On ollut kyllä aivan ihana viikonloppu! Kauniiden asioiden parissa häärääminen on mitä parhain keino unohtaa arjen kiireet. En malttanut pysyä pois täältä blogistakaan nyt, vaan päätin tulla postailemaan eucalyptuskranssista, jonka äsken väsäsin. Sisustusuutiset tulevat tietysti myös vielä tänään myöhemmin.

eucalyptyskranssi-6156

eucalyptyskranssi-6157

eucalyptyskranssi-6178

eucalyptyskranssi-6169

eucalyptyskranssi-6154

eucalyptyskranssi-6149

Kranssi syntyi tosi nopeasti ja helposti vain yhdistämällä eucalyptuksen oksat rautalangalla toisiinsa. Postailin tästä muutaman videon myös Instagram Stories-osuuteen sekä Snapchatiin (valk.harmaja), eli sieltäkin voitte käydä kurkkaamassa ennen kuin videot katoavat.

Minusta kranssi saa olla rennon epäsymmetrinen. Kranssin muotoa on myös helppo muuttaa, kuten videoistani näkee: tein siitä ensin liian suuren, mutta pienennys onnistui nopsaan muutaman rautalangan irroituksella ja oksien uudelleen asettelulla.

Eucalyptuksesta leijailee ihana tuoksu koko kotiin. Se kuivuu myös kauniisti, joten uskoisin, että saamme nauttia kranssista koko joulukauden ajan. Täällä meillä vallitsee muutenkin ihanan jouluinen tunnelma. Postailen lisää kuvia ensi viikolla, jolloin luvassa myös inspiraatiota joulukattaukseen.

Palaan illalla langoille sitten vielä sisustusuutisten muodossa! Mukavaa ensimmäistä adventtia!


Translation: A simple eucalyptus wreath is a stylish way to create Christmas look to your home. This wreath is super easy to make: all you need is some steel wire to use for attaching the eucalyptus branches to eachother.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.