Ei, tästä blogista ei ole tulossa ruokablogia. Innostukseni ruuanlaittoon ei ole tarpeeksi vahva, eikä kyllä osaamisenikaan. 😉 Kunhan nyt huvikseni räpsäisin kuvat eilisestä pasta-ateriasta. Olen joskus aiemminkin ottanut ruokakuvia ja todennut ruokien kuvaamisen olevan todella vaikeaa. Herkkuateria ei välttämättä näytä kovin hääppöiseltä valokuvassa.
Tämä ateria oli superhelppo. Käytin vain valmista tomaatti-oliivikastiketta, jonka sekaan silppusin pekonia. Arvelin, että perheen miesväelle ei riitä pelkkä tomaattikastike. Kevätsipulit olivat jäänteitä lauantain päivällisestä ja sopivat ihan hyvin tähänkin annokseen.
10 Comments
minä taas tykkään ottaa hirmuisesti ruokakuvia ja pastaruokia rakastan. olen saanut opin pastan tekoon yhdeltä todella taitavalta italialasielta kokilta.
Niinkö? Olisi kiva nähdä ruokakuvia blogissasikin. 🙂
Heei, kuvathan on tosi kivan näköisiä ja näin ravintolakokkina myös annos on esteettisen näköinen! =)
Kiva kuulla! Kiitos. 🙂
Itse kanssa tuskailen aina ruokakuvien kanssa, on se niin oma taiteenlajinsa. Mutta kyllähän näissä kuvissa ruoka näyttää hyvältä, ja muutenkin jotenkin ihanan rento fiilis näissä ! 🙂
Kurkkaapas blogiini, sieltä löytyy pieni haaste.
Kauniita ruokakuvia katsoo kyllä mielellään.
Kiitos haasteesta. Se on toteutuslistalla. 🙂
Heti kuvat nähtyäni alkoi vatsa murisemaan joten tehokkaasti välittyy herkullinen maku =D
Heh, kiva kuulla! 🙂
Tuli nälkä 🙂 Hyvältä ja helpolta näyttää, täytyy kopioida resepti!
Oli kyllä tosi helppo ruoka. Maku ok, mutta ei mikään suuri makuelämys. 😀