Hyvää kansallista korvapuustipäivää! Herkutellaanko teillä tänään? Minun oli jo pitkään tehnyt mieli korvapuusteja ja itse asiassa me herkuttelimme niillä jo viikko sitten, kun Mankku toiveestani leipoi neljä pellillistä herkullisia korvapuusteja. Korvapuustikuvien myötä ajattelin osallistua 8 faktaa minusta -haasteeseen, joka on kiertänyt Instagramissa. On tainnutkin kulua useampi vuosi siitä, kun viimeksi olen tällaisen faktalistauksen tehnyt…

 1. Jos päätän tehdä jonkin asian, sitoudun siihen vahvasti. Päätän mielessäni miten jokin asia pitää tehdä ja joskus pidän siitä turhankin kauan kiinni. Vaatimukset ovat minun itseni asettamia, joten yhtä hyvin voisin madaltaa kriteereitä jos siltä tuntuu. Esim. sometyössä tämä tulee selvästi esille.
 2. Kimpaannun epäoikeudenmukaisuudesta. Minusta on käsittämätöntä jos joissain asioissa keplotellaan, ihmisiä ei kohdella oikeudenmukaisesti tai asiat etenevät ikäänkuin suhteiden kautta. On naivia kuvitella ettei maailmassa näin tapahtuisi, mutta silti kimpaannun sellaisista epäkohdista herkästi.
 3. Olen tosi mukavuudenhaluinen. Siksi minun on ollut vaikea löytää liikuntaharrastusta, josta pitäisin. Oikeastaan uiminen on ainoa liikuntalaji, josta nautin, mutta sinnekin lähteminen on niin vaivalloista, että se jää usein tekemättä. Kävelystä olen innostunut sen myötä, että kuuntelen samalla podcasteja. Tällöin se on enemmän podcastin uusi kiinnostava jakso, joka ajaa minut lenkille kuin itse lenkkisuoritus.
 4. En erityisemmin pidä esiintymisestä tai keskipisteenä olemisesta. Siksi onkin ironista, että tykkään tästä sometouhusta ja pidämme nykyään jopa live-lähetyksiä Instagramissa siskoni kanssa. Siinä viehättää kyllä eniten hyvät keskustelut ja yhteys teidän kanssa kuin se, että itse on esillä.
 5. Seuraan aika paljon politiikkaa, mutta en halua omissa kanavissani ottaa kantaa näihin aiheisiin. Soteuudistuksen (tai uudistusten) käänteet ovat tuttuja ja nyt kiinnostaa erityisesti Yhdysvaltojen vaalit.
 6. Olen suurpiirteinen ja hätäinen. Pidän siitä, että saan asiat tehtyä nopeasti. Joskus se tietysti aiheuttaa korjailua jälkeenpäin, mutta onneksi harva asia on sellainen, jota ei voisi korjata jos ensin menee vähän sinnepäin.
 7. Olen pienestä lähtien tykännyt taloista aivan valtavasti. Olen aina kiinnittänyt huomiota kauniisiin rakennuksiin ja piirrellyt pohjapiiroksia huvikseni. Eniten taloissa on kiehtonut mielikuviini muodostuva tunnelma ja idylli – se millaista tuossa talossa olisi asua ja elää.
 8. Parhaita leffoja ovat minusta klassiset New Yorkiin sijoittuvat romanttiset komediat (kuten ”Kun Harry tapasi Sallyn” tai ”Sinulle on postia”). Niissä on ihana tunnelma ja kiehtova tarina. Miksei sellaisia tehdä enää? Pidän tosi paljon myös scifi-leffoista ja niistä yksi suosikkini on ”Interstellar”.

Olipas vähän vaikeaa keksiä kahdeksan sellaista faktaa, jota en olisi joskus jossain jo maininnut, tai muutenkin sellaisia, jotka olisivat vähän mielenkiintoisempia kuin mikä on lempivärini. Tällainen lista tuli tänään. Löydätkö samaistuttavia kohtia?

P.S. Korvapuusteihin tuo kivaa vaihtelua ja lisämakua, kun laittaa vähän fariinisokeria.

Author

4 Comments

 1. Huomenta! Täälläkin on herkuteltu eilen korvapuusteilla, kaupan sellaisilla tosin. Haluaisin kysyä olohuoneessasi olevasta jalkalampusta. Minulla on etsinnässä tuollainen ”riippumallinen” ,jonka saisi kivasti käännettyä sohvapöydän ylle. Oletko ollut tyytyväinen omaasi ja mistä sen olet hankkinut? Kiitos sisustusuutisista, ne ovat aina odotettuja ja parhaat!

  • Suvi M Reply

   Ihana kuulla! Kiitos kivasta kommentista! 🙂
   Tuo valaisin on lähemmäs kymmenen vuotta vanha ja ostimme sen tähän kotiin. Kyseessä on Artemide Tolomeo Mega -valaisin. Niitä myydään monissa designbrändejä edustavissa liikkeissä. Ja ollaan kyllä tykätty! Se on käytännöllinen, ajaton ja kaunis.

 2. Aika hauska 😀 mutta oikeastaan ainoastaan kohdasta 5) politiikka en tunnistanut itseäni..

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.