Adobe Photoshop & Premiere Elements 9 -palkinnon arvonta on suoritettu ja tällä kertaan random.org arpoi voittajaksi numeron 11, joten palkinto menee Bisquitsille. Mukavaa, että arpaonni suosi tällä kertaa yhtä suosikkibloggaajaani, jonka blogia olen lukenut jo pitkään. Onnea kovasti!

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Oli todella mielenkiintoista lukea teidän toiveita mieluisista videopostauksista. Videopostauksia pidettiin mieleisinä, sillä ne tuovat uuden ulottuvuuden etenkin sisustusaiheisissa postauksissa. DIY-aiheisia videoita toivottiin paljon.

Toivoitte kovasti myös sitä, että spiikkaisin tai esiintyisin itse videolla kertoen kuvattavana olevasta kohteesta. Minun täytyy miettiä tuota videoesiintymistä vielä uudelleen. Olin nimittäin ajatellut, että en itse esiintyisi videoilla ollenkaan, en edes puhumalla. En mitenkään nauti esiintymisestä, mutta lupaan harkita sitä vielä uudestaan.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!
Author

3 Comments

  1. >Olisi ihanaa, jos voisit tehdä diy-postauksen teidän itsetehdystä liukuovesta kiinnityksineen etc. Meidän pitäisi itse tehdä liukuovi pieneen vaatehuoneeseen, joka on eteisen yhteydessä, joten ohjeet olisivat ihan kullanarvoiset!

  2. >Jei, kiitos vielä kerran! En tosiaan voita ikinä mitään ja tämä tuli todella tarpeeseen, pääsen oppimaan uusia juttuja bloginkin suhteen. 🙂

  3. >Mickey: Hmmm…en ole varma onnistuuko se jos minulla ei ole kuvia eri työvaiheista. Mutta jos teemme toisen liukuoven vielä makkarin ja sen vieressä olevan vaatehuoneen väliin, niin sitten voisin postaillakin siitä tarkemmin. Laitan toiveesi korvan taakse. :)Mutta aika helppo homma se oli: ostettiin vaan vaneria, maalattiin se, tehtiin pyöreä reikä, josta ovea työnnetään, ja sitten hankittiin rautakaupasta valmis kisko.Bisquits: Tosi kiva kuulla, että palkinto tuli tarpeeseen. 🙂 On aina mukavaa jos voi jollain tavalla kiittää lukijoitaan blogin seuraamisesta. Siksi minä näitä arvontoja järjestelen. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.