Ruskean sävyt ovat kyllä olleet lemppareitani tänä vuonna. Erilaiset vaalean beigen sävyt aina tummemman ruskeisiin väreihin saakka ihastuttavat kovasti. Nyt petasin sänkyyn pienen tauon jälkeen taas ihanat Midnattin Dromedary-lakanat* ja kuinka ihanilta ne näyttävätkään myös kesällä!

Ihastuin erityisesti ruskean ja vaaleansinisen yhdistelmään, jota sovelsin tässä petauksessa. Valkoinen ja vaaleansininen raikastavat ruskean petauksen ihanasti. Lakanat jäivät pesun jäljiltä vähän ryttyisiksi, mutta kuten tiedätte, tykkään enemmän rennoista petauksista kuin säntillisistä hotellipetauksista.

Samalla päivittelin myös sängynpäädyn asetelmaa. Vein sisustuskirjapinon hyllyyn, sillä se on ollut osa sisustusasetelmaa jo monet kuukaudet. Kirjoja ei kuitenkaan ole tullut selattua sängyssä pitkiin aikoihin. Kaipasin jotain kevyempää esillepanoa, joten laitoin tason päälle pieniä lempimaljakoitani ja muutaman kuivakukan oksan.

Siirsin myös Akari-valaisimen jälleen tason päälle. Se oli pakko siirtää talvella pois, kun meidän Pörrö-kissa oli ihan pentu ja jyrsi muutaman kerran tuota valaisinta. Nyt valaisin on onneksi saanut olla rauhassa.

Pienellä vaivalla syntyi makuuhuoneeseen taas uudenlaista ilmettä, joka piristi kummasti. Kodin sisustelu on viime aikoina jäänyt vähemmälle, kun viimeistelemme mökkiä. Mökillekin on nyt hankittu sängyt ja vielä pitäisi ostaa uudet peitot ja tyynyt.

Meillä on mökillä kapeampi 160 cm levyinen sänky ja mietin, että tuplapeitto olisi siihen varmasti parempi ratkaisu kuin kaksi erillistä peittoa. Mutta sitten pitäisi hankkia uusia pussilakanoita…minulla on niin paljon ihania pussilakanasettejä, että tuntuisi aivan turhalta alkaa hankkia uusia. Niinpä luulen, että ostamme mökillekin erilliset peitot.

Minulla on vielä viikko kesälomaa jäljellä ja se kuluu varmasti hyvin vahvasti mökkihommissa. Toivottavasti pian pääsemme viettämään ensimmäisen yön siellä!

*Midnatin pussilakanat saatu aikoinaan Nougatista

Author

1 Comment

  1. Heippa,
    Mikä tuo teidän lattia on mikä on olohuoneessa ja makuuhuoneissa? 🙂 Ihana!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.