perjantai-5783

perjantai-5764

perjantai-5772

Ihanaa, että on perjantai! Paluu viisi-päiväiseen työrytmiin tuntuu tosiaan arjessa; kaiken lisäksi, kun yrittää hoitaa blogihommat ja muut sivutyöt samaan tahtiin kuin ennenkin. Päivätyössänikin on juuri nyt hyvin hektinen vaihde päällä, joten on lievästi sanottuna hirmuinen kiire. Onneksi meillä kävi eilen siivooja, niin ei tarvitse ainakaan hoitaa viikkosiivousta tällä viikolla!

Vaikka kaikenlaista hommaa riittääkin vaikka kuinka, on löydettävä aikaa myös rentoutumiseen. Meidän perheessä se tarkoittaa yhteisiä ruokailuhetkiä päivittäin ja mukavia viikonloppurutiineja. Perjantai-iltaisin herkutellaan ja katsotaan yhdessä tv:tä. Nyt perjantai-illoissa on ”Vain elämää” -sarjan kokoinen aukko – mitähän sen tilalle keksittäisiin? Lauantaisin katsotaan koko perheen kanssa elokuvaa ja mennään saunaan.

Arki-iltaisin, kun lapset ovat menneet nukkumaan katsomme Mankun kanssa jotain hauskaa tv-sarjaa tai elokuvaa. Tällä hetkellä katsomme Solsidanin 5-kautta. Se on niin hyvä sarja! Myös ”Aku ja Seitsemän Ihmettä” on yksi suosikkisarjoistamme.

Tässä ennen joulua minulla on tiedossa vielä yksi mukava irtiotto arjesta, sillä lähden kivalle reissulle sellaiseen maahan, johon en olisi koskaan kuvitellut matkustavani. Mutta siitä myöhemmin lisää. Nyt komennan muitakin laittamaan koneet kiinni (täällä me kaikki nökötämme tietokoneilla ja padeilla vierekkäin) ja keksitään jotain kivaa ohjelmaa ”Vain Elämää” -sarjan tilalle… Huomiselle onkin kivaa puuhaa tiedossa, sillä vietämme pikkujoulua lasten kanssa.

Mukavaa pikkujouluviikonloppua kaikille!


Translation: TGIF

Author

2 Comments

 1. Samaa täälläkin mietitään, että mitäs nyt kun Vain elämää on tältä kaudelta ohi…

  joka tapauksessa sohvan nurkka on perjantai-iltojen lepopaikka. 13 tunnin yöunet auttoivat kummasti kaamosväsymykseen, joten eiköhän tänään saada laitettua kaikki tähdet ikkunoihin ja muutenkin joulua kotiin.

  Siivooja olis kova sana…teinit hoitaa meillä viikkosiivouksen, mutta nyt on vähän rutiinista lipsuttu. Taitavat olla kiireisiä 😀

  Rauhallista viikonloppua <3

  • suvi m Reply

   Viikonloput tuntuvat nyt arjen kiiren keskellä jotenkin vielä erityisemmän mahtavilta kuin aiemmin. En osaa selittää sitä, mutta minua ei esim. yhtään haittaa tämä pimeys, vaan nautin tosi paljon tunnelmasta ja kynttilöistä sekä rauhallisista koti-illoista. <3

   Siivooja on kyllä aivan ihana apu. Tänään yllättäen traktorikuski kävi vielä auraamassa meidän pihan! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.