Kokkola on ollut kotikaupunkini lapsuudesta saakka. Välillä kävin opiskelemassa muualla, mutta oman perheen myötä halusimme palata takaisin kotiseudulle. Täällä on hyvä asua ja elää. Mutta kuten monessa muussakin kaupungissa, on Kokkolassakin kivijalkamyymälöillä haastavat ajat. Moni tilaa tuotteita netistä tai asioi kaupungin liepeillä sijaitsevissa kauppakeskuksissa. Olisi sääli jos keskusta hiljenisi vielä entisestään. Tuumasin, että ehkä voisin omalla tavallani tehdä jotain Kokkolan keskustan hyväksi…

Haluan kannustaa kokkolalaisia ja kauempaakin tänne tulevia vierailijoita piipahtamaan keskustassa ja viettämään aikaa viihtyisissä kivijalkamyymälöissämme. Blogini kautta voisin vinkata lukijoilleni, mitä kivaa Kokkolasta löytyy joulukotiin tai pukinkonttiin. Päätin, että teen blogiini joulustailauksen Kokkolan kivijalkamyymälöistä löytyvillä tuotteilla. Kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, vaan teen tämän intohimostani sisustustailausten luomiseen sekä tuodakseni näkyvyyttä keskustan liikkeille.

Tässä kampanjassa minua auttaa KOSEK ja heidän verkostojen avulla olen saanut mukaan keskustan ihania myymälöitä. Yrittäjät voivat hakea mukaan kampanjaan vielä 15.11. saakka. Mukaan mahtuu n. kymmenen Valkoisen Harmajan tyyliin sopivaa yritystä.

Innoissani jo odotan, että pääsen toteuttamaan tunnelmallista joulustailausta kotiimme! Lopputuloksen näette blogissa marras-joulukuun vaihteessa.

Author

6 Comments

 1. Niin ihana idea! Kokkolan keskusta on kaunis ja elää aina mun sydämessä ♥️ Mielelläni kuljeskelen Kokkolan katuja ja pistäydyn ihaniin kivijalkakauppoihin kun siellä käyn. Jään malttamattomana odottamaan postausta! ????

  • Suvi M Reply

   Ihana kuulla! <3 Kokkolasta löytyy paljon ihanaa idylliä ja kivoja liikkeitä. Hiljattain täältä loppui kaupungin ainoa kangaskauppa - täytyy tehdä jotain ettei muille erikoisliikkeille käy samoin.

 2. Hei, ihan huippu idea! Odotan innolla lopputulosta. Oon tosi kiitollinen heille, jotka jaksavat yrittää Kokkolassa! Viime aikoina on ollut vähän uutisointia esim. keskustan mahdottomista vuokrista, ja se on ollut tosi huolestuttavaa. Uskon, että sun postaus tulee saamaan väkeä liikkeelle kivijalkamyymälöihin!

  • Suvi M Reply

   Kiva kuulla! 🙂 Minuakin huolestuttaa se jos ”vuokrapolitiikassa” ei huomioida sitä kuinka tärkeää on, että saataisiin keskustaan yrittäjiä. Mielummin vaikka lyhyilläkin vuokrasuhteilla ja edullisempaan vuokrahintaan kuin että liiketilat ammottavat tyhjyyttään. Pitäisi kannustaa yrittämään. Mutta jos se on liian riskialtista taloudellisesti tai pitkien vuokrasopimusten takia, niin ei kukaan uskalla.

 3. Mahtava idea, en malta odottaa lopputulosta! Kokkolassa on niin paljon kauniita liiketiloja, minne saisi ihania pieniä myymälöitä ❤️ Toivottavasti mahdollisimman moni ostaa tänä jouluna lahjat kivijalkamyymälöistä nettikaupan sijaan!

  • Suvi M Reply

   Niinpä, kyllä tänne sopisi vielä ihania myymälöitä lisää. <3 Toivottavasti ihmiset ymmärtäisivät kivijalkamyymälöiden tarpeen ennen kuin on liian myöhäistä.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.