Satuimme Tukholmaan juuri mukavien alennusmyyntien yhteydessä, joten mukaan tarttui pientä täydennystä myös vaatekaappiin. En nykyisin enää juurikaan pidä shoppailusta ja kaupoissakiertelystä, mutta alennusmyyntien aikaan teen muutamia täsmäiskuja. Pyrin ostamaan alennusmyynneistä sellaisia tuotteita, joiden hankkiminen normaalihintaan kirpaisisi liikaa. Tarkistan aina myös materiaalilappusen, sillä suosin vaatehankinnoissakin luonnonmateriaaleja.

neule: Hope – Kengät: Vagabond – kello: Daniel Wellington (saatu) – pikkumaljakko: H&M home

Tukholman NK:lta löysin ihanan aidon merinovillaisen Scale-neuleen. Merkki on ruotsalainen Hope, eikä se ole minulle kovin tuttu brändi ennestään. 70% alennuslappu ja aito materiaali ratkaisivat hankinnan. Tätä neuletta näyttäisi olevan nyt myös Hopen omassa verkkokaupassa kivassa alessa.

Tarvitsin myös uusia nilkkureita ja mieluisat Jamilla-nilkkurit löytyivät sattumalta laivalta. Kotikaupunkini kenkävalikoima on äärimmäisen surkea, joten reissuilla täytyy aina hyödyntää mahdollisuudet kenkäostoksiin. Enpä vain olisi uskonut löytäväni kenkiä laivalta. Laivalla täydensin myös luonnonkosmetiikkakokoelmaani, mutta niistä ehkä juttua myöhemmin.

NK:lta ostin myös kauan haaveilemani Byredon tuoksun. Tuoksuttelin hajuvesiä pitkään ja lopulta totesin tämän Gipsy Waterin olevan suosikkini. Kaunis hajuvesipullo on myös tärkeä sisustuselementti kylpyhuonetta somistamaan.

Sisustusintoilijana nappasin tietysti mukaan myös uusimman My Residence-bookazinen. Se pakattiin Asplundilla järjettömän kokoiseen paperikassiin, joka osoittautui lopulta loistavaksi reissukassiksi. Suuren paperikassin sisään sai muut pikkupussukat kätevästi sullottua. Lopulta kassi repesi juuri ennen kuin astuimme junaan kotia kohti. Residence-kirjasta en ole ehtinyt vielä edes selata kunnolla, mutta ehkäpä tänä iltana…


Translation: My small souveniers from Stockholm.

Author

2 Comments

  1. Kivoja ostoksia!
    Luonnonkosmetiikkkahankinnat kiinnostavat myös kovasti.

    • Suvi M Reply

      Kiva kuulla! 🙂 Täytyy kirjoittaa luonnonkosmetiikkaostoksista jossain vaiheessa, kun olen ehtinyt kartuttaa käyttökokemuksia niistä…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.