Tanskalainen Menu on yksi sisustuksen lempibrändeistäni. Mallisto on hyvin ajaton, mutta samaan aikaan se sisältää myös ripauksen ajankohtaisuutta etenkin sisustusesineiden muodossa. Ihastuin kovasti Menun lämminhenkisiin syksyn sisustuskuviin, joten halusin jakaa niistä muutaman myös täällä blogissa inspiraationa teillekin. Hienosti voi sisustus olla samaan aikaan tosi ajaton ja trendikäs, vaikka se ristiriitaiselta kuulostaakin.

Nämä kaksi ensimmäistä kuvaa olivat ehkä lempparini. Tunnelma on valtavan ajaton ja kerroksellinen, vaikka huonekalut ovat uusia. Upeita materiaaleja, kuten tammea ja kiveä. Tuollainen voimakaskuvioinen marmori on valtavan kaunista – mikähän lajike lienee kyseessä?

Ajanhenkisyys tulee samalla hyvin esille jo näissä kahdessa ensimmäisessä kuvassa: on trendikästä buklee-tyyppistä kangasta ja pyöreitä muotoja. 70-luvun henki näkyy myös vahvasti, mutta tähän aikaan sovellettuna. Ja huomatkaa sisustusasetelmat pitkällä tasolla: tavarat on koottu selkeisiin ryhmiin kauniisti.

Pidän kovasti näiden kuvien kotoisesta fiiliksestä ja lämpimästä sävymaailmasta. Samaan aikaan lopputulos on huiman tyylikäs, etenkin olohuoneessa. Oma tyylini on astetta rennompi, mutta nämä kuvat inspiroivat heti esim. järjestelmään kirjahyllyn uudestaan.

Huomaatteko muuten, miten klassiset varjostimet ovat jälleen palanneet valaisimiin? Tällaisia valaisimia bongaa helposti myös kirppiksiltä ja itse ostin kesällä useamman vekkivarjostimen ja pikkuvalaisimen; pitäisi vain korjata se vanha valaisin, johon varjostimia ajattelin…

Ai että tykkään selailla lempibrändieni sisustuskuvia! Ne inspiroivat ja innostavat pieniin sisustusmuutoksiin omassa kodissa – eivät niinkään uusiin hankintoihin välttämättä. Meillä on syysloma ensi viikolla ja oikein odotan, että pääsen rauhassa sisustelemaan kotona! Toki kipaistaan mökilläkin, mutta muualle ei kyllä tässä tilanteessa matkustella.

Kuvat: Menu

Author

2 Comments

    • Suvi M Reply

      Jes, kiva kuulla! 🙂 Mahtavaa miten kirppikseltä löytyy nyt trendikkäitä juttuja.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.