Pidempään blogiani seuranneet taitavatkin tietää, että ruotsalainen sisustussuunnittelija Lotta Agaton on yksi sisustusidoleistani. Nyt hänen upea kotinsa on myynnissä, enkä malttanut olla postaamatta näitä kauniita kuvia blogiini.

lotta_agaton4

lotta_agaton3

lotta_agaton6

lotta_agaton2

lotta_agaton5

lotta_agaton9

lotta_agaton8

lotta_agaton7

Lotta Agatonin tyyli on minusta sopivan rento, mutta samaan aikaan hienostuneen tyylikäs. Etenkin keittiö on minusta tosi viehättävä! Ja pidän myös olohuoneen kutsuvasta ilmeestä ja kirjahyllystä, joka tuo kodikkuutta tilaan. Itse lisäisin soffalle ehkä muutaman värikkään koristetyynyn vielä. Meidän seinään rakennettu kirjahylly sai muuten inspiraatiota Lotan edellisen kodin kirjahyllystä (kirjoittelin siitä blogin alkupuolella täällä). Huomatkaa myös miten hän on yhdistänyt kaksi pienempää ruokapöytää muodostamaan suuremman ruokapöydän. Vaikka Lotan tyyli poikkeaakin omasta sisustustyylistäni, saan hänen sisustuksistaan paljon inspiraatiota.

Translation: Lotta Agaton’s is one of my interior decoration idols. Now her beautiful home is for sale and I could not resist posting some of the pics here.

Pics: Alexander White

Author

12 Comments

 1. Onhan tuo kyllä ihana ja niin taitavasti stailattu! Itse ihastuin eniten tuohon kalanruotoparkettiin! Jos koskaan pääsemme taloa rakentamaan, sinne tulee kyllä tuollainen harmahtavan sävyinen kalanruotokuvioinen lattia. <3

  • Minustakin tuo kalanruotoparketti on niin upea! Sopii tosi hyvin vanhaan taloon…mutta mikseipä uudempaankin. 🙂

  • Niinpä ja minusta on kiva ihailla monen tyylisiä koteja. Ei aina vain sellaista, joka edustaa täysin omaa makua… 🙂

 2. Ihania kuvia! Osaatko sanoa kenen/mistä noita sohvapöytiä (pyöreä valkoinen) voisi löytää? 🙂

  • Hmmmm….eipä näin äkkiseltään tule mieleen kenen pöytä tuo on, vaikka olen nähnyt noita ennenkin. Pitäisi varmaan selailla vähän nettikauppoja josko niistä löytyisi… 🙂

 3. Mullakin katse kiinnittyi heti kalanruotoparkettiin, josta olen muodostanut lähes pakkomielteen itselleni 🙂
  Myös keittiö on todella upea, joten kiitos inspiraatiosta!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.