Vähän harmaa ja sumuinen sunnuntaiaamu. Tälle sunnuntaille ei ole varattu mitään erikoisempia menoja. Lapset haluavat olla vain kotona ja kavereiden kanssa. Kotisunnuntait ovat minustakin parasta.

IMG_1638

IMG_1661

Olen linnottautunut sohvannurkaan. Blogihommia, luonnosvihkoon raapustelua, sähköposteihin ja kommentteihin vastaamista. Inspiraatiota sisustuslehdistä ja myös erään sisustussuunnitelman hahmoittelua. Siitä tarkemmin myöhemmin.

IMG_1649

IMG_1647

Lapset ovat linnottautuneet iskän kanssa makkariin katsomaan piirrettyjä. Kohta syödään välipalaa ja paketoidaan kaverin synttärilahja. Sitten minä taidan vähän järkkäillä paikkoja ja ottaa muutaman kuvan. Ihanaa sunnuntaita teillekin!

Translation: My Sunday looks like this. I have gathered my stuff on the sofa. Blogging, answering to emails and comments, seeking inspiration from interior design magazines – that’s my Sunday morning. The rest of the family are watching cartoons in bed. What a lovely Sunday!

Author

12 Comments

  • Muistikirja on Moleskine-merkkinen. Ihan paras!
   Nyt ostin kukat Lidlistä. 🙂 Harvemmin käyn kukkakaupoissa…

  • Niinpä! Parhaita ovat sellaiset päivät, kun tuntuu että aika kulkee hitaasti. 🙂

 1. Minkä rotuinen kissa teillä on? Onnistuuko kynttilöiden polttelu? Meille on tulossa ragdoll ja mietin että tuikkujen polttelu taitaa loppua sitten siihen. 😉
  Mukavaa syksyä teille! T. Naapuri 🙂

  • Meidän molemmat kisut ovat ihan maatiaiskissoja. Eivät välitä kynttilöistä tai kasveista, eli aika normaalia elämää voidaan elää. 🙂 Kiva kuulla naapurista! 🙂 Ragdoll-kissasta olen minäkin joskus haaveillut…

  • Olen samaa mieltä. Pitää ladata akkuja tulevaan viikkoon. 🙂 Kivaa viikkoa sinnekin!

 2. Hei, mikä tuo sängyn päädyssä oleva penkki on mitä mielestäni aiemmin en ole kuvissasi nähnyt? Nimim sängynpäätypenkkiä metsästämässä

  • Juuri siitä postailin. 🙂 Penkki on oikeasti toinen osa meidän entistä sohvapöytää. Sohvapöytä oli liian leveä, joten halkasimme sen kahtia ja näin saimme kaksi pienempää pöytää/penkkiä.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.