Blogi palaa hiljalleen joulutauolta. Onpa ihanaa taas palata pikkuhiljaa arkeen ja somen pariin! Loma on ollut todella rentouttava ja nyt on taas uutta intoa kaikkeen. Kurkistetaan vielä vähän joulutunnelmiin, sillä ajattelin näyttää teille muutaman joululahjan.

Olemme sopineet perhepiirissä, että lahjat ostetaan vain lapsille ja omille puolisoille. Tänä vuonna ostin pari lahjaa myös itselleni; otin Mankusta mallia, sillä hän on tehnyt niin jo parisen vuotta. Mankulta sain toivomani pehmoisen joululahjan ja itse ostin sitten sellaisia sisustusjuttuja, joista olin haaveillut pidempään.

Mankulta sain ihanan Pierre Robetin villa-asun, joka on samaan aikaan tosi tyylikäs ja mukava. Ajattelin, että tätä on ihana käyttää mökilläkin, joten siksi tätä toivoin. Villa-asu on juuri niin ihana kuin ajattelin ja se on ollut ahkerassa käytössä joululomalla.

Olen pitkään ihastellut diffuusereita. Monissa somekuvissa on näkynyt etenkin Mujin diffuuseri, mutta koen että se on liian muovinen minun makuuni. Ihastuin Annon Purus-diffuuseriin, joten tilasin sen itselleni joululahjaksi. Täytyy myöntää, että jouduin vähän pettymään ulkoasun puolesta, sillä betonilta näyttävä runko on oikeasti aika muovinen. Mutta kauniilta se näyttää ja tuo ihanasti tuoksuhöyryä. Diffuuserissa on myös hentoinen valo.

Valaisinfriikkinä halusin jouluna toteuttaa myös yhden valaisinunelman. Ja kun kyseinen valaisin sattui olemaan vielä alessa ennen joulua Finnish Design Shopissa, niin tilaus lähti vetämään. Kyseessä on hyllykön päällä oleva Santa & Colen ”Cestita” pöytävalaisin, jota olen ihastellut vuosikaudet! Se on äärimmäisen ajaton ja sopivasti lämminhenkinen. Cestita on espanjalaisen Miguel Milánin suunnittelema klassikkovalaisin vuodelta 1962.

Alunperin ajattelin, että sijoitan uuden valaisimen makuuhuoneeseen, mutta ehkä se sopiikin paremmin tuohon hyllyn päälle. Näin se sitoo vieressä olevan puisen ruokapöydän yhteen nurkkauksen mustaan sävymaailmaan ja tuo hiukan pehmeyttä mustan takan ja hyllyn kokonaisuuteen. No varmasti vuosien varrella valaisimen paikka tulee muuttumaan vielä useasti.

Joulun jälkeen hankin muuten uuden puhelimen (iPhone 11 Pro Max) ja nämä kuvat on napattu sillä. Puhelin on minulle tärkeä työväline ja laadukas sellainen helpottaa tosi paljon sometyötä. Onpa kätevää jos kännykkäkuvista saa ihan ”blogikelpoisia”. Pidän todella paljon valokuvaamisesta, joten järkkäriä en missään nimessä tule hylkäämään, mutta on kätevää että kännykkäkuviakin voi käyttää tarvittaessa.

Toivottavasti teillä on ollut ihana joululoma. Me vietimme aaton kotona ja välipäivinä suuntasimme joulun viettoon myös mökille. Tallensin Instagram-tilini kohokohtiin joulutunnelmia Villa Fregatista, joten sieltä voi vielä käydä kurkistamassa jos Stoorit jäi katsomatta. Uusi vuosi olisi tarkoitus ottaa myös vastaan mökillä. Meillä on ollut ihanan rento ja mukava joulun aika ja oikeastaan odotan jo normaalia arkea.

Author

4 Comments

    • Suvi M Reply

      Ihana kuulla! 🙂 Haaveilin pitkään tuosta valaisimesta.
      Ihanaa uutta vuotta sinnekin! <3

  1. Onko sulla vielä toi diffuuseri? Oon himoinnu tota nii kauan et ostaisin sen mielelläni mihi hintaa vaa 😅

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.