Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Täällä sataa vettä. Lapset saavat viettää leffa-iltaa. Mamma surffaili sillä välin netissä ja ihasteli kauniita maljakoita. Potentiaalisia “pionimaljakoita”, eli sellaisia jotka kokoaisivat muutaman kukan kauniisti yhteen. Voi mitä ihanuuksia löysinkään!

1. Rosenthal “Paperipussi” x 2 / Louise Roe “Glasburk” x 2 / 3. Menu “Raw diamonds” / 4. Kähler “Fiducia” /
5. Rosenthal “Surface white mat Vase” / 6. Ferm Living “Vas 2 & 5” / 7. Muuto “Closely Separated”

Eniten houkuttaisi Tapio Wirkkalan suunnittelemat designklassikot, “Paperipussi” -maljakot (nro 1). Paperipussi-maljakot eivät kapene yläosastaan, mutta luulenpa, että esim. pionit näyttäisivät näissä maljakoissa hyvin kauniilta. Myös tavallisilta lasipurkeilta näyttävät Louise Roen maljakot (nro 2) ovat viehättävät; kirppikseltä saattaisi tosin löytää helpostikin melko vastaavat. Fiducia-maljakko-kynttelikkökompleksista (nro 4) voisi itse muotoilla haluamansa kokoonpanon ja jokaiseen vaasiin voisi sijoittaa yhden kukkasen. Tulisi nätti rivistö. Riikka vinkkasi Pionit-postauksen kommenttilootassa Rosenthalin maljakosta (nro 5) ja se olisi muotonsa puolesta täydellinen! Myös mm. Iittalan Kartio-vaasia ja Marimekon Sukat makkaralla -sarjan osia ehdotettiin samaisessa kommenttilootassa; hyviä vaihtoehtoja kaikki.

Voih, nyt tulee valinnanvaikeus! “Paperipussista” olen täysin varma – sellaisen aion jossain vaiheessa hankkia. Täytyy vielä kuitenkin koluta kirppikset ennen kuin ostelee mitään.

Translation:
I’m looking for a new vase in which flowers like peonies would look nice. A vase that would group the flowers beautifully. I love the “Paper bag” vases designed by Tapio Wirkkala (number 1). One of those I’m going to buy one day. But before I buy anything, I’m going to go and see what I can find from the second hand shops.

Kuvat/Images: Länna Möbler / Finnish Design Shop / Rosenthal

Author

10 Comments

  1. Olen kaksi erikokoista paperipussimaljakkoa ostanut kahdella eri kerralla Hulluilta päiviltä melko edullisesti! Tiedä häntä jos syksyllä taas olisi? :)

    • Niinkös? Minä en oikein ole päässyt tuohon Hullujen päivien “meininkiin” mukaan, kun täältä on niin pitkä matka Stockalle. Mutta joskus olisi kiva saada tuollainen paperipussi. :)

  2. Lasipurkit ovat kyllä hienot ja samaa mieltä, kirppiksillä varmasti törmää vastaavanlaisiin. Ylipäätään jos kirppikselle lähtee vaasinkiilto silmissä, vastaan voi tulla vaikka mitä muitakin kivoja kuppeja. :) Mutta ehkei kovia paperipusseja sentään.

    • Toivottavasti pääsen pian kirppikselle käymään – ihan rauhassa ja kiireettä. :) Tarvis lasten leikkimökkiinkin jotain rekvisiittaa…

  3. Siinäpä sitä onkin miettimistä -kaikki kollasin maljakot on tosi kivoja! Tuota Fiduciaa olen monesti katsellut ja harkinnut ostoa, mutta vielä ei ole päässyt toteutukseen asti. Riittääköhän siinä korkeus pionien varsille ilman katkaisua? Toisaalta se on kätsy juurikin monipuolisen käyttötarkoituksensa ansiosta.

    • Fiducia olisi tosi kiva siinäkin mielessä, että siitä saa muokattua erilaisia kombinaatioita. Varmasti siihen ei kovin pitkiä pioninvarsia voi laittaa, mutta uskoisin, että pionit näyttäisivät siinä kivalta. Ainakin sellaiset nupuillaan olevat pikkuiset pionit.

  4. Minulla on juuri paperipussimaljakossa pioneja! Voin sanoa, että näyttävät juuri niin kivoilta kuin voi kuvitella :)

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.