Sisustusintoilijana tykkään tehdä kotiin pieniä muutoksia vähän väliä. Se ei välttämättä tarkoita uusien tavaroiden tai huonekalujen ostamista, vaan ihan pieniä muutoksia jo olemassa olevilla sisustuselementeillä. Mutta saattaa sitä käydä niinkin, että jossain kohdassa jumiutuu ihan huomaamattaan.

sisustus-8381

Meillä jumikohta on ollut keittiön seinäkaappi: sen päällä on ollut samat sisustusesineet oikeastaan muutosta asti. Eli viisi vuotta. Jonkin aikaa sitten vaihdoin talolyhdyn paikalle eucalyptysvaasin ja kylläpä niinkin pieni juttu vain piristi kummasti! Kubus-kynttelikönkin siirsin hyllyn päälle kerran ohimennen, kun ruokapöydälle tarvittiin tilaa. Siihen se jäi sitten. Iittalan Leimu-valaisin on nökötellyt kaapin päällä siitä asti, kun sen sain blogiyhteistyöstä ja siellä se saakin olla (pelkään, että se menisi rikki muualla).

sisustus-8387

sisustus-8390

Olohuoneen piristykseksi helpointa on tietysti hankkia uusia kukkasia. Me kävimme juuri äsken poimimassa koiranputkia – vielä ennen kuin niiden aika on ohi. Tällaiset pienet ja ilmaiset sisustusmuutokset tuovat minulle tosi paljon iloa. Kun käännän katseeni kotona johonkin kauniiseen asetelmaan tai näkymään, tunnen ihan selvästi kuinka rentoudun.

sisustus-8397

Joskus joku sanoi, että itsestäänselvät sisustuspäivitykset tuntuvat niin mitättömiltä ettei niitä viitsi blogiin päivittää. Uskallan olla eri mieltä! Olisi kamalaa jos koko ajan täytyisi päivitellä vain merkittävistä kodin muutoksista, eikä osaisi nauttia pienemmistä sisustuspiristyksistä ollenkaan. On tärkeää osata nauttia pienistä asioista. Toki fiksut lukijat tajuavat itsekin, että sisustus piristyy kummasti uudesta kukkakimpusta, mutta kyllä minusta sitä iloa saa jakaa blogeissakin. Ja voihan sitä kautta saada vinkkejäkin kauniista kukkalajikkeista. Inspiraatio tulee usein hyvin pienistä ja yksinkertaisista asioista.


Translation: I think it is important to be able to enjoy the small things in life: like fresh flowers and new still life arrangements around the house. In my opinion, an interior design blog does not have to feature new furniture and accessories all the time – it is the small changes that often are most inspiring and bring lot’s of joy. 

Author

8 Comments

 1. Kiva, että kuvasit koiranputkia! Taitavat olla helpommin saatavillakin kuin eukalyptuksen oksat! Lähisisustus kunniaan:-)

  • suvi m Reply

   Kyllä, koiranputkia löytyy nyt yllin kyllin tien varsilta. 😉 Tämä vuodenaika on aivan ihana, kun leikkokukat voi käydä poimimassa niityltä tai tien varrelta.

 2. Sisustus ei tarkoita uusien tuotteiden esittelyä kotona, vaan ihan arkisia juttuja ja vaikka näitä kukkia sieltä omalta pihalta tai luonnosta kauniisti esille laitettuna! Kiva tämä sun blogi, vasta tänne löysin ja jäin lukijaksi.

  • suvi m Reply

   Olen samaa mieltä. 🙂 Vaikka tykkäänkin esitellä myös uusia tuotteita. Tosi mukavaa, että löysit tänne!

 3. Tuo on kyllä niin totta, että ne pienetkin jutut on ihan yhtälailla kuvaamisen arvoisia, kuin suuremmat sisustuspäivitykset ja ne inspiroi usein aivan yhtälailla! 🙂

  • suvi m Reply

   Niin, ja usein sellaisista pienemmistä jutuista on helpompi poimia omaankin kotiin ideoita. Ihan vain jokin yksinkertainen oivallus voi olla tosi inspiroiva. 🙂

 4. Olet onnekas, sillä sinulla selvästi on silmää kauneudelle ja harmonialle. Sitä ei todellakaan voi rahalla ostaa. Parhaita ja eniten osaamista vaativia sisustusoivalluksia ovat juuri pienet, usein edulliset tai ilmaiset arjen sommitelmat. Ne syntyvät käsillä olevassa hetkessä. Eivät kaikki ihmiset osaa nähdä koiranputken graafista tyylikkyyttä. Pidän paljon tavastasi laittaa kotia. Kotisi on trendikäs, mutta myös kivalla tavalla persoonallinen. Sinulla on varma maku. Blogisi on yksi parhaista (top 2) sisustusaiheisista! Onnittelut!

  • suvi m Reply

   Voi Rosa, kiitos ihanasta kommentistasi! 🙂 Sitä niin helposti vähättelee omaa tekemistään ja ajattelee, että jonkin ”peruspostaus” on aika mitätön… Mutta olen tosi otettu kauniista sanoistasi ja mielipiteestäsi. Kiitos. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.