On aika kurkistaa taas viikon sisustusuutisiin. Tällä kertaa uutisia kantautui enemmän muista Pohjoismaista kuin täältä meiltä Suomesta. Me vasta aloittelemme joulukauden viettoa, mutta monet brändit katsovat jo ensi kesään. Luvassa siis kurkistuksia ensi kesän sisustusmallistoihin.

miljo_kubik_106899_21761

Photo: Markslöjd 

Markslöjd on julkaissut malliston tyylikkäitä valaisimia, joissa on puhelimen latausmahdollisuus USB-liitännän avulla. Loistava idea! Mallistoon kuuluu seitsemän erilaista USB-portilla varustettua valaisinta. Lisää kuvia Trendspanarna-blogissa.

image-44-640x859

Photo: Linum

Ruotsalainen Linum on julkaissut kuvia kevät-kesä 2017 mallistosta. Malliston nimi on Shadow Play. Ajattomien luonnonsävyjen lisäksi mallistossa nähdään myös vahvoja värejä: kirkkaanpunaista, tummansinistä ja värikkäitä kukkakuoseja. Sisustustekstiilien lisäksi mallistosta löytyy piknikvilttejä, aurinkotuoleja sekä istuintyynyjä. Lisää kuvia täällä.

lex_sp17_21-05-16_d_027-640x960

Photo: Lexington

Myös Lexington on julkaissut kuvia ensi kevään-kesän mallistosta. Mallisto noudattelee Lexingtonille tuttua klassista ja merihenkistä tyyliä. Tässä mallistossa on ripaus oranssia. Lisää kuvia täällä.

broste_ss17_0693-520x780

Photo: Broste Copenhagen

Tanskalaisella Broste Copenhagenilla on aina kauniita inspiraatiokuvia. Kevään ja kesän mallisto ei ole poikkeus. Mallisto kattaa niin sisustustekstiilit kuin astiat ja valaisimetkin. Kevään sävyt ovat murretun pastillisia ja astioissa on vahva rouhea, käsintekemistä henkivä ilme.

lagerhaus4

Photo: Lagerhaus

Ruotsalainen Lagerhaus on myös julkaissut kuvia ensi kevään-kesän mallistosta. Mallisto sisältää erityisen paljon vaaleanpunaista väriä.

Loppuun on pakko mainita vielä tämän päivän mukavin yllätys. Täällä on satanut viikonlopun aikana hirveästi lunta ja juuri, kun Mankku oli aloittamassa lumenluontiurakkaa, saapui paikalle ystävällinen traktorikuski, joka aurasi meidän pihan. Ihan mahtavaa! Suurkiitos Kiinteistöpalvelu Pekka Pietilä Oy! 🙂


Translation: Interior design news of the week. Markslöjd has released a collection of lamps that have an USB that enables the charging of mobile phones. // A sneak peek into summer as Linum, Lexington, Broste Copenhagen and Lagerhaus have released images of their SS 2017 collection.

Author

4 Comments

 1. Tykkään tästä postaussarjasta! Pysyy kärryillä uutuuksista ja trendeistä sekä saa inspiraatiota. 🙂 Täälläkin on satanut lunta, ihanaa! 🙂

  • suvi m Reply

   Tosi kiva kuulla! 🙂 Onhan tässä joka viikko aina oma työnsä koota tämä, mutta näin sitä itsekin pysyy kärryillä. 🙂

 2. Olen samaa mieltä Pilviraitin Viivin kanssa, tänne on niin (hävettävän) helppoa tulla kuikuilemaan uusimmat trendit. Kiitos siis sinulle, kun jaksat sen meille tarjota!!!

  • suvi m Reply

   Olen iloinen jos tästä on lukijoille iloa ja hyötyä. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.