mutta onneksi olen nopea unohtamaan.

– Positiivisuus. Löydän asioista niiden hyvät puolet ja uskon siihen, että kaikki järjestyy. Asiat menevät niin kuin on tarkoitettu. Huomaan, että löydän itseni usein tilanteista, joissa joudun lohduttamaan jotakuta – se tulee minulta luonnostaan.

Kolme hyvää asiaa elämässäni:

– Tietysti perhe ja läheiset. Omat lapset ovat rakkainta maailmassa ja rinnalla on mitä mahtavin aviomies. Oma siskoni ja veljeni ovat tietysti myös todella tärkeitä minulle samoin kuin omat vanhemmat. Ja ystäväni, joita toivoisin näkeväni useammin.

– Mielekäs työ. On todella tärkeää, että työssä viihtyy ja että se tarjoaa sopivasti haasteita.

– Oma koti. Koti on minulle hyvin tärkeä ja rakas paikka. Vitsailenkin aina, että parasta matkalle lähtemisessä on kotiinpaluu. No, eihän se ihan täysin niin ole, sillä nautin reissaamisesta tosi paljon. Mutta kyllä kotona on vaan ihana olla!

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna: 

– Mökkiprojekti. Olen tästä hyvin innoissani, enkä malta odottaa, että kevät tulee ja pääsemme oikein kunnolla hommiin tontilla.

– Blogityöt. Odotan innolla mitä kaikkea pääsen tänä vuonna blogityöni myötä toteuttamaan ja millaisiin paikkoihin pääsen blogin kautta.

– Täytän tänä vuonna 40 vuotta ja se tuntuu oikein hyvältä. Pahin jännittäminen on karissut vuosien varrella ja voin nykyisin olla enemmän oma itseni kuin koskaan aiemmin. En murehdi sitä mitä muut minusta ajattelevat.

Kolme hyvää asiaa blogissani:

– Lukijat. Olen todella iloinen, että niin moni on pysynyt matkassani vuosikaudet ja että uusia lukijoitakin liittyy seuraan tasaiseen tahtiin. Olen tänä vuonna blogannut jo yhdeksän vuotta ja osa teistä on kulkenut matkassa ensimmäisestä blogistani saakka, vaikka matkan varrelle mahtuu monta osoitteenmuutostakin. Kiitos teille jokaiselle.

– Oma tyyli. Vaikka kuinka yrittäisin stailata kotia tietyn trendin tai mallin mukaan, oma tyylini puskee aina jostain esiin. Joskus se ärsyttää minua, mutta lopulta se on kuitenkin hyvä juttu.

– Uusi blogipohja. Olen todella tyytyväinen siitä, että siirryin omalle saitilleni marraskuun lopulla ja sain itse rakentaa tämän blogin sen näköiseksi kuin haluan. Vähän on ollut takkuamista kuvien suttuisuuden kanssa, mutta se sekin ratkesi vihdoin. Pidän blogini valikkorakenteesta ja muunneltavuudesta todella paljon.

Kolme bloggaajaa, joiden toivoisin vastaavan kysymyksiin:

Haastan mukaan Suomen Blogimedian sisustusblogikollegani: Moderni puutalo, Musta ovi ja Raw Design Blog.

Mukavaa viikonloppua!

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.