Pitkän hämärän kauden jälkeen kirkkaat kevätauringon säteet antavat uskomattoman paljon energiaa ja kaikenlainen keväthääräily alkaa innostaa. Vaikka luonto ei vielä olekaan herännyt ja puutarha on aikalailla horroksessa näillä leveysasteilla, voi keväistä ilmettä luoda aurinkoiselle terassille ja kotiin helposti herkullisen värikkäin tekstiilein.

Olinkin ihan fiiliksissä, kun pääsin stailaamaan kotiamme Finlaysonin uutuustekstiileillä! Blogiyhteistyön myötä sain somistaa kotimme Finlaysonin Veranta ja Kodinonni -tekstiileillä sekä uudella, hehkuvan punaisen sävyisellä Coronna-malliston klassikkokuosilla. Kuvia on jälleen paljon, mutta olen koostanut postauksen ikäänkuin moneksi pienemmäksi postaukseksi. Ja lopussa on tietysti luvassa arvonta.

Tämän vuoden ensimmäiset terassikahvit

Aloitetaan terassilta. Kuten olen kertonut, makuuhuoneemme eteen aukeava suojainen terassi on jo varhain keväällä todella lämmin, eikä sinne tuulenvire juurikaan osu. Niinpä se on mitä oivallisin paikka aloittaa terassikausi. Keväinen ilme korostuu Finlaysonin uutuustekstiileillä.

finlayson_terassikaffit

finlayson_terassilla

finlayson_veranta_kodinonni

finlayson_terassilla2
finlayson_terassi_pehmis

Anopilta saimme vähän jämäkakkua, jota oli jäänyt Mankun veljen kolmikymppisiltä ja sitä sitten nautittiin terassilla värikkäässä kukkaloistossa. Puisella penkillä on paljon mukavampi olla, kun tekstiilit pehmentävät ja auttavat löytämään paremman löhöilyasennon. Asettelin Kodinonni-sarjan tabletit havainnollistamaan kuinka kivalta istuintyynyt tuosta kuosista näyttäisivät penkin päällä. Ehkäpä voisi ommella kaksi tablettia yhteen ja näin saisi istuintyynyn…? Noh, ehkä kannattaisi mielummin ostaa Kodinonni-kangasta metritavarana, sillä niinkin sitä on saatavilla. Veranta-sarjan koristetyynyt toimivat selkänojina ja pikkupöytää koristaa Coronna-sarjan tabletti uutuusvärissä.

Näin alkukeväästä sää vaihtelee nopeastikin ja yhtäkkiä satoikin räntää. Mutta kevätkarkelot voi toteuttaa myös sisätiloissa, joten siirrytään sinne ja leivotaan vähän mustikkapiirakkaa…

Kodin keväiset kakkukestit

Anu Kanervon suunnittelemasta Veranta-sarjan värikkäästä kuosista tuli minulle mieleen keväiset kakkukestit. Alkoi tehdä mieli mustikkapiirakkaa, joten sitä sitten leipomaan. Pojallamme oli kuumetta, joten mustikkapiirakka piristäisi pientä potilastakin. Meillä leipomishommat sujuvat paremmin isännältä; minulle sattuu keittiössä usein kaikenlaisia kommelluksia. Nyt sai siis isä ja tytär ryhtyä yhdessä leipomaan ja testaamaan Finlaysonin keittiötekstiileitä käytännössä. Keittiö somistui Finlaysonin punaisella Coronna-sarjalla, Kodinonni-sarjalla sekä Veranta, Kodinonni ja Pipsa -keittiöpyyhkeillä.

finlayson_leipomaan2Pikkuneiti tykkää kovasti värikkäistä kukkakuoseista, joten taittelin hänelle essuksi Veranta-sarjan keittiöpyyhkeen.
”Nyt näyttää kauniilta!”

finlayson_leipomassa3

finlayson_leivotaan

finlayson_uuniin

finlayson_keittiossa

finlayson_keittiossa2

finlayson_coronna_patalaput

finlayson_keittiopyyhkeet

Sillä välin kun kakku paistui uunissa, minä katoin pöydän. Liinaksi levitin Veranta-sarjan näyttävän pöytäliinan. Muuten jätin kattauksen melko yksinkertaiseksi, sillä pöytäliinan kuvio on itsessään jo niin näyttävä.

finlayson_katetaan_poytaMuuton hempeän lila kannu sopii kauniisti yhteen Veranta-sarjan kanssa. Coronna-essu on ihana!

finlayson_veranta_rt_k

finlayson_veranta_kattaus

finlayson_veranta

Eli näyttävällä pöytäliinalla saa hyvin ”huijattua” tällaisen rennon kattauksenkin juhlavammaksi. Pidän muutenkin enemmän tämän tyyppisistä kattauksista, joissa vieraat voivat itse valita kuppinsa ja paikkansa. Lasten paikkoja ei ole päätetty etukäteen laittamalla lapsille lasit ja aikuisille kahvikupit.

finlayson_kakku_uunistaOlisiko nyt aika ottaa kakku uunista…

finlayson_kakkua

finlayson_veranta_coronna

finlayson_veranta_ruokailutilassa

finlayson_mustikkapiirakka

finlayson_veranta_poytaliina

Veranta-kuosi hyppäsi myös sohvalle ja nojatuoliin koristetyynyn muodossa. Hyvältä näyttää sielläkin:

finlayson_veranta_oh_rt_2

finlayson_oh_rt_mh

Uutta ilmettä tablettien avulla

En malttanut olla vielä testaamatta miten kattauksen (ja koko ruokailutilan/saarekkeen) ilme muuttuu ihan vain keittiötabletteja vaihtamalla. Tein kaksi erilaista versiota: Coronna-sarjan ja Kodinonni-sarjan tableteilla.

Keväinen Kodinonni:

finlayson_kodinonni2

finlayson_kodinonni

finlayson_aamupala_saareke

Pirteä ja ajaton Coronna:

finlayson_coronna_ylh

finlayson_coronna_kattaus

finlayson_coronna_ylh2

finlayson_coronna_pun

finlayson_coronna_flos

FINLAYSON-ARVONTA

Ja vihdoin: saan myös ilahduttaa teitä arvonnalla. Palkinnoksi arvotaan upea Finlayson-keittiötekstiilisetti, johon kuuluvat seuraavat tuotteet:

finlayson_palkintoNäin osallistut arvontaan:
Vastaa kommenttiboxissa seuraavaan kysymykseen:

Miten päivität kotisi kevääseen?

Arvontaan on mahdollista osallistua 30.4.2014 klo 23.59 saakka.

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitamme sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

ARPAONNEA!

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJA JULKISTETAAN PIAN.

Uutuuskuoseja on saatavilla vaihtelevasti pussilakanoina, satiinipussilakanoina, keittiö- ja kattaustekstiileinä sekä metrikankaana. Finlaysonin malliston tuotteet ovat saatavilla Finlaysonin verkkokaupasta, Finlayson-myymälöistä sekä vaihtelevasti Finlaysonin jälleenmyyjiltä kautta maan.

Vuonna 1820 perustettu Finlayson suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia sisustustekstiilejä sekä nukkumiseen liittyviä tuotteita Finlayson- ja Familon-brändin alla. Finlaysonilla on yhteensä 22 omaa myymälää, tehtaanmyymälää ja shop-in-shopia Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa. 

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

finlayson_logo

Translation: My styling with textiles sponsored by Finlayson (co-operation).

Author

237 Comments

 1. Pirteämmät jutut alkavat aina keväällä näyttää hyvältä, ja esimerkiksi erilaisilla koristetyynyillä ja pöytäliinoilla saa helposti ja halvalla keväisempää ilmettä esille.

 2. Vaihdan verhot, tyynynpäälliset, torkkupeitot, pöytäliinat ja käsipyyhkeet. Keväällä kaipaan vihreää, keltaista, turkoosia ja pinkkiä. Ikkunoiden pesu on myös tärkeää. Mukana!

 3. Aika perinteisesti tekstiilien avulla pääasiassa. Verhot, tyynyt/tyynynpäälliset, tabletit. Jonkin verran pidän kynttilöitä esillä kesälläkin ja ne ovat sitten iloisemman värisiä. 🙂 Myös servetit vaihtuvat.

 4. Meillä koti päivittyy kevääseen aina yksinkertaistamalla kodin ilmettä; ylimääräiset kipot ja kynttilähommelit laitetaan kaappeihin odottamaan ensi syksyä ja tekstiilit vaihtuvat raikkaamman värisiin 🙂 Viimeinen silaus keväälle/kesälle tulee kun säät sallivat ikkunoiden pesun! <3

 5. Ihana Finlayson! Vaihdan verhot ja tyynynpäälliset yleensä keväisempiin kuoseihin ja teen suursiivouksen.

 6. Kotimme päivittyy kevääseen raikkaiden värien avulla. Talvella tekstiilit olivat harmaansävyisiä, mutta nyt mennään korallin, keltaisen ja pastellisävyjen parissa. Jokaisessa huoneessa on omat värisävynsä piristyksenä. Myös tavaroiden ja asetelmien selkeyttäminen kuuluu kevääseen. Ihmiset alkavat uuden vuoden jälkeen keventämään, jota kotikin kaipaa!

 7. Muuten vaalea sisustus saa värejä kankailla ja kukilla. Ja muutenkin sisustusinto iskee keväisin ja onneksi myös siivousinto!

 8. Kyllähän siivous on se tärkein, ja lisäksi vaihdan verhoja ja koristetyynyjä.

 9. Vaihdan keittiöpyyhkeet, tabletit, pöytäliinat ja serverit värikkäisiin ja keväisiin tuotteisiin. Ja toki muutenkin puunaan kodin siivoten perusteellisemmin ja ikkunat pesten. Ihania tuotteita taas Finlaysonilla, wau..!

 10. Kynttilöiden tilalle leikkokukkia, viherkasveja ja yrttejä, tummien tekstiilien tilalle pastellivärejä, paksumpien mattojen tilalle keveämpiä.. Kippoja ja kuppeja vähemmäksi ja tietysti ikkunoiden pesu ja terassin siivous 🙂

 11. Karsimalla sisustuksesta pois kaikki talviset kynttiläjutut, siivoamalla perusteellisesti, ikkunanpesua unohtamatta, tuomalla sisustukseen pirteitä tekstiilejä ja muutamalla keväisellä viherkasvilla tai kukalla. Nyt kotoa löytyy mm. helmililja joka on minusta niin kaunis.

  Ps. Kivasti toteutettu yhteistyö-postaus 🙂

 12. Tämän hetkinen kotimme on väliaikainen vuokrakoti, eikä kalustukseen ole vielä ollut mahdollista/kannattavaa satsata. Koristetyynyillä saa kuitenkin helposti vaihdettua ilmettä, tänä keväänä olen tykännyt erityisesti korallinpunaisesta! Lisäksi kynttilänjalat ja tuikkukipot joutavat kaappiin odottamaan iltojen pimenemistä.

 13. Kotimme päivittyy kevääseen/kesään tänä vuonna uusilla, pirteillä verhoilla ja sohvatyynyillä 😉
  Mattoja vaihdetaan keväisempiin kuoseihin – näin kodin ilmeestä tulee raikas ja kevyt 😉
  Patiolle hankitaan keväisen/kesäisen ihania sisustustyynyjä sekä pirteä matto ulkokalusteiden alle
  Lisäksi seä sisälle että ulos patioille sipulikukkia, tete-narsisseja sekä hiirenorvallisia koivunoksia.
  Kevät, Ihanaa!! 😉

 14. Keittiön verhot vaihtuivat pirteämmän värisiksi, samoin sohvan koristetyynyt. Kukast saivat multaa ja osa pääsi uusiin ruukkuihin.

 15. Hyötypuutarhan alku ikkunassa tuo kevään tunnelmaa ja uudet verhot saisivat kans kotiutua meille. Muutamme vappuna, joten taitaa jäädä kevätsisustus uuteen asuntoon.

 16. Tänä keväänä vaihtamalla kotia! Olenkin tehnyt uuteen kotiin paljon suunnitelmia. Tuo pöytäliina kävisi ihan täydellisesti uuden pöydän kanssa (Hayn valkoinen pöytä) ja sopisi kevään rennompiin juhliin tuomaan väriä ja energiaa. Kun pohja on neutraali, niin pienillä asioilla voi vähän välillä hassutella, ei kaikkea tarvitse ottaa niin vakavasti:)

 17. Kukat…esim. tulppaanit, narsissiruukku kuuluvat kevään sisustukseen, vähitellen myös ulkokukkia…
  Tekstiilit on toinen, joskus myös astiat.

 18. Hei olisin kysynyt mikä ja mistä tuo teidän terassilla oleva hyllykkö on? Onko se harmaata metallia? Kiitos! 🙂

  • Se on Ikeasta ja juu, on tummanharmaata metallia. En vain tiedä onko Ikeassa enää noita hyllyjä… :/

 19. koti päivittyy kevääseen siivouksella ja ikkunoiden pesulla 🙂 samalla lähtee kynttilät pois muutama pirteä tyyny ilmestyy olohuoneeseen. kattauksessa kevät näkyy pirteän värisinä lautasliinoina ja myös iittalan teema sarjan keltaiset astiat otetaan kaapin perältä käyttöön 🙂

 20. Keväällä tekee mieli vaihtaa matot ja pöytäliinat valkoisiksi, talven tummien sävyjen tieltä. Myös hempeän vaaleat mariskoolit otan esille. Kevät tulee kun kämppää saa ”tuuletettua” raikkaammaksi 🙂

 21. Vaihtamalla tekstiilit keväisiin ja hempeisiin väreihin! Tietenkin 😀

 22. Kevät tulee kotiin tulppaaneilla ja ikkunoiden pesulla. Sohvatyynyt on myös vaihdettu! 🙂

 23. Kevät tulee vaihtamalla kevyemmät matot, pestään ikkunat, tuodaan raikkaita värejä sisustukseen! Ja tulppaanit!! Puhdas koti ja tulppaanikimppu, auringonpaiste ja that´s it!

 24. Ikkunat puhtaaksi, kevyemmät verhot, tyynynpäälliset ja muut tekstiilit huoneissa, keittiössä ja kylpyhuoneessa vaihtoon.Sekä kukkia maljakkoon ja hymy huulille, siitä on kevät tehty!

 25. Vaihdan tyynynpääliset ja pöytäliinat keväisempiin sävyihin.
  Alkukeväästä suosin vaaleanvihreää ja kesän kynnyksellä vaihdan pinkkiin.

 26. Kukkia tulee ostettua useammin ja keittiöpyyhkeet ja olohuoneen sohvatyynyjen värit piristyvät kesää kohti!

 27. Oma koti saa vuoden valoisampana puoliskona kuin huomaamatta pirteitä värejä, lähinnä tekstiilien ja käyttötavaroiden muodossa.

 28. Kevättä tuon kotiin, vaihtamalla koristetyynyt ja värillisillä pyyhkeillä sekä kukilla 🙂

 29. Koti kaipaa keväällä kunnon suursiivouksen, koska armottoman kirkas auringonvalo paljastaa kaiken pölyisen ja nuhjuisen. Pesin sohvan irtopäälliset, vaihdoin osan koristetyyneistä keväisiksi ja leikkokukatkin saavat olla kevään kunniaksi muutakin kuin valkoisia.

 30. Lähinnä värikkäillä koristetyynyillä sohvalla ja sängyllä, ja tuoreilla kukkakimpuilla. Pääsiäisen lähestyessä keltaista koristetta ja rairuohoa.

 31. Kotimme päivittyy kirsikkapuun oksalla ja päivittyvillä kukka-asetelmilla. Lisäksi kynttilät laitetaan kaappiin odottamaan syksyä ja jäljelle jääneen tilan valtaavat ruukkuistutukset !

 32. Laitan villaiset torkkupeitot odottamaan talvea kaappiin ja vaihdan kevyemmät verhot olohuoneseen. Se jo tuo kevään tuntua!

 33. Päivitys alkaa ikkunan pesulla ja verhojen vaihdolla. Sohvatyynyt vaihtavat väriä, samoin pöytäliinat. Koriste-esineet myös päivitetään kesää varten 🙂

 34. Meillä kodin kevätilme luodaan näin: ikkunat puhtaiksi ja sälekaihtimet ylös eli kevätauringonpaistetta sisään. Maljakkoon sievästi nupulla olevia oksia, joista hiljalleen lehti alkaa vihertämään.

 35. Juuri näin, pienillä sisustustekstiileillä. Raikkaita värejä pannulappuihin ja -aluksiin, uusi pöytäliina, uudet verhot ehkä. Pienillä asioilla saa jo paljon aikaan:)

 36. Koti päivittyy kevääseen leikkokukilla, uusilla viherkasveilla, keväisemmillä tyynyillä ja torkkpeitoilla… sekä lopuksi ikkunanpesulla. 🙂

 37. Riisun tummat tyynynpäälliset ja vaihdan raikkaampiin. Vähennän tavaraa sieltä sun täältä ja kuvittelen peseväni ikkunat. 😉

 38. Siirrän pehmeät ja pörssistä tekstiilit kaappiin. Riisin muutenkin varustelutasoa ja hankin leikkokukilla ja luonnon oksilla kevät fiilistä.

 39. Kynttilät vaihtuu kukkiin ja tekstiilit vaihtuu. Tänä keväänä viehättää mustavalkoisuus ja välillä taas värit.

 40. Kevään meidän kotiin tuo raikkaan väriset sisustustekstiilit ja tulppaanit! 🙂

 41. Kevään ensimmäiset merkit näkyvät leikkokukissa joilla sisustan kotia viikottain. Ne tuovat ihanaa raikkautta kotiin. Tyynynpäälliset ja pöytäliinat vaihdan raikkaamman sävyisiin. Kevät on ihanaa aikaa <3 pääsiäisenä saatan ujuttaa sisustukseen hieman keltaista, josta en normaalisti edes pidä kovinkaan paljon. 🙂

 42. Ikkuiden ja terassin pesu ihan ensimmäisenä ja tietty kukkia sisälle ja ulos. Verhoja ei ole paljon muutenkaan joten mitään kesäverhoja ei ole tarve vaihtaa.

 43. Koti päivittyy kevääseen sohvan tyynynpäällisten ja torkkupeittojen vaihtamisella keväisempiin väreihin. Ja tietysti ikkunoiden pesua ja terassin pesua on luvassa kuten myös orvokkien ja narsissien laittoa ruukkuihin.

 44. Keväisin tekee mieli koristaa kotia värikkääksi, juuri vaihdoin ikkunaan pastelliset verhot. Lisäksi kukkien määrä lisääntyy! Yksi varma kevään merkki on myös parvekkeen laittaminen kesäkuntoon, tänä keväänä se onnistui jo hyvinkin aikaisin, mutta kahveja ei vielä ole uskallettu parvekkeella juoda. Ehkä ensi viikonloppuna avaamme myös parvekekauden…!

 45. Kevääseen kuuluu ikkunoiden pesu, kukat ja raikkaat tyynynpäälliset.

 46. Tuo Veranta on niin ihana! Kyllä se koti päivitetään kunnon siivouksella ja ikkunanpesulla ja vaihtamalla raikkaat värikkäät tekstiilit! Myös paljon kukkia kotiin! 🙂

 47. Ikkunanpesut, ehkä uudet verhot, mutta ennen kaikkea uusia tekstiilejä tunkkaisen talven jälkeen..
  Tulppanikauden jälkeen nyt pääsiäistä kohden narsisseja, sitten muita leikkokukkia. Ulos kukkia ruukuihin, tetenarsisseja aluksi, sitten orvokit..

 48. Värit vaihtuu sisustuksessa raikkaimpiin mm. verhojen ja tyynyjen avulla.

 49. Meillä kevät alkoi ikkunoiden pesulla, ja narsissit istutettiin piharuukkuun. Talviset tyynynpäälliset vaihtuu vaaleampiin sävyihin.

 50. Kevät keittiöön:) Puhtaat matot lattialle, pöydälle liina ja kukkia. Turhan romun pitäminen poissa tasoilta.

 51. Koti päivittyy pienillä yksityiskohdilla: parvekekasveilla ja muutamilla uusilla sisäkasveilla, koriste-esineiden vaihdolla, ehkä muutamalla tyynynpäällisellä ja vaaleilla irtotuolinpäällisillä. Yksinkertaista, mutta tehokasta!

 52. Hei! Kyllä pääsiäiskoristeet ja rairuoho tuovat mukavasti kevään tuntua. Vaihdan myös vanhanaikaisesti verhoja kesäisemmäksi. T. Nina

 53. Kynttilät kaappiin, raikkaita kukkia ja vaaleat tekstiilit esille. Ja ehdottomasti puhtaat ikkunat. Ja voi että, miten tuo pöytäliina sopisi tytön rippijuhlapöytään.

 54. Kotimme päivittyy kevääseen raikkailla sohvatyynyillä ja leikkokukilla 🙂 -Essi

 55. Pastellisävyiset tekstiilit sekä yrtit, leikkokukat ja muut kasvit luovat ihanaa kevät fiilistä. 🙂

 56. Kyllä tekstiilien vaihto tuo kevään, verhot, liinat,matot ja vuodevaatteet… värikkyys ja kuosit ovat mahtavat!

 57. Vaihdan keväisemmän väriset tekstiilit. Lisäksi ohraruoho kauniissa purkissa ja koivunoksat maljakossa tekevät kevään.

 58. Leikkokukat ja orkideat kuuluvat jokaiseen vuodenaikaan. Keväällä leikkokukkina erityisesti tulppaanit. Suosin valkoisia kukkia. Lisäksi ulkoruukkuihin vaihdan kuihtuneiden kanervien tilalle perunanarsisseja ja helmililjoja. Koristetyynyihin vaihdan uudet, keväisemmät kuosit. Keittiöpyyhkeet ja käsipyyhkeet myös vaihtuvat kevään väreihin (mm. keväänvihreä, pastellivärit). Pienet muutokset tyynyissä ja pyyhkeissä tuovat väriä muutoin pelkistettyyn harmaa-valkoiseen värimaailmaan.

 59. Tekstiilien vaihto kevyempään, leikkokukat, ikkunoitten pesu ja puhtaista ikkunoista tulviva auringonvalo tuovat kevään!

 60. Pesen ikkunat ja siivoan perusteellisesti. Aurinko hoitaa loput! Ja viikonlopuksi leikkokukkia..

 61. Ikkunoiden pesu, tyynynpäällisten ja torkkupeittojen vaihto ja tietysti raikasta vihreää
  pieninä erinä.

 62. laitan valkoisen ja harmaan kaveriksi vähän pastelli värejä=)! ja ikkunat tietty pesen!!!

 63. minä aloitan kevään parvekkeelta. sen jynssäys ja kuuraus, tuolit ja pöydät paikoilleen, liina pöytään ja ensimmäiset kahvit ulkona, vaikka vähän palelisikin! kaappien siivous ja muutenkin isompi siivous, olohuoneeseen pari raikasta keätyynyä, siinäpä se kai on sitten. kevät!

 64. Ikkunoiden pesua ja siementen istutusta. Lisäksi raikkaita värejä esille tekstiilein.

 65. Tekstiilit vaihtuvat vaaleampiin ja kevyempiin. Pois paksut torkkupeitot ja lyhdyt, tilalle leikkokukkia ja korkeintaan keltaisia kynttilöitä. Ja puhtaat ikkunat, joista pääsee aurinko sisään.

 66. Ihanat keväiset sävyt noissa kankaissa. Kevät tuo heleät värit ja ikkunoiden pesun.

 67. Vaihtamalla tekstiilejä vaaleammiksi ja keväisemmiksi ja ostamalla upeita leikkokukkia kotiin.
  🙂

 68. Keveyttä sisustukseen ja vaatekaapit katsotaan läpi ja turhat kiertoon.

 69. Ihania kuoseja ja kaunis koti teillä! 🙂 Tekstiilit vaihtoon ja pientä kevätsiivoustakin olisi tarkoitus tehdä.

 70. Päivitän vaihtamalla keväisiä tekstiilejä kotiin ja tietysti pesemällä ikkunat. Tuo pöytäliina on aivan ihana. Tykkään siitä kovasti!

 71. Puhtaat ikkunat ja kesäverhot saavat kodin tuntumaan heti paljon pirteämmältä. Ja ensimmäiset leskenlehdet maljakossa on varma kevään merkki 🙂

 72. Kyllähän se vuodenaikojen vaihtelu tulee juuri pienten tekstiileiden tai muiden kuosien vaihtamisesta! Sohvatyynyt, torkkupeitot, servetit jne…Keväällä saa olla hempeämpää ja värikkäämpää. Myös keväisillä kukilla saa kivasti kevään sisälle.:)

 73. phocahispida Reply

  Pääsiäiskoristeluilla! Ortodoksinen toinen puoli sukua on tehnyt tehtävänsä. 😉

 74. Mahdollisimman paljon valoa, kukkia ja kevyitä värejä..niistä on kevätkoti tehty!

 75. Raikkaita värejä sisustukseen, liiat kynttilät pois, ja jos haluaa pitää kynttilöitä esillä nekin voi vaihtaa raikkaisiin väreihin sekä tietenkin sohvatyynyt vaihtoon!

 76. Ikkunanpesulla, vaihtamalla tekstiilit vaaleisiin keväisiin väreihin, karsimalla ylimääräistä tavaraa… Näin meillä keväisin 😉

 77. Kiva palkinto!
  Koti päivittyy kevääseen raikkaammin tekstiilein, kevät/kesävuodevaatteiden vaihdossa ja kunnon kevätsiivouksessa.. ikkunat kun paljastavat likalänttinsä, ja pölyt etsiintyvät esiin auringon paistaessa sisälle.

 78. Ikkunan pesulla ja turhan roippeen karsimisella.Sitten vaan tulppaanit vaasin ja ilme on keväisen raikas.

 79. Parvekkeen/terassin kuntoon laitto tuo kesäfiilistä! Parvekekalusteet pihalle, tekstiileissä raikkaita värejä ja kukkia (narsisseja, orvokkeja yms)
  Ikkunat pesin myös ja sälekaihtimet vedin ylös jotta näkee ulos ja piristävän parvekkeen. Ei haittaa vaikka ulkona vielä hieman vilposaa ja kylmä tuuli käy, on se pakko mennä fiilistelemään kun aurinko paistaa! Koirakin viihtyy parvekkeella ja heti ensimmäisenä aamulla raapasee tassulla merkin oveen että tahtoo ulos! 🙂

 80. Muutimme uuteen asuntoon kuukausi sitten ja sormet jo syyhyävät päästä sisustamaan asuntoa uusiksi. Opiskelijabudjetilla se tapahtuu tosin hyvin hitaasti. Meillä päivitetään asunto kevätilmeeseen uusilla tekstiileillä, sillä esim. huonekalut ja asunnon omat värit ovat varsin neutraaleja. Olen ensimmäistä kertaa elämässäni ihastunut keltaiseen väriin, ja suunnitelmissa on hankkia esim. verhot joissa on ripaus keltaista. Muutkin kirkkaat värit ja pastellit ovat harkinnassa tyynyjen ja mattojen muodossa. Tämä on aika mullistava muutos tällaiselle entiselle mustan/viinipunaisen värimaailman suosijalle 😀 Niin ja meinasi vielä unohtua: tulppaanit maljakossa tuovat kevään kotiin!

 81. Aivan ihana tuo pöytäliina! Koristetyynyjä vaihtamalla saa paljon aikaan ja tietysti parvekkeelle kukkia!! Ja ikkunoiden pesu : (

 82. Tyynynpäälliset on vaihtunut värikkäämpiin ja kukkia on jatkuvasti maljakossa! Ikkunat pitäisi pestä myös…

 83. Kevät näkyy siinä, että liiat tyynyt ja torkkupeitot lähtevät ja jäljelle jääneetkin päivitetään heleämpiin sävyihin, lisäksi kukkia täytyy olla ja kaikella tavoin kevennetään kodin ilmettä 🙂

 84. Ikkunoiden pesu on ehdottomalla etusijalla. Siihen lisätään värienergiaa mm kangastauluilla ja kasveilla

 85. Parvekkeen ja ikkunoiden pesu tuo ehdottomasti kevätfiilistä. Lisäksi keväiset tyynyt sohville ja makkareihin.

 86. Kaikki lähtee puhtaista ikkunoista, ne kun on pesty niin kevät on heti lähempänä. Sen jälkeen hieman värikkäitä kukkasia ja värejä sisustukseen. Kevät on valon juhla 🙂

 87. Kevennetään sisustusta, eli esim neuletyynyt menee kaappiin,lampaantalja varastoon jne.. lisäksi ikkunanpesu, keltaisia tai pinkkejä kukkia, ja vähä muutenkin piristystä hallitusti:)!

 88. Normaalisti yrteillä ja suursiivouksella. Tänä keväänä vaihtoon lähtee koko asunto ja olenkin jo mielessäni sisustanut kokonaan uuden kodin. Sen lisäksi että olen hankkinut paljon uutta, hankkiudun vanhasta eroon eri väylien kautta. Tänä keväänä haetaan siis puhtautta, raikkautta ja värejä. Enkä aio jemmata yhtäkään asiaa, jota Ehkä saatan tarvita joskus.

 89. Vaihdoin uudet, vaaleammat verhot ikkunoihin (niinkuin äitikin teki aina keväisin silloin kun olin pieni) ja ostin ison kimpun tulppaaneja keittiöön 🙂 Vielä aion laittaa parvekkeen kuntoon ja sitten kevät saa tulla lopullisesti 🙂

 90. Vaihdan tyynynpäälliset, torkkupeitot, tabletit ym. Maljakkoihin koivunoksia,
  Mustikanvarpuja ja pajunoksia.

 91. Kukilla ja tekstiileillä. Keväällä tulee myös siivottua kaapit ja laitettua sieltä ylimääräiset tavarat pois.
  Pitäisikin varailla taas kirppispöytää.

 92. Meillä koti päivittyy kevääseen yleensä muutaman tekstiilit vaihdolla. Tällä kertaa se tarkoittaa paria mintun väristä tyynyä, ei siis mitään kovin radikaalia :). Erilaiset maljakko- ja kukka-asetelmat toki kuuluu myös kevääseen.. Kotona-sarja näyttää tosi ihastuttavalta!

 93. Sävyt vaihtuvat koristetyynyissä vaaleammiksi, jopa pastellisiksi vaikka aika väritöntä meillä muuten yleensä onkin. Sisustus ehkä muutoinkin kevenee ja selkeytyy, kun talviset kynttilät, lyhdyt jne. laitetaan kesäksi säilöön. Kevättä tuovat myös viherkasvit ja leikkokukat, joita aina tähän vuodenaikaan tulee selvästi enemmän hankittua.

 94. Tekstiileillä. Ikkunat pestään ja verhot vaihtuu, siinä saa ihanaa pirteyttä aikaan 🙂

 95. Kevättä rinnassa – laitoin uudet tyynynpäälliset sohvalle ja uudet pöytätabletit pöydälle. Uudet kylvökset kasvamassa ikkunalla 🙂

 96. Verhojen ja kuosien vaihto pääasiassa vähän oman tunteen mukaan. Kesällä pystyy käyttämään niitä raskaampia elementtejä kuin talvella valoisuuden ansiosta. Tämän hetkinen mieltymys tuo piristystä kotiin kirkkailla väreillä. 🙂

 97. Leikkokukin ja sohvan tyynynpäällisiä vaihtamalla. Perusjutut, mutta toimii. 🙂

 98. Ihania kuvia ja mikä perheen yhteistyö! Tosi hyvät kuvat näyttävät tuotteiden käytön käytännössä. Tajusin muuten tarvitsevani essun, nimimerkillä sottapytty ruokaa laittaessa ja leipoessa.

  Valkoista rakastavalle värien lisääntyminen keväällä on ihan ehdoton kevään merkki. Keltainen ensimmäisenä, mutta roosaa myös eri sävyissä. Nyt haikailen jo muidenkin pastellien perään. Ikkunat pesty ja yrttejä kasvamaan, kohta pääsee laittamaan terassille kukkia! Jaksan jopa peitellä niitä hallaharsolla, sen verran kova vimma kukkiin.

 99. Meillä päivitetään kotia kevääseen tekstiilien vaihtamisella sekä on kukkiakin enemmän kuin normaalisti 🙂

 100. Keittiö/ruokailutilaan ihanat uudet räsymatot (mahtava kontrasti moderniin taloon), värikkäät tyynyt olohuoneeseen, pikkupyyhkeet muuttuvat värikkäiksi. Mustavalkoinen koti herää väriin kevääksi ja kesäksi.

 101. Värikkäillä tekstiileillä! Tänä keväänä myös leikkokukkia on tullut hamstrattua tiheään:) ihana kevät ja ihanan värikkäät tekstiilit<3

 102. Kevät tulee pääsiäiskoristeiden myötä. Niiden kirkkaat värit ja rairuohon vihreys ilostuttaa koko perhettä. Vastaleikatun ruohon tuoksu on ihana, kun pitkäksi kasvanutta pääsiäisruohoa siistii. Kevääseen kuuluu myös kahden lasitetun parvekkeen siivoaminen ja laittaminen kesäkuntoon. Auringon paistaessa parvekkeella voi jo istuskella t-paidassa, vaikka lunta olisikin maassa. 🙂

 103. Ikkunoiden pesun jälkeen laitan keveämmät verhot ja joitakin uusia sohvatyynyjä, vaikka keltaisia, ne kun tuovat kevättä sisään. Lisäksi maljakoihin omenapuun ja koivunoksia.

 104. Kodin kevätpäivitys tapahtuu meillä ennenkaikkea kevätsiivouksen muodossa. Sen yhteydessä on toki hyvä hetki siirtää talviajan kynttilät ja huovat odottamaan seuraavaa talvea. Myös kasvit saavat uudet mullat.

 105. Tekstiilien vaihto keväisiin sävyihin. Kylppäristä löytyy nyt kirkkaankeltaista piristämässä ja keittiöstä kirkasta vihreää! Myös kaverin häistä napattu morsiuskimppu luo keväistä ilmettä:)

 106. Uudessa rivitalokodissa riittää aiempaa enemm’n puuhaa (ja itsessä intoa) keväisiin päivityksiin kodissa. Kävin kevätmessuilla hakemassa inspiraatiota ja monivuotisten kasvien juurakoita pihaa varten. Lisäksi keväisin leikkokukat valtaavat kotini, jossa ne piristävät ilmettä. Olisi kiva myös tekstiilien puolella tuoda keväistä ilmettä kotiin, mutta rajallisen opiskelijabudjetin takia kovin suurta muutosta ei lieni siltä suunnalta ilmassa.

 107. Kevään päivitys alkaa kunnon siivouksella, jonka jälkeen vaihdan tyynynpäällisiä, keittiöpyyhkeitä ja kodin muita tekstiileja raikkaampaan sävyyn. Lisäksi omenapuunoksat ja narsissit sekä muut kevätkukat kuuluvat tunnelman luomiseen 🙂

 108. Pesen ikkunat, vaihdan verhot ja laitan oksia maljakkoon. Raikkaat värit, vihreä ja valkoinen kuuluvat kevääseen. Kahvit terassilla. Kesäkukkien ja taimien kasvatus kuuluu kevääseeni. Auringonpaiste huolehtii lopusta.

 109. Hei!

  Kivaltahan nuo näyttivät…
  Itse yleensä vaihdan ikkunaverhot, matot sekä tyynynpäälliset…
  Ja taas syksyllä sama kuvio. Kumma kyllä, kun melkein aina tekee
  erivärisiä piristyksiä kaupasta mieli ostaa kuin jo kotona on 🙂
  Mukava arvonnassa!

 110. Värejä, värejä ja värejä! Saatan myös vaihtaa järjestystä 🙂 Kukat ja yrtit tuo myös kevään. Kirpeät, sitruunaiset ja persikkaiset leivonnaiset pääsevät kahvipöytään. Ihanat ovat nuo uutudet, toivottavasti arpaonni suosii.

 111. Vaihdan tyynynpäälliset ja lisään multaa viherkasveille. Myös yrttien kasvattaminen keittiössä on keväistä puuhaa, johon lapsikin mielellään osallistuu. Ihania kevätvärejä Finlaysonilla.

 112. Kevätauringon paljastamat liat ja pölyt pitää siivota ja sitten raikkaita värejä sisustukseen mm. uusien tyynynpäällisten muodossa. Ja kauppareissulta eksyy mukaan narsisseja tai tulppaaneja. 🙂 Ihanan värikkäitä juttuja Finlaysonilta. Mukana arvonnassa.

 113. Maljakkoon pehmoisia pajunkissoja ja vihertäviä koivunoksia. Kevätsiivous ja kepeämmät, freesit tekstiilit sänkyyn ja sohvatyynuihin. Kirsikkatomaatin ja chilin taimenet ruukkuihin, sälekaihtimet auki ja aurinkoa sisään!

 114. Kevennellen! Vihreä väri usein keväisin ui sisustukseen jossain muodossa. Ja tänä keväänä tekisi mieli jotain vaaleanpunaista.

 115. Kodissamme ensimmäinen kevään merkki on monivärinen tulppaanikimppu. Tulppaanien väriloisto siirtyy aika nopeasti sohvatyynyihin ja muihin kodin tekstiileihin.

 116. Olohuoneeseen uudet verhot; ostin kolme verhoa poistokorista ja yhdestä ommeltiin pöytäliina ja tyynynpäälliset sohvatyynyihin; kevätpäivityksen materiaalikulut 7 euroa. Tavaroiden ojennus ja vähennys olisi sitten ilmainen päivityskeino. Hurmaava palkinto!

 117. Keväiset leivonnaiset, pestyt toppavaatteet talvisäilöön, ulkoa oksia sisään….

 118. Vihreää verhoihin ja mattoon. Iloiset pyyhkeet keittiöön ja kylppäriin. Ikkunalle yrttejä. Oksia maljakkoon:)

 119. Puhtaat ikkunat ja keväisen värikäs verho ainakin keittiöön, niistä saa jo keväisen fiiliksen 🙂

 120. Pöytäliinan vaihto keväisemmäksi keittiössä. Olen suosinut viime vuosina vahakangasliinoja, kun ei tarvitse pestä koko ajan. Ajattelin ostaa uuden sängynpeitteen ja koristetyynyt makuuhuoneen puolelle. Keväisin tulee ostettua myös kukkia enemmän ja ikkunoiden pesu on pakollista( ikävä kyllä).

 121. Keväisillä väreillä, kukilla ja siivouksella! Puhtaat ikkunat tuo kevään kotiin!

 122. Perusteellinen siivous ja ikkunanpesu, verhojen, tyynynpäällisten ja muiden tekstiilien päivitys. Tänä keväänä keltainen tehosteväri meidän perusjuttujen eli valkoisen, mustan ja harmaan joukkoon.

 123. Pesemällä ikkunat ja vaihtamalla värikäs marimekon vastuukki ruokapöydälle.

 124. Pirteitä värejä ja kasvun ihmettä… esim. tällä hetkellä keltaista koristetyynyissä ja istuttamalla herneenversoja kasvamaan!

 125. Kevätsiivousta, kukkien hankintaa sekä sisälle että ulos. Terassin kalustamista ym. Ihanaa!!

 126. Kirkkaat ja värikkäät tekstiilit tekevät meidän kotiin kevään 🙂

 127. Sohvatyynyt vaihtuu keveämpiin ja kynttilät siirtyy kaappiin. Leikkokukkia tulee myös hankittua enemmän. Ja pelkästään se, että verhoja (kaihtimia) voi pitää auki ja valo pääsee sisään (puhtaista) ikkunoista.
  Tuo pöytäliina olis ihana!! 🙂

 128. Tuoreilla, värikkäillä kukilla, uusilla keittiön verhoilla, ehkä uusilla tyynynpäällisillä ja ikkunanpesulla 😉 Auringon valo jo itsessään tekee ihmeitä!

  Ja hei, kysymys: mistä olette hankkineet tuon kattokruunun? Se on nimittäin ihan samanlainen mikä meillä oli lapsuudenkodissa joskus 80-90-luvulla. Luulen että se on edelleen tallessa vanhemmillani 🙂

  • Ostin kattokruunun Sisustuksen Koodista. Se on Flosin valmistama ja vähän taaempaa löydät oman postauksen aiheesta. Onpa upea aarre vanhemmillasi! Kannattaa laittaa esille jos ei ole! 🙂

 129. Kevennän kodin ilmettä raivaamalla kaiken turhan varastoon. Raikasta ja värikästä pitää myös olla, sekä paljon viherkasveja!

 130. Valkoinen ja harmaa luovat kyllä ihanan taustan kirkkaille väreille (joita rakastan). Kauniita kuvia siis! Itse päivitin olohuoneen ilmettä vaihtamalla 70- luvun lokkiverhot ikkunaan. Ovat väritykseltään kelta/oranssit ja huh mikä ero entiseen. Pieniä hankintoja on myös mielessä: uusia tyynynpäälisiä, mattoja ja viherkasveja. Ikkunat, kun vielä pesaisen, niin valo pääsee sisään mökkiin. Hyvää kevättä!

 131. Ikkunoiden pesu ehdoton ykkönen, leikkokukat keväisempiä ja kynttilälyhdyt pois odottamaan elokuun pimeitä iltoja.

 132. Pesen ikkunat, jynssään nurkat, vaihdan värikkäät tekstiilit, ostan kauniin kimpun tulppaaneja- tervetuloa kevät! 🙂

 133. Meille on tässä salakavalasti kevättä kohti tullut uusien viherkasvien ryntäys.

 134. Kunnon siivous, uudet sohvatyynyt ja verhot olohuoneeseen. Keittiöön uusi liina, tulppaaneja iso nippu maljakkoon.

 135. Uudet verhot olen tilannut verkkokaupasta olohuoneeseen ja lapsen huoneeseen uusi matto.

 136. Vaimo se laittaa aina jotain uutta piristystä, on niin raikas tuoksukin kun on siivonnut kaik paikat.

 137. Keltaisella piristellään tänäkin vuonna 🙂

  Ps. Minkä kokoista nuo teiden terassin aitarimat on? Näyttää juuri sopivan kokosilta! 🙂
  Tekeillä siis terassi, mutta en oikeen tiedä minkälaista rimaa laittaisi..

 138. Kevät tulee, kun siivoan koko kodin (jos ehdin kahden pienen pojan kanssa) ja ostan parvekkeelle kukkia. Siivoaminen onnistuu tosin nyt vain pienissä osissa ja heti on jo jossain sotkua.:)

 139. Hienot stailaukset, kivat kuosit ja värit! Meillä rakennetaan uutta taloa ja remontoidaan talon vanhaa osaa, puuhaa riittää. Kun saan alkaa valita lattia-, seinä-, keittiö- yms kalusteita ja pintamateriaaleja, pääsen miettimään ilmeen päivitystä tekstiileillä. Jotenkin tuo limenvohreä ja pinkki raikastavat valkoista ja puuta. Ehkä sitä seuraavaksi, turkoosi on ollut pidemmän aikaa suosikki. Mä päivitän yleensä kevätilmeen siivouksella ja tekstiileillä 🙂

 140. Hei! Taas jälleen kiva yhteistyöpostaus! Ihastuin tuohon pöytäliinaan erityisesti. Meidän kevätkoti päivittyy parvekkeen uudistuksella. Aion maalata vanhoja kalusteita ja ostaa jotain pientä uuttakin ehkä: aurinkovarjo, nojatuoli ja kukkia totta kai.

 141. Värikkäillä tekstiileillä ja kukilla. Myös muutaman pieni sisustusjuttu (esim. maljakko) tulee yleensä ostettua sen keväisen sisustusvärin mukaan. Tänä keväänä tämä väri on turkoosi. En silti vierasta yhtään näitä palkintona oleviakaan, joten mukana arvonnassa 🙂

 142. Keväisemmät tekstiilit, siivous ja tulppaanit tekevät kevään meillä.<3

 143. Ikkunoiden pesu on varma keino toivottaa kevät sisätiloihin 😉 Astiarintamalla Arabian Origo -sarja (”oranssi”) tuo kevättä keittiöön. Pääsiäisen alla kaivoin tädiltä perityt Aarikan (80-luvulta?) koivupuiset ”tintit” kykkimään takanreunalle. Ne näyttävät 20. laatikossa vietetyn vuoden jälkeen ihan raikkailta.

 144. Kerrostaloasuntomme ihanuus, lattiasta kattoon lasitettu eteläparveke tuo kevään. Valoa, vihreää, meren huminaa. Jo maalis-huhtikuun aurinkoisina päivinä on yli +20 astetta. Avaamalla parvekkeen oven pääsee lomalle 🙂 Se innostaa vaihtamaan murretun sävyiset tekstiilit myös sisällä vaaleisiin pellaviin.

 145. lisäämällä väriä tekstiileillä, leikkokukilla ja pihakasvien oksilla, karsimalla ylimääräistä tavaraa

 146. Tekstiilit vaihtuu vaaleansävyiseksi ja höysteeksi vähän kirkasta väriä 🙂

 147. Verhot vaihtuivat juuri keväiseen vihreään sävyyn, ja uusi mattokin on vahvassa harkinnassa.. Viherkasveja ei koskaan voi olla liikaa keväällä!

 148. Kevät tulee kotiimme suursiivouksen myötä pienillä päivityksillä, uusilla verhoilla tai tyynynpäällisten vaihdolla. Tänä vuonna se on uusi olohuoneen matto. Tykkään paljon uudesta Veranta kuosista 🙂

 149. Leikkokukat, yrtit, uudet tyynynpäälliset ja puhtaat ikkunat. Ihana kevät 🙂

 150. Sohvatyynyt vaihdetaan pastellisävyihin, ikkunat pestään ja yrttejä kasvatetaan ikkunalaudalla. Myös leikkokukkia ja oksia alkaa näkyä pöydillä kynttilöiden sijaan.

 151. Kevät saapuu kotiimme perusteellisen kevät siivouksen jälkeen vaihdetuilla tekstiileillä ja kukilla.

 152. Opiskelijana mulla ei ole varaa suuria päivityksiä tehdä, mutta pientä kuitenkin. Kaikki alkaa kevätsiivouksella ja ikkunoiden pesulla. Sen jälkeen mustavalkoisten tekstiilien tilalle värikästä sohvalle ja keittiöön sekä värikäs tulppaanikimppu pöydälle. 🙂

 153. Uusilla keväisillä tekstiileillä ja ehdottomasti tulppaaneilla ja liljakimpuilla 🙂

 154. Minä vaihdan aina keväisemmät verhot ja muut tekstiilit tietysti samalla.

 155. Vaihdan tyynynpäälliset ja vien lampaantaljat ja kynttilät varastoon:)

 156. Ikkunoiden pesu kuuluu ehdottomasti kevääseen. Talviset tekstiilit vaihdetaan kevyempiin, mutta musta-valkoisella mennään kesät-talvet, mutta tuo valko-punainen Coronna näyttää tosi houkuttelevalta myös.

 157. Suosin sisustuksessani yleensä harmaata, valkoista ja mustaa, mutta muutan ilmettä vuodenaikojen mukaan. Tänä keväänä oranssit yksityiskohdat, kuten varastosta kaivettu 70-luvun leipälaatikko, piristävät kodin ulkonäköä. Toki kevään tuo kotiin myös raikas ilma, sillä vihdoin voi pitää ikkunaa auki lähes kellon ympäri! Myös tuoreyrtit keittiössä vievät kotia kevääseen.

 158. Ehdoton eka on ikkunoitten pesu, sen jälkeen pirtsakat tekstiilit ja kukkaset maljakkoon! Silleen tulee kiva kevät kotia<3

 159. Kukkivia kukkia pitää olla jatkuvasti, tekstiilit ja matot vaihtuu ”keveämpiin”, kotia karsitaan ylimääräisestä tavarasta urakalla.

 160. Tekstiilit vaihtuu ”ilosemman” värisiksi. Terassille laitan orvokkeja.

 161. Raikkailla tekstiileillä; verhot vaihtuvat keveämpiin ja tyynynpäälliset ja keittiötekstiilit raikkaampiin väreihin. Muutenkin enemmän vihreyttä tulee kotiin hankittua, niin luonnosta kuin kaupastakin 🙂

 162. Vaihdan keväiset tyynyliinat ja verhot, lisäksi ostan leikkokukkia usein.

 163. Verhot vaihtuu kevyemmiksi, leikkokukkia kynttilöiden tilalle, terassi kesäkuntoon, tyynynpäälliset raikkaamman värisiksi.

 164. Kevätsiivouksella (myös ikkunoiden pesu!), vaihtamalla tekstiilit keväisiin ja tuoreilla kukilla 🙂

 165. En erityisesti millään tavaroilla tai sisustuksella. Ainakaan tietoisesti.

 166. Kukilla, väreillä ja fiiliksellä. Jos voitan, lupaan myös leipoa jotain keväistä. 🙂

 167. Kodin kevääseen päivitys lähtee ah niin kamalasta hommasta kuin ikkunoiden pesu. Siihen hommaan on kyllä kehittynyt oikea viha-rakkaussuhde. Hyi ja Aah! 🙂

 168. Verhot, matot menevät vaihtoon. Vaaleita, valkoista tai hempeitä värejä. Ikkunalla kasvaa versoja ja taimia.
  Juuri eilen kannoin puutarhapöydät talviteloilta käyttöön, ja myös grilli tuli testattua.
  Talven aikana tuntuu aina tavaraa kerääntyvän, kun paljon sisällä tulee oltua ja touhuttua, joten pieni ”raivaus” kesäksi, kun taas enempi tulee oltua ulkona.

 169. Ikkunoiden pesu ja vaaleiden kesäverhojen vaihto. Siitä lähtee valmistautuminen kesään…

 170. Puuvillaiset värikkäät tekstiilit ja kukat tuovat kevään ja kesän.

 171. Raikkaita värejä sohvatyynyjen, leikkokukkien ja koivunoksien muodossa!!

 172. pienillä tekstiilien muutoksilla ja pirteämmillä väreillä. nyt on ensimmäinen keväämme maatasossa kerrostaloasumisen jälkeen joten tämän kevään suurin muutos on terassi ja piha. nyt onkin terassikin valmis ottamaan kesän vastaan 🙂

 173. Mä olen perinteisesti laittanut pienen ripauksen auringonkeltaista muutaman tyynyn ja kukkien muodossa. Mutta kyllähän punainenkin saattaisi toimia! Mukana arvonnassa siis. -Virpi

 174. Sisustustustyynyt ja pöytätabletit vaihtuvat pirteään pinkkiin sekä kukkakimppuja on pöydässä useammin kuin talvella. Terassi on myös pesty ja kalusteet saavat pehmustetyynyt ja pöytäliinat.

 175. Tulppaanit maljakkoon, kevyemmät värit wc- ja muihin pyyhkeisiin , ikkunoiden pesu ja puutarhakalusteet terassille.

 176. Uusilla tekstiileillä, keväsillä ja kepeillä väreillä, kukkasilla ja puhtaalla tuoksulla

 177. Jotain uutta ja värikästä tekstiiliä sisustukseen niin kesä saa tulla

 178. Usein keväällä vaihdan huonekalujen järjestystä, se aina piristää. Ja vaihdon verhot vaaleampiin, jotta valo sa paistaa sisään

 179. PÄivitän kotiini keväällä kirpeitä keltaisen ja vihreän sävyjä, joista pidän muuten vaalean sisustuksen rinnalla.

 180. Keväällä turkoosi valloittaa asunnossa, se on kevyt ja iloinen väri

 181. Tekstiileillä.Sekä uusilla viherkasveilla ja kukilla. Tekstiilit ovat kasveja helpompia 🙂 Vain pesu silloin tällöin riittää..KAsveille ei tekohengitys aina enää auta 🙂

 182. Vaihtamalla vaaleampia tekstiilejä, tyynyt, matot ym. ja pesemällä ikkunat.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.