tulppaanit

Tänään on ollut vähän hulinapäivä. Järjestimme pojan 10-vuotissynttärit, joten vilinää ja vilskettä on riittänyt. Talo täyttyi riemun kiljahduksista, herskyvästä naurusta ja hauskoista jutuista. Kyllä tuon ikäisillä on mainiot jutut!

Minä ostin tämän vuoden ensimmäisen tulppaanikimpun. Tai oikeastaan kaksi. Oikein odottelen, että varret venahtaisivat ja tulppaaneista tulisi sellaisia kauniin riippuvia. Olisi pitänyt käydä kukkakaupassa katsomassa muita tulppaanilajikkeita, mutta tänään en ehtinyt.

Ihanaa, että viikonloppu on edessä! Olen saanut pari isompaa ”projektia” valmiiksi – se on aina mahtava tunne, kun saa jonkin asian valmiiksi. Mutta uudet jutut odottavat jo. Välillä on tehnyt mieli hypähdellä riemusta, kun niin innostavia juttuja on tiedossa! Nyt köpsöttelen kuitenkin saunatuvalle saunan lämpöön rentoutumaan. Kivaa perjantai-iltaa!

Voit seurata blogiani Facebookissa / Bloglovinissa / Blogipolussa.

Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

Translation: I bought the first tulips of the year. I have been quite busy today organizing my son’s 10th birthday. We had such a fun party! Now I am going to relax before embarking on new fun projects. I’ve got so much exciting things to look foward to!

Author

4 Comments

 1. Tulppaanit ovat lempikukkiani ja ostan niitä aina tähän vuodenaikaan, mutta nyt ne ovat ”kuivuneet maljakkoon” eivät ole siis auenneet ollenkaan. Varmaankin ovat paleltuneet jossain vaiheessa näiden pakkasten ansiosta.

  • suvi m Reply

   Voi että, onpas surkeasti käynyt tulppaneillesi! Mutta onneksi niitä saa nyt aika edullisesti ruokakaupoistakin. Luulenpa, että käyn vielä tänään etsimässä erikoisempia tulppaanilajikkeita. Haluaisin niitä papukaijatulppaaneita!

 2. Tulppaanit ovat kyllä ihania. Mulla taitaa olla jo kolmas satsi tälle vuodelle ja viimeksi ostin papukaija tulppaaneija, hauskasti aukeavat ja välillä ovat kiinni.

  Sais vain joskus istutettua ulos niitä, aina unohtanut :(.

  • suvi m Reply

   Papukaijatulppaaneja minäkin haluaisin! Niitä ei vaan viimeksi ollut kukkakaupassa. Pitääpä käydä kyselemässä uudestaan. 🙂

   Pihalle istuttelin myös tulppanisipuleita, monia lajikkeita. Ihanaa sitten keväällä kun/jos ne sieltä putkahtelevat esiin. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.