Etuterassimme on jo hyvässä vaiheessa. Se onkin heti tullut ahkeraan käyttöön ja olemme oleskelleet siellä melkein koko viikonlopun. Terassimateriaaliksi valitsimme lehtikuusen, joka ei juuri käsittelyä kaipaa ja se harmaantuu kauniisti ajan kuluessa. Vaan eipä se näytä pahalta tässä alkuvaiheen värityksessäkään. Tässäpä muutama kuva:

 

 

 

 

Arvaattekos miksi olemme säästäneet noita kuvassa näkyviä puupalikoita?

No tämän takia tietenkin:

Poika leikkii ahkerasti Angry Birds -peliä terassilla naapurin poikien kanssa ja yksinkin. Kun tulimme tänään kotiin, hän kysyi ensimmäisenä, että saako mennä terasille leikkimään; ennen se kysymys on ollut, että saako katsoa lastenohjelmia netistä. Positiivinen muutos siis.

Vielä on paljon terassilautaa jäljellä, sillä takapihalle tulee isompi terassi, joka johtaa saunarakennukseen ja tietysti myös khh:n oven eteen rakennetaan vielä rappuset. Hommaa riittää.

Tänään kaivinkone on nostellut kiviä pois tontiltamme ja tasoittanut pihaa. Pihalla näyttää heti aivan erilaiselta. Postailen siitä vielä myöhemmin tällä viikolla.

Mukavaa viikon alkua!

P.S. Olen luvannut laittaa kuvia Ketosen ulkovalaisimistamme hämärällä, kun niissä on valot päällä.  Vielä se ei kuitenkaan onnistu, sillä sähkömies ei ole vielä(kään) ehtinyt tulla kytkemään niitä. Mutta postailen siitä sitten heti, kun mahdollista…

Author

9 Comments

 1. >Katselin noita Ketosia eilen rautakaupoilla "sillä silmällä". Olin jotenkin yllättynyt Lumon isosta koosta, sillä jotenkin olin nettikuvien perusteella ajatellut sen hiukan pienemmäksi valaisimeksi. Teidän talon seinässä nuo näyttävät kuitenkin sangen sopusuhtaisilta.Hieno terassi! Matskuvalinta on varmasti ihan nappi!

 2. >Upealta näyttää! Ja voi että mua nauratti tuo pelikuva. Ihan kuin aito asia 🙂

 3. >kauniilta näyttää! oon niin ihastunu noihin Hemtexin lyhtyihin mitä sullakin on :).ihana lapsonen!ja voih, nuo sähkärit tiedetään… meki ootellaan yhtä (parit ulkovalaisimet kytkemättä) :/

 4. >Hih, ihanat leikit! :))Ja aivan supercool terassi! Toi mustan, valkoisen ja puun väriyhdistelmä näyttää tosi kauniilta! + lyhdyt. Mun täytyy varmaan hankkia samanlaiset syksyisiin iltoihin.

 5. piikkipaatsama Reply

  >hillitön toi Angry Birds -peli :)Keksikö poika toteuttaa pelin luonnossa aivan itse?

 6. >Anne: Minustakin nuo valaisimet näyttivät suuremmilta kuin olin kuvitellut. Mutta ei ne sitten enää seinässä näytä niin isoilta. :)Lilou: Kiitos! 🙂 On se mukavaa, että lapsille kelpaa muutkin kuin tietokonepelit. Ja tämä jopa voittaa ne jos pojan pitää valita. :)S: Nuo Hemtexin lyhdyt on kyllä kivoja, mutta ainakin meillä ihan kieroja. Yritän käännellä niitä aina niin ettei sitä huomaisi. Kun laitoin ne tuohon terassille, niin mies tokaisi, että "Tuliko lattiasta noin vino". ;DCOCO: Minäkin tykkään nyt kovasti tuosta väriyhdistelmästä. Jänskättää vähän, että miltä terassit tulevat näyttämään, kun puu harmaantuu…piikkipaatsama: Isi keksi tuon ritsa-osan, mutta palikkarakennelmat poika keksi itse. Hän on jo pidemmän aikaa leikkinyt sisällä Brio-palikoilla Angry Birdsiä ja kun hengailtiin ulkona, hän alkoi ihan luonnollisesti rakentamaan noista ylijäämä laudoista ratoja. Ja niistä tulee kyllä huimia rakennelmia. :)Tuire: Kiitos. Tuo koristeportti oli yksi syy miksi ihastuimme Harmaja-mallistoon. 🙂

 7. Ainutlaatuinen Reply

  >Todella ihana toi katos.tykkään paljon! Ritilä katto ja pylväät..loistavaa!

 8. >Ainutlaatuinen: Kiitos. 🙂 Ritilää on tullut vielä lisää tuonne terassin puolelle. Täytyy laittaa kuvia jossain vaiheessa…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.