Ehkä muistattekin, kun kerroin sisustusuutisissa helmikuussa, että monien rakastama sisustusbrändi Anno tulee takaisin. Suomalainen perheyritys SGN Group osti Anno Collection -sisustusbrändin Anttila Oy:n konkurssipesältä ja Annon tarina sai jatkoa. Uusi Anno-mallisto on esillä parin viikon päästä Habitare-messuilla, mutta tuotteita on jo esitelty medialle. Kurkistetaanpas siis miltä uusi Anno näyttää.

ANNO-2017-Myrtillus_WEB_js2xa

Malliston pääosassa ovat upeat tekstiilit, jotka ammetavat inspiraatiota luonnosta. Tekstiilien materiaaleissa ja kuoseissa heijastuvat tämän ajan trendit: sävyt ovat murrettuja ruskeita, punaisia ja harmaita. Materiaaleista vahvasti edustettuna on trendikäs sametti. Matot ovat myös yksi brändin vahvuus ja marraskuusta lähtien saataville tulee jälleen huippusuosittu Pandora-matto.

ANNO-2017-matot_WEB_qB321

ANNO-samettityyny

anno_susannavento_myrtillus5

Kuva: Varpunen-blogi

Susanna Vento, meidän suomalaisten huippusisustusstailisti, on luonut Annolle oman pienmalliston nimeltään Myrtillus. Susannan suunnittelemaan kokoelmaan kuuluu pehmoinen ryijymatto, pussilakanasetti sekä tikattuja samettityynyjä. Myrtillus-

kokoelman tuotteet täydentävät Annon uutta mallistoa.

ANNO-hobbyhall

ANNO-maljakot

Tekstiilien lisäksi mallistoon kuuluu muita sisustustuotteita, kuten esim. maljakoita. Kuvassa näkyvät Arvo, Aatos ja Aarre -maljakot ovat käsinpuhallettuja.

Anno on nykyisin siis oma itsenäinen brändinsä. Uusi kokoelma on ostettavissa Annon verkkokaupasta osoitteesta www.annocollection.com 13.9. alkaen, mutta luvassa on muitakin jälleenmyyjiä, jotka julkistetaan myöhemmin.

Monen sisustusintoilijan tavoin minäkin olen todella innoissani Annon paluusta ja ne tuotteet, joita olen päässyt hypistelemään ovat todella ihastuttavia. Mutta siitä myöhemmin lisää…

Lue myös meillakotona.fi artikkeli:

Syksyllä nähdään uusi, itsenäinen Anno

Kuvat: Valmistajat, Susanna Vento / Varpunen


Habitare-arvonnan voittajat

Kiitos vielä myös kaikille Habitare-arvontaani osallistuneille! Onnetar (random.org) arpoi kaksi onnekasta, jotka pääsevät ihastelemaan uutta Anno-mallistoa ja muita uutuuksia Habitareen 13-17.9.2017. Voittajat ovat: Maria ja Maija. Lähetän teille liput sähköpostiin.


Author

7 Comments

 1. Jee! Tämä on kyllä odotettu uutinen. Toivottavasti hintataso pysyy myös entisenlaisena. Meiltä löytyy entuudestaan Annon Jalpaikka -matto, josta olen tykännyt kovasti.

  • suvi m Reply

   Todellakin! Uusi mallisto on aivan ihana! 🙂 Jostain luin, että hintataso pyrittäisiin pitämään samanlaisena kuin ennenkin. 🙂

 2. Tämä on tosiaan kiva uutinen ja minuakin kiinostaa, pysyykö hintataso entisellään.

  Mielestäni Annon vahvuus oli juuri oikeasssa hinnoittelussa, joka teki siitä houkuttelevan ja saatavilla olevan myös heille, joiden kukkaronnyörit eivät kalliimpiin design brändeihin jousta.

  • suvi m Reply

   Uskoisin hintatason pysyvän samanlaisena. Se on olennainen osa brändiä. Mukavan hintaisia ja ajankohtaisia sisustustuotteita.

 3. Ihanaa, että Anno tulee takaisin. Selkeää ja kohtuullisen edullista tuotemerkkiä onkin kaivattu Kodin1 myynnin päätyttyä. Toivottavasti tuotevalikoimaa on riittävästi, jotta se täyttää mahdollisimman monen sisustajan toiveet, niin merkki pääsee uuteen nousuun.

  • suvi m Reply

   Kyllä, olen samaa mieltä! Toivottavasti jälleenmyyjiä tulee myös lähelle – täällä meilläpäin kun ei Anttilan lähdön jälkeen ole ollut oikein mitään paikkaa mistä kivoja ja edullisia sisustustuotteita saisi.

 4. Pingback: Sisustusuutiset - elokuu - Valkoinen Harmaja

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.