Lemminkäisen sponsoroimat Asuntomessuliput on nyt arvottu ja tällä kertaa onni suosi Riikka H:ta, joka lähetti tämän kommentin:

”Mukana arvonnassa :).
Omaa taloa rakentaessa kiinnostaa kovasti messutalojen sisustus- ja muut ratkaisut. Myös pihat kiinnostavat.
Kiitos mukavasta, tyylikkäästä blogistasi! Olisi ihana lukea myös vanhaa blogiasi, pidin myös sisustustyylistä, joka oli siellä!

 

-Riikka H.-

9. heinäkuuta 2011 21.36″

Oikein paljon onnea Riikka! Lähettäisitkö minulle sähköpostilla ([email protected]) yhteystietosi, niin laitan liput tulemaan.

Kiitos kaikille osallistumisesta! Eiköhän me taas jossain vaiheessa järjestetä jokin toinenkin kiva arvonta…

Kuvituksena Aitta-kohteen sisustuskuvia. Se on ehdoton suosikkini pelkästään kuvien perusteella arvioituna.

Author

5 Comments

  1. >Ihan asian vierestä, mutta huomasin että sinullakin on lukijat tyhjänä kuvista. Sama täällä, olen jo kolme päivää ihmetellyt miksi. Pitääkö toimia jotenkin, että saa ne takaisin ?Tiedätkö asiasta enemmän ?

  2. >Kommenttia vielä tuohon edelliseen postaukseen.Suvi, pidän blogistasi juuri tällaisena, kun se on. Kauniita ja inspiroivia kuvia on ilo katsella! Jatka samaan malliin. Meidänkin raksalla on siistiä, koska haluamme välttyä turhilta haavereilta ja on mukavaa, kun tavaroilla on paikkansa. Tällöin työkin on sujuvampaa.-Alina

  3. >Edellisen postauksen kuvia ihastelen ja haluaisin kuulla, mistä teidän olkkarin ja työhuoneen matot ovat peräisin ja ovatko koska hankittu? Meillä on molemmissa ko. huoneissa ne pahaenteiset väliaikaisratkaisut ja teidän matot näyttävät kivoilta ja samantyyppisiä olen katsellut, mikäli vain ovat sopivan kokoisia…

  4. >Riikka H: Joskus se arpa suosii. :)arleena: Joskus nuo bloggerin sovellukset eivät vaan toimi. Lisäsin Lukijat-paneelin toista kautta Google Friend Connectin kautta, jolloin myös bannerin kokoa pystyi itse säädellä. Nyt se on ollut näkyvissä muutaman päivän. Samalla muuten katoaa myös "Viimeisimmät kommentit" -sovellus tuosta. Kyseessä voi olla myös se, että selaimesi blokkaa sivun mainokset pois. Tai sittet evästeet pitää tyhjätä… Syitä on monia. :)Alina: Kiitos mukavasta kommentista! 🙂 Kyllä tämä blogi aikalailla tällaisena pysyy, sillä kirjoitan ja teen tätä kovin paljon sen enempää miettimättä. En osaisi blogatakaan muulla tavoin. :)hennis: Työhuoneen matton on Hemtexistä ja ostin sen joskus talvella. Se on aika pieni, mutta sinne just sopiva.Olohuoneen matto on ihan Ikean halpismatto (39,90), sillä emme halua nyt satsata mattoon, jota kissa mahdollisesti raapisi. Eikä olla vielä edes päätetty millainen matto olkkariin haluttaisiin. Ostettiin muuten lapsille samanlaiset, mutta pienemmät. Siinäpä kaikki meidän matot (ja ai niin, se Pappelina vielä kans).

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.