Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Loppukesästä inspiraatio oman kodin sisustamiseen alkaa ainakin minulla voimistua entisestään. Pimenevässä kesäillassa on ihana sytytellä kynttilöitä ja nauttia kodin tunnelmasta. Poimin muutamia ajankohtaisia lemppareitani Elloksen valikoimasta tuomaan inspiraatiota tähän hetkeen, kun katse kääntyy taas enemmän kotoiluun. Jaossa on myös -30% alekoodi blogin lukijoille!

Pembroke-pellavaverho

Muutosta tuon kotiin yleensä pienin keinoin: vaihdan sisustusasetelmien esillepanoja, tekstiileitä ja saatan siirrellä huonekalujen paikkoja. Tekstiileillä on helppo päivittää kodin tunnelmaa. Loppukesään sopivat minusta mainiosti kevyet pellavat sekä lämpimän viljaiset sävyt. Pitkät, rennosti lattiaan saakka laskeutuvat verhot ovat jo pidemmän aikaa olleet sisustustrendien aallonharjalla. Verhoilla saakin kätevästi tuotua pehmeää tunnelmaa tilaan kuin tilaan.

Tuva-verho / Uni-puuvillamatto

Noelle-tyyny / Ardelia-tyyny / Poppy-tyyny

Syksymmällä otan esille paksumpia tekstiileitä ja sävyt vaihtuvat tummempiin; nyt viehättää okrankeltainen ja poltettu oranssi sekä vaaleat vaniljaiset sävyt. Vaihdan sohvalle toisenlaiset koristetyynyt ja laitan olohuoneeseen taas vaihteeksi paksumman maton. Runsaat, ryijymäiset matot ovat nyt kovin trendikkäitä.

Marrakesh-matto / Ryijymatto-Paris

Neely-perkaalipuuvillalakanat

Sänkyyn petaan loppukesästä ja alkusyksystä taas tummempia sävyjä. Perkaalipuuvillapussilakanat tuntuvat miellyttäviltä, sillä ne jättävät ikäänkuin ilmaa ihon ja kankaan väliin. Peiton alle on kevyt pujahtaa. Perkaali on ylellistä ja tiivistä puuvillaa, jossa on sileä pinta. Meillä on pari perkaalipuuvillalakanasettiä ennestään ja olen tykännyt niistä kovasti. Minulle materiaalin tuntu on tärkeää ja osa sisustuksen luomaa kokonaisuutta. Onkin kiva, että lakanakaapista löytyy erilaisia materiaaleja (pellavaa, perkaalipuuvillaa, luomupuuvillaa sekä trikoota), joita voi valita aina fiiliksen mukaan.

Oma lakanakaappi ei tällä hetkellä kaipaa pussilakanapäivityksiä, mutta aluslakanoita pitäisi kyllä uusia. Meillä on muutamassa aluslakanassa ihan mojova reikä! Harvemmin tulee hankittua aluslakanoita, mutta kyllä nekin joskus näköjään tulevat elinkaarensa päähän.

Liv-päiväpeite / Candice-aluslakanat

Minusta tämä loppukesä on aivan ihanaa aikaa! Ilmassa on vielä vahvasti kesäistä tuntua, mutta välillä saattaa tuntua jo kovinkin syksyiseltä. Rakastan kotoilua ja erilaisia tunnelmia, joten lähenevä syksyn tulo ei haittaa ollenkaan. Jokaisesta kaudesta löytyy omat positiiviset puolensa ja mieluusti korostan niitä vielä tunnelmassa, jonka luon kotiin tai mökille.

-30% alennus Ellokselle blogin lukijoille

Mikäli tarvitset täydennystä pientä täydennystä kodin sisustukseen, niin ale-koodilla 405408 saat nyt -30% alennuksen Ellos-tilauksen arvokkaimmasta tuotteesta (ei koske huonekaluja). Koodi on voimassa vain 31.8.2019 saakka normaalihintaisille tuotteille. Klikkaa tästä Elloksen verkkokauppaan.

Author

2 Comments

    • Suvi M Reply

      Taitavat nekin olla Ellokselta, kun kyseessä on Elloksen kuvat. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.